FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 20 jun 2015, 21:26

Bio bi ogroman plus kad bi Matej ostao, mada se ne bih puno sekirao jer je Ostri dobar golman.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 21:28

uNbx je napisao/la:Bio bi ogroman plus kad bi Matej ostao, mada se ne bih puno sekirao jer je Ostri dobar golman.
Delac je televizor u boji za njega
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2015, 21:32

Zagor je napisao/la:Neka, nije mi nesto ni krivo..svak ko vidi malo vise love odmah bjez iz Sarajeva..počevši od Saida, Komazeca....itd... A mogli su dobru karijeru izgraditi na Koševu.... Nesto mi ih i nije previse zao...
Komazec jeste pozurio i zajebo se al za Saida to ne mozes reci nikako, on je sutradan poslije tekme sa Levskim mogao otici al nije ostao je polusezonu, i kad je otisao od Dinama je bukvalno izvukao odredjenu lovu da bi Sarajevo zaradilo nesto, mnoga nasa djeca bi komotno mogla da se ugledaju na Saida i on nikako ne moze u istu recenicu sa jednim Komazecom npr.
Pyro is not a crime !

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 jun 2015, 21:36

Maribor i ovih 5 nabrojanih od strane SS.ba su ekipe protiv kojih se sigurno može odigrati bara-bara. Za Celtic i nisam siguran, jeste da bi pukla zarada od TV prava, ali bojim se da njihovi prekidi bili kobni, mada nema više Deje na golu :D
Mes Que Un Club

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 21:38

Tesko da mi mozemo Mariboru parirati. Sjeti se njihove tekme protiv Chelsea i protiv Sportinga. Ako su ostali na onom nivou...tegoba velika

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 jun 2015, 21:39

THEC je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Neka, nije mi nesto ni krivo..svak ko vidi malo vise love odmah bjez iz Sarajeva..počevši od Saida, Komazeca....itd... A mogli su dobru karijeru izgraditi na Koševu.... Nesto mi ih i nije previse zao...
Komazec jeste pozurio i zajebo se al za Saida to ne mozes reci nikako, on je sutradan poslije tekme sa Levskim mogao otici al nije ostao je polusezonu, i kad je otisao od Dinama je bukvalno izvukao odredjenu lovu da bi Sarajevo zaradilo nesto, mnoga nasa djeca bi komotno mogla da se ugledaju na Saida i on nikako ne moze u istu recenicu sa jednim Komazecom npr.
ruku na srce, i Said se zajebao, meni nema nista gluplje nego mjenjati klub na pola sezone, pogotovo ako ti ide dobro, da je ostao do kraja sa Sarajevom ne bi ga ubilo

Isto tako za Komazeca, on mi jos nije jasniji, cini mi se da je govorio da nece napustiti Sarajevo ali ipak je otisao, ako se ne varam, zbog njegovog odlaska je dosao Krste

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 21:40

Maribor je mozda malo slabiji od Dinama koji Rijeku ponizava sa 3:0 i 4:0 uvijek,a nas bi Rijeka satrala..moramo se vratiti u realnost

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 jun 2015, 21:41

Ma dobro, jesu oni level iznad, ali opet to je isti stil igranja fudbala, a u toj situaciji je teško biti veliki favorit, jedino ako baš odskačeš kvalitetom. Zrinjski je recimo dosta solidno odigrao protiv Maribora koji je kao takav ušao u grupnu fazu.
Mes Que Un Club

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2015, 21:42

hule_barca je napisao/la:Maribor i ovih 5 nabrojanih od strane SS.ba su ekipe protiv kojih se sigurno može odigrati bara-bara. Za Celtic i nisam siguran, jeste da bi pukla zarada od TV prava, ali bojim se da njihovi prekidi bili kobni, mada nema više Deje na golu :D
iskreno, na neutralnom terenu se ne bih plasio Kelta medjutim na Celtic parku znaju napraviti jak pritisak kako na gostujuci tim tako i na sudije i bojim se da u takvoj atmosferi bi mogli vrlo lahko da se izgubimo iako oni vise nisu ni blizu onog nekadasnjeg tima, kako je Rangers ispao tako su i oni iz godine u godinu sve slabiji i slabiji a prvaci su iz razloga sto je skotska liga u rangu liga bivse juge, samo sa boljim stadionima

@Oploditelj ne gledaj te utakmice, nego one iz kvalifikacija, nisu oni nesto Zrinjskog razbili prosle godine, i sa njima se moze igrati itekako

edit: Quaresma Saidu je isticao ugovor tad, i logicno je bilo da predje u neki bolji klub, sa daleko vecim primanjima, ne trebamo se lagati 99 % nas obicnih smrtnika bi isto to uradilo jer koliko znam 200 000 eura je njemu godisnju platu Mamic davao, tako da je tako nesto tesko odbiti kad iz PL BIH dolazis, a kazem opet mogao je dzaba da ode(samo mjesec da je sacekao) ali nije nego je i Sarajevo zaradilo neke pare
Pyro is not a crime !

