od haveElegant je napisao/la:Od cega ce klub da zivi tokom sljedece sezone ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ili kikirikija...haj ga znajDR.HOUSE je napisao/la:od haveElegant je napisao/la:Od cega ce klub da zivi tokom sljedece sezone ?

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- SarajlijaTM
Ako kojim slucajem bilbija i onaj mali pitarski isprdak nisu suplja,selim se na sjever i nosim po 20+ upaljaca na tekmu.
Toliko,pametnom dosta...
Toliko,pametnom dosta...
Vidim mnogi zele dobra pojacanja od kojih para da ih kupimo i kojim parama da im isplacujemo plate ako dođu ? Par stranica naad neko napisa da bi nas Govedarica kostao 100.000 KM. Od kada to imamo za jednog igraca 100.000 KM godisnje ?
Od europe cemo dobit 200.000 € od tih para klub mora da zivi, da plati dugove, rezije, potrazivanja, igrace, uposlenike, razno razne stvari.
Koliko novca imamo od trenutnih sponzora i partnera zna li neko ? Vjerovatno ne puno cisto dovoljno da se prezivi. Ako se Bajic ili Memija ne prodaju za dobre pare mi drugih prihoda necemo imati.
P.S. Jesu li stigle pare od Sehica ?
Bilbija, Suljic
Od europe cemo dobit 200.000 € od tih para klub mora da zivi, da plati dugove, rezije, potrazivanja, igrace, uposlenike, razno razne stvari.
Koliko novca imamo od trenutnih sponzora i partnera zna li neko ? Vjerovatno ne puno cisto dovoljno da se prezivi. Ako se Bajic ili Memija ne prodaju za dobre pare mi drugih prihoda necemo imati.
Bilbija, Suljic

