HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 jun 2015, 18:48

8-0...Šćepanović i Aćimović
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 jun 2015, 18:50

Vi i mi cemo se definitivno boriti za titulu. Imate odlicnu ekipu.
1946

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jun 2015, 18:55

Milos hat-trick :ljepota: :ljepota:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 20 jun 2015, 19:04

franklampard8 je napisao/la:Vi i mi cemo se definitivno boriti za titulu. Imate odlicnu ekipu.
Bit će zanimljivo prvenstvo, sigurno je da smo vi i mi prvi favoriti, ali tu su još i Široki i Željo, pa i Olimpic, u svakom slučaju, bit će zanimljivo :thumbup:
Lillard je napisao/la:Milos hat-trick :ljepota: :ljepota:
Bravo Miloše sine, samo nastavi :cool: Zanima me baš kako su igrali naši ostali mladići, Galić, Vranjić, Šiljeg, S.Radeljić? Karačić i Bandić sačuvali mreže, znači :thumbup: E vala, osim ždrijeba u ponedjeljak, također jedva čekam prijateljsku sa Željom :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 20 jun 2015, 19:28

Na herc.egovina info pise da je Siljeg zabio jedan a Acimovic 2 komada.Uostalom nije vazno bitno da Vinkec to poslozi.Vidim neki vec lete previsoko a nismo odigrali ni jednu pravu natjecateljsku utakmicu.Ne igraji imena nego citava ekipa zato ja cu biti zadovoljan ako prodjemo prvo pretkolo i ako budemo dobro igrali a dalje....vidjet cemo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 20 jun 2015, 21:06

Pobjeda je odlična ali znam da se Tomislav tek skupio, tako da nije ovo realnost takodjer nije Stevo igrao a on je prva špica...
Samo nek nastave ovako u svakom slučaju :-)

I samo jako...
I have a dream

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 20 jun 2015, 21:14

westherc je napisao/la:Pobjeda je odlična ali znam da se Tomislav tek skupio, tako da nije ovo realnost takodjer nije Stevo igrao a on je prva špica...
Samo nek nastave ovako u svakom slučaju :-)

I samo jako...
Ma naravno, nitko se ne uzbuđuje previše zbog ove pobjede, nego svi smo nestrpljivi što se tiče ždrijeba i isčekivanja da vidimo ovogodišnji bolji i jači Zrinjski :thumbup: Nisu igrali Ratko, Stevo i Radulović... nek odmore, igramo svakako sa Željom u četvrtak, to će biti prava provjera :thumbup:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 jun 2015, 21:59

Znam da ste se odrekli Velibora Djurica... ali nama bi trebao biti od pomoci da ostanemo,ima li jos kvalitete u njemu? :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 20 jun 2015, 22:05

FanVitez je napisao/la:Znam da ste se odrekli Velibora Djurica... ali nama bi trebao biti od pomoci da ostanemo,ima li jos kvalitete u njemu? :D
Dapače, bit će vam ako ne najbolji, onda jedan od najboljih igrača ;) Ima još snage, a pogotovo znanja u Đukinim nogama :thumbup:
I usput rečeno u Tiriću imate također pravog golmana ;)

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 jun 2015, 22:08

Mandrake je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Znam da ste se odrekli Velibora Djurica... ali nama bi trebao biti od pomoci da ostanemo,ima li jos kvalitete u njemu? :D
Dapače, bit će vam ako ne najbolji, onda jedan od najboljih igrača ;) Ima još snage, a pogotovo znanja u Đukinim nogama :thumbup:
I usput rečeno u Tiriću imate također pravog golmana ;)
Hvala na informacijama.. pozdrav za Mostar da osvojite titulu,a mi da ostanemo u ligi :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 jun 2015, 22:09

Ima sigurno. Po meni i sad je jedan od pet najboljih ofanzivnih veznjaka u ligi. Ako mu suigrači budu približne kvalitete nema zime za vas.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 20 jun 2015, 22:15