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 jun 2015, 21:45

THEC je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Maribor i ovih 5 nabrojanih od strane SS.ba su ekipe protiv kojih se sigurno može odigrati bara-bara. Za Celtic i nisam siguran, jeste da bi pukla zarada od TV prava, ali bojim se da njihovi prekidi bili kobni, mada nema više Deje na golu :D
iskreno, na neutralnom terenu se ne bih plasio Kelta medjutim na Celtic parku znaju napraviti jak pritisak kako na gostujuci tim tako i na sudije i bojim se da u takvoj atmosferi bi mogli vrlo lahko da se izgubimo iako oni vise nisu ni blizu onog nekadasnjeg tima, kako je Rangers ispao tako su i oni iz godine u godinu sve slabiji i slabiji a prvaci su iz razloga sto je skotska liga u rangu liga bivse juge, samo sa boljim stadionima

@Oploditelj ne gledaj te utakmice, nego one iz kvalifikacija, nisu oni nesto Zrinjskog razbili prosle godine, i sa njima se moze igrati itekako
Definitivno se slažem sa navedenim da je škotska liga u drastičnom padu od ispadanja Rangersa. Celtic je pao drastično također usljed manjka konkurencije, ali opet bi teško išlo s njima. Iskustvo je na njihovoj strani i vjerovatno bi se podleglo pritisku. Kad bi se odigrala recimo tekma kao protiv Borussije kući protiv bilo kojeg protivnika, šanse za prolazak bi bile dosta realne.
Mes Que Un Club

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 21:50

bordoakapitar je napisao/la:Do sada ste trebali nauciti da nijedan igrac oko kojeg se napravi medijska i forumska sapunica, nije potpisao za nas... Glupo je vise pisati o Vukcevicu jer sigurno nece doci kod nas. Da je htio isti dan bi bila presica i potpis kao i sva pojacanja do sada...

Nisi u pravu. Svaka nasa prinova , ama bas svaka...pa i ove iz alan ford PL je imala minimalno 20 dana pregovaranja sa nama. Nece ljudi da shvate da smo vrlo primamljivi. Od dobrih plata do tog euro izloga. Medjutim , svi idu sa predpostavkom ...odoh uzet lovu , a ako se prodam ...prodam. Plus , vecina menadjera razmislja jos gore. Kao dokaz svemu , samo sa Radovcevim menadjerom (eki menadjer) pricalo se od Borusije do januara ove god. A radilo se samo o produzenju ugovora.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2015, 21:51

Ma naravno, mislim mi ovdje realno biramo 'manje zlo' jer osim Skenderbega svi ostali su barem na papiru jaci od nas i favoriti protiv nas, ovo sto mi prizeljkujemo nekoga je samo ustvari iz tog razloga sto mislimo da bismo im donekle mogli parirati i napraviti iznenadjenje i proci, i tako se moramo svi postaviti, lakse ce nam biti ako odmah ispadnemo, a svakakvih komentara sam citao po fb i znajuci nas mi da dobijemo jedan Maribor eto recimo i ispadnemo od njih imam osjecaj da bi mnogi bili razocarani :D...moj stav je da sa njima mi mozemo igrati tj pruziti im dobar otpor pa sa malo srece sto da ne i proci iih ali ako ispadnemo, pa sekunde necu zaliti (osim da primimo gol iz nepostojeceg penala u 95. minuti :D) jer su jednostavno jaci od nas i to je to
Pyro is not a crime !

Boza
Kontakt:

Post Postao/la Boza » 20 jun 2015, 21:53

moustapha je napisao/la:Pa povrijedjuje se zato sto je takva povreda u pitanju. Jednom kad sjebes koljeno, tesko se vratiti. Dosta podsjeca na Holgera Badstubera. Daj boze da ovo nije kraj za Saida. :?
Nije to bas tako kao sto pricas. Govorim ti iz licnog iskustva dva puta sam i ja to dozivio. Jeste **** i jeste katastrofa ali se moze igrati. Kako povrijedjeno tako i zdravo koljeno uvijek mozes sjebati. Ja ti dajem primjer canalesa koji je 3-4 puta zaredom imao tu povredu pa ga eno igra

Sent from my iPhone using Tapatalk

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 20 jun 2015, 21:59

Znal' se uopste jel povrijedio koljeno ili nesto drugo ?

Sto se tice izvlacenja, samo Albanci :grin:
FORZA MARŠAL !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 jun 2015, 22:00

Ne kazem da se ne moguce vratiti, ali ovakve povrede drasticno mijenjaju karijeru. Vrlo cesto zaustavljaju napredak u karijeri.
#divovi

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2015, 22:03

Mislim da je neko danas pitao, ali ne vidjeh da je dobio odgovor na pitanje. Je li Dulja se oporavio od onog loma stopala u potpunosti? Trenira li?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 jun 2015, 22:03

Fince ili albance i mi prolazimo dalje 100posto.. Sa mariborom se moze igrati pa i sa celticom. .samo ne ove ruske/israelske ekipe i dinamo/partizan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 jun 2015, 22:08

Ja cu samo reci da ne bi volio dinamo/seltik/makabi/bate a svi ostali dolaze u obzir. Volio bih Partizan pa nek gori Balkan :o :o :o :o
P.S sta ima na tehnickom planu, haad zakazo posve, igraci treniraju u staroj opremi dresova ni na vidiku :(
Uprava napoljeeee :p
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 22:12

esprit24 je napisao/la:Ja cu samo reci da ne bi volio dinamo/seltik/makabi/bate a svi ostali dolaze u obzir. Volio bih Partizan pa nek gori Balkan :o :o :o :o
P.S sta ima na tehnickom planu, haad zakazo posve, igraci treniraju u staroj opremi dresova ni na vidiku :(
Uprava napoljeeee :p
Ma ja lako je meni za Gradacac,problem ce biti u Sarajevu :P

Boza
Kontakt:

Post Postao/la Boza » 20 jun 2015, 22:16

Na fb gnk dinamo komentar da je u saida u pitanju loza a ne koljeno hvala bogu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.