eto im BB.shaman7 je napisao/la:Hocemo Dudelange i pun stadion![]()
Ma "Keno83" brate, kada se ova nenormalna drzava ustroji kako treba i profukcionise na pravi nacin, takav stadion-arena se u Sjevernom moze napraviti tek za 10-tak godina, a ovo sada je nazalost nasa realnost sa kojom se mi moramo pomiriti i živiti do boljeg sutra.keno83 je napisao/la:nisam ni ja rekao da treba da se ide na BB, do iduceg rata, ali onoliki sjeverni, do osnovne skole, pa napravit ga kao sto je ovaj u vrapcicima, bio bi bolji od BB, ali ne bi oni imali zadovoljstvo da kazu velez vrapicici, ovaj kub je uvijek bio gradski i do sad se u sjevernom mogla arena napravit, taman da im se da do znanja sa onim mostom sto ga sebe radi prave, da nema prolaza, ali jok, nema pa nema strategije, vizije, plana.. koliko bi posjeta narasla, koliko djece, penzionera, koji parking se moze napravit, neki trzni... koji ce starac u vrapcice otic na tekmu, ko ce dijete pustit magistralom, ovdje bi imao po utakmici 1000 plus karata, svaku drugu sedmicu.....
Sve to stoji ,sto si rekao.Samo jedno zaboravljas,Mostar je"grad slucaj" i tamo se zbog interesa politike malo sta moze normalno uraditi.Opstrukcije koje dolaze iz gradske uprave su usmjerene protiv Veleza i njihov krajnji cilj je onemoguciti jacanje Veleza.Vjerovatno znas da ce vec od sezone 16/17 biti rigorozni uslovi za licencu za nastup u PLBIH a da stadion u trenutnom stanju ne moze dobiti potrebnu dozvolu.U tom slucaju bi Velez svoje domace utakmice morao igrati u Sarajevu ili Zenici .Znaci ovo sto se planira sa novim stadionom je bilo nuzno zlo ,jer u Sjevernom nema sanse da u trenutnoj politickoj klimi dobijes dozvolu za gradnju.Jednostavno ako ovaj projekat uspije trebamo se kolektivno nabiti nogom u dupe i biti sretni.keno83 je napisao/la:nisam ni ja rekao da treba da se ide na BB, do iduceg rata, ali onoliki sjeverni, do osnovne skole, pa napravit ga kao sto je ovaj u vrapcicima, bio bi bolji od BB, ali ne bi oni imali zadovoljstvo da kazu velez vrapicici, ovaj kub je uvijek bio gradski i do sad se u sjevernom mogla arena napravit, taman da im se da do znanja sa onim mostom sto ga sebe radi prave, da nema prolaza, ali jok, nema pa nema strategije, vizije, plana.. koliko bi posjeta narasla, koliko djece, penzionera, koji parking se moze napravit, neki trzni... koji ce starac u vrapcice otic na tekmu, ko ce dijete pustit magistralom, ovdje bi imao po utakmici 1000 plus karata, svaku drugu sedmicu.....
A ko su otpisani jel to Prle i Tihi stizu u najmocniji Hercegovacki klub VELEZ iz Mostaralazar je napisao/la:Ako vam ostane Dzelo moglo bi vam doći 2 naša otpisana
Hasanovic i Stanic????lazar je napisao/la:Ako vam ostane Dzelo moglo bi vam doći 2 naša otpisana
Stadion (kad se izgradi) ce nositi ime najveceg sponzora a ne kako mi hocemo, nazalost!!!brkic1970 je napisao/la:Naziv stadiona samo JOSIP JOLE MUSA...
Ovo mi je pričao njegov prijatelj. Kao želja mu je Čolić, Stanic i Hasanovic. Ako laže on, lažem i ja.salmy je napisao/la:A ko su otpisani jel to Prle i Tihi stizu u najmocniji Hercegovacki klub VELEZ iz Mostaralazar je napisao/la:Ako vam ostane Dzelo moglo bi vam doći 2 naša otpisana![]()
![]()
.
Nemoj da nam salju samo neke lezihljebovice, majke ti.
Cija zelja moze biti Benjamin Colic da mi je znatlazar je napisao/la:Ovo mi je pričao njegov prijatelj. Kao želja mu je Čolić, Stanic i Hasanovic. Ako laže on, lažem i ja.salmy je napisao/la:A ko su otpisani jel to Prle i Tihi stizu u najmocniji Hercegovacki klub VELEZ iz Mostaralazar je napisao/la:Ako vam ostane Dzelo moglo bi vam doći 2 naša otpisana![]()
![]()
.
Nemoj da nam salju samo neke lezihljebovice, majke ti.
Jadna im majka da znaju samo sta smo sve prezivjeli i sta je ovaj starac prezivio.. ehhotorinolaringologija je napisao/la:Ljudi nemojte pisati ovo. Pojest ce dusmani svoja muda od osam cenataVidis da se nadaju kolapsu onoga sto je prezivilo dva rata i 93 godine. Valjda kontaju da ce nas mir dokusuriti
Eto ja bi vas zamolio
Tvoj prvi post na ovom forumu brate bio je zesca penetracija u dubinu dusmanskih buljaotorinolaringologija je napisao/la:Ljudi nemojte pisati ovo. Pojest ce dusmani svoja muda od osam cenataVidis da se nadaju kolapsu onoga sto je prezivilo dva rata i 93 godine. Valjda kontaju da ce nas mir dokusuriti
Eto ja bi vas zamolio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.