FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DR.HOUSE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DR.HOUSE » 20 jun 2015, 19:15

Elegant je napisao/la:Od cega ce klub da zivi tokom sljedece sezone ?
od have

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 20 jun 2015, 19:18

DR.HOUSE je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Od cega ce klub da zivi tokom sljedece sezone ?
od have
ili kikirikija...haj ga znaj :mrgreen:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jun 2015, 19:22

Ako kojim slucajem bilbija i onaj mali pitarski isprdak nisu suplja,selim se na sjever i nosim po 20+ upaljaca na tekmu.
Toliko,pametnom dosta...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jun 2015, 19:23

Vidim mnogi zele dobra pojacanja od kojih para da ih kupimo i kojim parama da im isplacujemo plate ako dođu ? Par stranica naad neko napisa da bi nas Govedarica kostao 100.000 KM. Od kada to imamo za jednog igraca 100.000 KM godisnje ?

Od europe cemo dobit 200.000 € od tih para klub mora da zivi, da plati dugove, rezije, potrazivanja, igrace, uposlenike, razno razne stvari.

Koliko novca imamo od trenutnih sponzora i partnera zna li neko ? Vjerovatno ne puno cisto dovoljno da se prezivi. Ako se Bajic ili Memija ne prodaju za dobre pare mi drugih prihoda necemo imati.

P.S. Jesu li stigle pare od Sehica ?

Bilbija, Suljic :facepalm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 19:43

Gledao sam danas kadete. Jedina dva igraca vrijedna pomena; Zeric i centarfor. Zeric klasa. Dobar pregled igre, pozicioniranje, pravovremena predaja lopte i razigravanje, veliki radijus kretanja, jak u duelu te strasan dribler. Uzivanje ga je gledati svaki put kad primi loptu. Ovaj centarfor isto jako dobar i koristan igrac sa za njegovu konstiticiju odlicnim kretanjem i kontrolom lopte. Asistirao kod prvog gola perfektno poput klasnog veznjaka a citavu utakmicu solidno oderadjivao zadacu vezivanja njihove zadnje linije i izvlacio centralne bekove.
Ostali onako, nije da su losi ali daleko od ova dva po svemu. Mozda jos da spomenem tricu, jak, borben i strijelca. Rutinski dao dva gola, brz, pokretljiv.
Zeru prikljuciti prvom timu hladno. Za tri sezone bi mozda imali kapitalca za kojim bi se otimali. Jednostavno, zna igrati, i sa prvotimcima bi napredovao brze uz pokoji minut u rijesenin utakmicama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2015, 19:57

između njega i amira je skoro tačno godina starosti. kad je amir mogao biti priključen prošle godine, a sad već biti starter, može svakako i on ako je tako dobar. a kažu da jeste, ljudi kojima je to posao.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 jun 2015, 20:00

Elegant je napisao/la:Vidim mnogi zele dobra pojacanja od kojih para da ih kupimo i kojim parama da im isplacujemo plate ako dođu ? Par stranica naad neko napisa da bi nas Govedarica kostao 100.000 KM. Od kada to imamo za jednog igraca 100.000 KM godisnje ?

Od europe cemo dobit 200.000 € od tih para klub mora da zivi, da plati dugove, rezije, potrazivanja, igrace, uposlenike, razno razne stvari.

Koliko novca imamo od trenutnih sponzora i partnera zna li neko ? Vjerovatno ne puno cisto dovoljno da se prezivi. Ako se Bajic ili Memija ne prodaju za dobre pare mi drugih prihoda necemo imati.

P.S. Jesu li stigle pare od Sehica ?

Bilbija, Suljic :facepalm:
kad suljic ko tajfun po ljevoj pobjegne a ubaci bilbiji kuku konama ha ha
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 20 jun 2015, 20:02

Adnan Zahirovic- rjesenje na zadnjem veznom??

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 jun 2015, 20:06

benjamin1997 je napisao/la:Adnan Zahirovic- rjesenje na zadnjem veznom??
Kamo srece da on dodje.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 20 jun 2015, 20:06

Neandertalac je napisao/la:Gledao sam danas kadete. Jedina dva igraca vrijedna pomena; Zeric i centarfor. Zeric klasa. Dobar pregled igre, pozicioniranje, pravovremena predaja lopte i razigravanje, veliki radijus kretanja, jak u duelu te strasan dribler. Uzivanje ga je gledati svaki put kad primi loptu. Ovaj centarfor isto jako dobar i koristan igrac sa za njegovu konstiticiju odlicnim kretanjem i kontrolom lopte. Asistirao kod prvog gola perfektno poput klasnog veznjaka a citavu utakmicu solidno oderadjivao zadacu vezivanja njihove zadnje linije i izvlacio centralne bekove.
Ostali onako, nije da su losi ali daleko od ova dva po svemu. Mozda jos da spomenem tricu, jak, borben i strijelca. Rutinski dao dva gola, brz, pokretljiv.
Zeru prikljuciti prvom timu hladno. Za tri sezone bi mozda imali kapitalca za kojim bi se otimali. Jednostavno, zna igrati, i sa prvotimcima bi napredovao brze uz pokoji minut u rijesenin utakmicama.