FanVitez je napisao/la: Hvala na informacijama.. pozdrav za Mostar da osvojite titulu,a mi da ostanemo u ligi :D
Pozdrav za Vitez i neka bude po riječima tvojim ;)
miki651 je napisao/la:Ima sigurno. Po meni i sad je jedan od pet najboljih ofanzivnih veznjaka u ligi. Ako mu suigrači budu približne kvalitete nema zime za vas.
Apsolutno se slažem :thumbup:

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 21 jun 2015, 08:30

Mandrake je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Vi i mi cemo se definitivno boriti za titulu. Imate odlicnu ekipu.
Bit će zanimljivo prvenstvo, sigurno je da smo vi i mi prvi favoriti, ali tu su još i Široki i Željo, pa i Olimpic, u svakom slučaju, bit će zanimljivo :thumbup:
Lillard je napisao/la:Milos hat-trick :ljepota: :ljepota:
Bravo Miloše sine, samo nastavi :cool: Zanima me baš kako su igrali naši ostali mladići, Galić, Vranjić, Šiljeg, S.Radeljić? Karačić i Bandić sačuvali mreže, znači :thumbup: E vala, osim ždrijeba u ponedjeljak, također jedva čekam prijateljsku sa Željom :D
Šiljeg,Galić očajni a ostale koje si nabrojao dobri.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 21 jun 2015, 20:02

ZrinjskiMostar je napisao/la: Šiljeg,Galić očajni a ostale koje si nabrojao dobri.
Hvala na izvješću, drago mi je da su većina dobro odigrali, a Galić i Šiljeg imaju popravni protiv Želje u četvrtak ;) E hajmo ždrijeb sutra, kuglice budite solidarne :D

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 22 jun 2015, 09:11

ne treba ni ove momke koji su podbacili osudjivati...vjerovatno i teske noge od priprema,tek je pocetak,postignut ce oni radnu temperaturu kroz jos treninga...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2015, 15:46

Nemanja Stjepanovic zadnji vezni, bio godinu kod vas nekad prije..jel cemu, nesto nisam optimista :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 22 jun 2015, 18:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:Nemanja Stjepanovic zadnji vezni, bio godinu kod vas nekad prije..jel cemu, nesto nisam optimista :D
Jedan jako dobar zadnji vezni, hajmo ga usporediti sa Ognjenom Vukojevićem... Borac, radnik (kao da nabrajam klubove iz RS-a :lol: ) baš klasični zadnji vezni, nije pretjerano kreativan, ali to se ni ne očekuje od njega... ali meni je on pravo dobar bio u Zrinjskom :thumbup: Uparite ga sa nekim kreativcem i amen ;)

SA SLUŽBENE STRANICE:

U sklopu priprema za predstojeće utakmice lige UEFA HŠK Zrinjski će u četvrtak 25.6.2015. odigrati utakmicu s FK Željezničar. Utakmica se igra na stadionu Pod Bijelim brijegom s početkom u 18.00 sati.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2015, 18:58

Mandrake je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Nemanja Stjepanovic zadnji vezni, bio godinu kod vas nekad prije..jel cemu, nesto nisam optimista :D
Jedan jako dobar zadnji vezni, hajmo ga usporediti sa Ognjenom Vukojevićem... Borac, radnik (kao da nabrajam klubove iz RS-a :lol: ) baš klasični zadnji vezni, nije pretjerano kreativan, ali to se ni ne očekuje od njega... ali meni je on pravo dobar bio u Zrinjskom :thumbup: Uparite ga sa nekim kreativcem i amen ;)
ee hvala ti, a to je upravo ono sto nam je i trebalo...osigurac za Zebu i Ordagica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SAMOMOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la SAMOMOSTAR » 22 jun 2015, 21:01

VOLIM ZRINJSKI :geek:

SAMOMOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la SAMOMOSTAR » 22 jun 2015, 22:13

HŠK Zrinjski Mostar će u četvrtak u 18:00 odigrati prijateljsku utakmicu protiv FK Željezničar iz Sarajeva.
Utakmica se igra na stadionu pod Bijelim Brijegom.
Ulaz na utakmicu je besplatan, te pozivamo navijače da dođu na stadion u velikom broju pozdraviti igrače pred skorašnje europske dvoboje !

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.