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Neandertalac
- Kontakt:
Gledao sam danas kadete. Jedina dva igraca vrijedna pomena; Zeric i centarfor. Zeric klasa. Dobar pregled igre, pozicioniranje, pravovremena predaja lopte i razigravanje, veliki radijus kretanja, jak u duelu te strasan dribler. Uzivanje ga je gledati svaki put kad primi loptu. Ovaj centarfor isto jako dobar i koristan igrac sa za njegovu konstiticiju odlicnim kretanjem i kontrolom lopte. Asistirao kod prvog gola perfektno poput klasnog veznjaka a citavu utakmicu solidno oderadjivao zadacu vezivanja njihove zadnje linije i izvlacio centralne bekove.
Ostali onako, nije da su losi ali daleko od ova dva po svemu. Mozda jos da spomenem tricu, jak, borben i strijelca. Rutinski dao dva gola, brz, pokretljiv.
Zeru prikljuciti prvom timu hladno. Za tri sezone bi mozda imali kapitalca za kojim bi se otimali. Jednostavno, zna igrati, i sa prvotimcima bi napredovao brze uz pokoji minut u rijesenin utakmicama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ostali onako, nije da su losi ali daleko od ova dva po svemu. Mozda jos da spomenem tricu, jak, borben i strijelca. Rutinski dao dva gola, brz, pokretljiv.
Zeru prikljuciti prvom timu hladno. Za tri sezone bi mozda imali kapitalca za kojim bi se otimali. Jednostavno, zna igrati, i sa prvotimcima bi napredovao brze uz pokoji minut u rijesenin utakmicama.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
između njega i amira je skoro tačno godina starosti. kad je amir mogao biti priključen prošle godine, a sad već biti starter, može svakako i on ako je tako dobar. a kažu da jeste, ljudi kojima je to posao.
kad suljic ko tajfun po ljevoj pobjegne a ubaci bilbiji kuku konama ha haElegant je napisao/la:Vidim mnogi zele dobra pojacanja od kojih para da ih kupimo i kojim parama da im isplacujemo plate ako dođu ? Par stranica naad neko napisa da bi nas Govedarica kostao 100.000 KM. Od kada to imamo za jednog igraca 100.000 KM godisnje ?
Bilbija, Suljic
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
-
- Kontakt:
Adnan Zahirovic- rjesenje na zadnjem veznom??
Kamo srece da on dodje.benjamin1997 je napisao/la:Adnan Zahirovic- rjesenje na zadnjem veznom??
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mujagic ... Drago mi je zbog ovog sto si napiso, pogotovo jer su tog decka neki predstavljali kao vanserijiskog talenta. Izgleda da se nastavlja razvijat u dobrom smjeru. Jos jedan napadac, bravo skolo Zeljina.Neandertalac je napisao/la:Gledao sam danas kadete. Jedina dva igraca vrijedna pomena; Zeric i centarfor. Zeric klasa. Dobar pregled igre, pozicioniranje, pravovremena predaja lopte i razigravanje, veliki radijus kretanja, jak u duelu te strasan dribler. Uzivanje ga je gledati svaki put kad primi loptu. Ovaj centarfor isto jako dobar i koristan igrac sa za njegovu konstiticiju odlicnim kretanjem i kontrolom lopte. Asistirao kod prvog gola perfektno poput klasnog veznjaka a citavu utakmicu solidno oderadjivao zadacu vezivanja njihove zadnje linije i izvlacio centralne bekove.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ŠupljaSarajlijaTM je napisao/la:Ako kojim slucajem bilbija i onaj mali pitarski isprdak nisu suplja,selim se na sjever i nosim po 20+ upaljaca na tekmu.
Toliko,pametnom dosta...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Vecina takvih igraca gleda da sredi kakav angažman u inostranstvu, ako mu sve opcije propadnu tek onda ga možemo dovesti ali u tom slucaju tražio bi 100% neki jednogodišnji ugovor. Puno bolje je forsirati što više možemo Dinu Hasanovića koji ce za 2 godine biti fenomenalan igrac nego da sad vracamo u život Zahirovica koji ce pored jednogodišnjeg ugovora zahtjevati i neku veliku platu, a samo Bog zna u kakvoj je formi jer dugo nije igrao..ZaZelju je napisao/la:Kamo srece da on dodje.benjamin1997 je napisao/la:Adnan Zahirovic- rjesenje na zadnjem veznom??
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 20 jun 2015, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Vecina takvih igraca gleda da sredi kakav anganžman u inostranstvu, ako mu sve opcije propadnu tek onda ga možemo dovesti ali u tom slucaju tražio bi 100% neki jednogodišnji ugovor. Puno bolje je forsirati što više možemo Dinu Hasanovića koji ce za 2 godine biti fenomenalan igrac nego da sad vracamo u život Zahirovica koji ce pored jednogodišnjeg ugovora zahtjevati i neku veliku platu, a samo Bog zna u kakvoj je formi jer dugo nije igrao..[/quote]
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Jeste, Mujagic. Ma njih dvojica definitivno prerasli svoju generaciju, odskacu po svemu.AsharaK je napisao/la:Mujagic ... Drago mi je zbog ovog sto si napiso, pogotovo jer su tog decka neki predstavljali kao vanserijiskog talenta. Izgleda da se nastavlja razvijat u dobrom smjeru. Jos jedan napadac, bravo skolo Zeljina.Neandertalac je napisao/la:Gledao sam danas kadete. Jedina dva igraca vrijedna pomena; Zeric i centarfor. Zeric klasa. Dobar pregled igre, pozicioniranje, pravovremena predaja lopte i razigravanje, veliki radijus kretanja, jak u duelu te strasan dribler. Uzivanje ga je gledati svaki put kad primi loptu. Ovaj centarfor isto jako dobar i koristan igrac sa za njegovu konstiticiju odlicnim kretanjem i kontrolom lopte. Asistirao kod prvog gola perfektno poput klasnog veznjaka a citavu utakmicu solidno oderadjivao zadacu vezivanja njihove zadnje linije i izvlacio centralne bekove.
Ja bi Zerica prikljucio prvom timu bez imalo pardona. On se bas poigrava sa svojom generacijom, radi sta pozeli i u takvom okruzenju po meni nece nesto posebno napredovati. Ima opija i sa u sezoni odigra koju utakmicu za juniore, cisto da ne izgubi kontinuitet, a sa prvim timom da dobija sansu kad god je moguce.
Ovi sto ga nisu gledali bice pozitivno iznenadjeni.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- ultrassa1921
- Kontakt:
Nikad necu zaboraviti 2010 kad je onaj patuljak namjerno udarao nase igrace i cijelu tekmu provocirao i nervozu prosipao cijelu tekmu,a sve zato sto nije mogao loptu primit od Kvese...a naravno da nije dobrodosao u svetinju
Manijaci Zeljini
Btw kako su dobre ove polo majice 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
I meni se pravo svidjaju, ali zasto nema emblem kluba?AsharaK je napisao/la:Btw kako su dobre ove polo majice

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- champions1921
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Oni su igrali za juniore gotovo citavu sezonu..Neandertalac je napisao/la:
Jeste, Mujagic. Ma njih dvojica definitivno prerasli svoju generaciju, odskacu po svemu.
Ja bi Zerica prikljucio prvom timu bez imalo pardona. On se bas poigrava sa svojom generacijom, radi sta pozeli i u takvom okruzenju po meni nece nesto posebno napredovati. Ima opija i sa u sezoni odigra koju utakmicu za juniore, cisto da ne izgubi kontinuitet, a sa prvim timom da dobija sansu kad god je moguce.
BUDI ŽELJO !!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mislio sam pokoju utakmicu, po potrebi, a sve ostalo sa prvim timom.champions1921 je napisao/la:Oni su igrali za juniore gotovo citavu sezonu..Neandertalac je napisao/la:
Jeste, Mujagic. Ma njih dvojica definitivno prerasli svoju generaciju, odskacu po svemu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- champions1921
Znam sta si mislio samo hocu da kazem da su oni vec odigrali dosta tekmi u starijem uzrastu posto si rekao da su prevazisli svoju generaciju..
BUDI ŽELJO !!!