Mujagic ... Drago mi je zbog ovog sto si napiso, pogotovo jer su tog decka neki predstavljali kao vanserijiskog talenta. Izgleda da se nastavlja razvijat u dobrom smjeru. Jos jedan napadac, bravo skolo Zeljina. :clap:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 jun 2015, 20:11

SarajlijaTM je napisao/la:Ako kojim slucajem bilbija i onaj mali pitarski isprdak nisu suplja,selim se na sjever i nosim po 20+ upaljaca na tekmu.
Toliko,pametnom dosta...
Šuplja :zzz:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 jun 2015, 20:15

ZaZelju je napisao/la:
benjamin1997 je napisao/la:Adnan Zahirovic- rjesenje na zadnjem veznom??
Kamo srece da on dodje.
Vecina takvih igraca gleda da sredi kakav angažman u inostranstvu, ako mu sve opcije propadnu tek onda ga možemo dovesti ali u tom slucaju tražio bi 100% neki jednogodišnji ugovor. Puno bolje je forsirati što više možemo Dinu Hasanovića koji ce za 2 godine biti fenomenalan igrac nego da sad vracamo u život Zahirovica koji ce pored jednogodišnjeg ugovora zahtjevati i neku veliku platu, a samo Bog zna u kakvoj je formi jer dugo nije igrao..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 20 jun 2015, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 20 jun 2015, 20:20

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Vecina takvih igraca gleda da sredi kakav anganžman u inostranstvu, ako mu sve opcije propadnu tek onda ga možemo dovesti ali u tom slucaju tražio bi 100% neki jednogodišnji ugovor. Puno bolje je forsirati što više možemo Dinu Hasanovića koji ce za 2 godine biti fenomenalan igrac nego da sad vracamo u život Zahirovica koji ce pored jednogodišnjeg ugovora zahtjevati i neku veliku platu, a samo Bog zna u kakvoj je formi jer dugo nije igrao..[/quote]

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 20:23

AsharaK je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Gledao sam danas kadete. Jedina dva igraca vrijedna pomena; Zeric i centarfor. Zeric klasa. Dobar pregled igre, pozicioniranje, pravovremena predaja lopte i razigravanje, veliki radijus kretanja, jak u duelu te strasan dribler. Uzivanje ga je gledati svaki put kad primi loptu. Ovaj centarfor isto jako dobar i koristan igrac sa za njegovu konstiticiju odlicnim kretanjem i kontrolom lopte. Asistirao kod prvog gola perfektno poput klasnog veznjaka a citavu utakmicu solidno oderadjivao zadacu vezivanja njihove zadnje linije i izvlacio centralne bekove.

Mujagic ... Drago mi je zbog ovog sto si napiso, pogotovo jer su tog decka neki predstavljali kao vanserijiskog talenta. Izgleda da se nastavlja razvijat u dobrom smjeru. Jos jedan napadac, bravo skolo Zeljina. :clap:
Jeste, Mujagic. Ma njih dvojica definitivno prerasli svoju generaciju, odskacu po svemu.
Ja bi Zerica prikljucio prvom timu bez imalo pardona. On se bas poigrava sa svojom generacijom, radi sta pozeli i u takvom okruzenju po meni nece nesto posebno napredovati. Ima opija i sa u sezoni odigra koju utakmicu za juniore, cisto da ne izgubi kontinuitet, a sa prvim timom da dobija sansu kad god je moguce.
Ovi sto ga nisu gledali bice pozitivno iznenadjeni.

UPRAVA NAPOLJE!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 20 jun 2015, 20:27

Nikad necu zaboraviti 2010 kad je onaj patuljak namjerno udarao nase igrace i cijelu tekmu provocirao i nervozu prosipao cijelu tekmu,a sve zato sto nije mogao loptu primit od Kvese...a naravno da nije dobrodosao u svetinju

Manijaci Zeljini

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 jun 2015, 20:44

Btw kako su dobre ove polo majice :clap:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 jun 2015, 20:57

AsharaK je napisao/la:Btw kako su dobre ove polo majice :clap:
I meni se pravo svidjaju, ali zasto nema emblem kluba? :?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

champions1921

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 20 jun 2015, 20:59

Neandertalac je napisao/la:
Jeste, Mujagic. Ma njih dvojica definitivno prerasli svoju generaciju, odskacu po svemu.
Ja bi Zerica prikljucio prvom timu bez imalo pardona. On se bas poigrava sa svojom generacijom, radi sta pozeli i u takvom okruzenju po meni nece nesto posebno napredovati. Ima opija i sa u sezoni odigra koju utakmicu za juniore, cisto da ne izgubi kontinuitet, a sa prvim timom da dobija sansu kad god je moguce.

Oni su igrali za juniore gotovo citavu sezonu..
BUDI ŽELJO !!!

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 21:01

champions1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:

Oni su igrali za juniore gotovo citavu sezonu..
Mislio sam pokoju utakmicu, po potrebi, a sve ostalo sa prvim timom.

UPRAVA NAPOLJE!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 jun 2015, 21:03

Znam sta si mislio samo hocu da kazem da su oni vec odigrali dosta tekmi u starijem uzrastu posto si rekao da su prevazisli svoju generaciju..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, knoa i 20 gostiju.