RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
@salmy
Ne podrzavam izbor ovog novog trenera ni sekunde ali budi realan oko Nedima.Letic,Okic,Ostrakovic,Skaljic,Merzic,Blagojevic,Jankovic,Hebibovic,Hajdarevic,Zolj,Bobic,Maletic (cak i Pejic je bolje igrao nego sad) svi su bili necu reci na vrhuncu ali svi su igrali odlicne utakmice i nismo uspjeli izborit Evropu..
Ne podrzavam izbor ovog novog trenera ni sekunde ali budi realan oko Nedima.Letic,Okic,Ostrakovic,Skaljic,Merzic,Blagojevic,Jankovic,Hebibovic,Hajdarevic,Zolj,Bobic,Maletic (cak i Pejic je bolje igrao nego sad) svi su bili necu reci na vrhuncu ali svi su igrali odlicne utakmice i nismo uspjeli izborit Evropu..
#musvdg
@ 1922VFC1981 brate ja podrzavam izbor novog trenera jer sam misljenja da ce nas ovaj kojeg je dovela nesposobna Uprava odvesti u Federalnu ligu.
Dabogda se navedeno ne obistinilo ali kako god okrenemo Đelo nije dobro rjesenje za Rođenje i to svi znamo i u Mostaru i u Sarajevu ali šutimo, ono ko neka, hajde sta ima veze ima ba čojek licencu
.
Ma j.e..b.o. to, bolan kad su interesi kluba u pitanju, onda se prevashodno ne treba ponašati i razmišljati amaterski, nego za svetinju naci najbolje rjesenje, pa ako treba i Anćelotija dovesti
Salim se za njega, nemamo mi toliko para, ali imamo za neke druge i to je to...............

Dabogda se navedeno ne obistinilo ali kako god okrenemo Đelo nije dobro rjesenje za Rođenje i to svi znamo i u Mostaru i u Sarajevu ali šutimo, ono ko neka, hajde sta ima veze ima ba čojek licencu

Ma j.e..b.o. to, bolan kad su interesi kluba u pitanju, onda se prevashodno ne treba ponašati i razmišljati amaterski, nego za svetinju naci najbolje rjesenje, pa ako treba i Anćelotija dovesti

Salim se za njega, nemamo mi toliko para, ali imamo za neke druge i to je to...............
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Mont0 je napisao/la:Mehu Teletovica.
Meeehoo Meeeehooo..

Od jutros mi je ova konstatacija mnogo jasnijaotorinolaringologija je napisao/la:U Veležu se spremaju drastične i jako pozitivne promjene kada je bliža budućnost u pitanju

Forza Velez aleeee ,forza Velez aleeee

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Kakva se oluja sprema aaaaauuurodjenisa je napisao/la:Od jutros mi je ova konstatacija mnogo jasnijaotorinolaringologija je napisao/la:U Veležu se spremaju drastične i jako pozitivne promjene kada je bliža budućnost u pitanju![]()
![]()
Forza Velez aleeee ,forza Velez aleeee![]()

brate danas u Sarajevu kao da je decembar, hladno...shaman7 je napisao/la:Kakva se oluja sprema aaaaauuurodjenisa je napisao/la:Od jutros mi je ova konstatacija mnogo jasnijaotorinolaringologija je napisao/la:U Veležu se spremaju drastične i jako pozitivne promjene kada je bliža budućnost u pitanju![]()
![]()
![]()

Šta ima novo raja? Dajte koji pp?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To su vjetrovi sa sjevera države i zadrzat ce se na jugu par danaAlemC85 je napisao/la:brate danas u Sarajevu kao da je decembar, hladno...shaman7 je napisao/la:Kakva se oluja sprema aaaaauuurodjenisa je napisao/la: Od jutros mi je ova konstatacija mnogo jasnija![]()
![]()
![]()

Crvena1981Armija je napisao/la:GORIT ĆE MOSTAR POBJEDU SLAVIT ĆEMO
[youtube][/youtube]
FORZA VELEZ NIKAD NE PREDAJ SE
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
I meni1922VFC1981 je napisao/la:Ajmo momci neko pp nek posalje![]()

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Pratite naš forum, tamo imate dovoljno informacijaemil02in je napisao/la:I meni1922VFC1981 je napisao/la:Ajmo momci neko pp nek posalje![]()

Evo sad pročitah da je DADA MATIJEVIĆ nakon operacije u vrlo teškom zdravstevnom stanju, i samo je pitanje dana...
Kapitenu, legendo, izdrži...

Kapitenu, legendo, izdrži...
[youtube][/youtube]

Vi ste nasa prva ljubav rodjeni ale alealeeeshaman7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Hajmo raja prijedlog imena stadiona
Moj prijedlog je "Rodjeni arena "

Stadion Josipa Jole Musa....rodjenisa je napisao/la:Vi ste nasa prva ljubav rodjeni ale alealeeeshaman7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Hajmo raja prijedlog imena stadiona
Moj prijedlog je "Rodjeni arena "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

pravit stadion van grada-osudit sebe vjecno na vrapcice srce mi place radje bi trecu ligu u sjevernom a ne da me neko potisne u vrapcice fuj
Probaj ti sa Covicem dogovoriti neku bolju varijantukeno83 je napisao/la:pravit stadion van grada-osudit sebe vjecno na vrapcice srce mi place radje bi trecu ligu u sjevernom a ne da me neko potisne u vrapcice fuj

Ako se bude čekao BB svi ćemo poumrijeti kao stare Dede...keno83 je napisao/la:pravit stadion van grada-osudit sebe vjecno na vrapcice srce mi place radje bi trecu ligu u sjevernom a ne da me neko potisne u vrapcice fuj

I najveći klubovi prave stadione van grada. Nama je potrebna totalna reorganizacija u klubu, raji, gradu, da svi zajedno , ako ništa ovaj dio našeg grada (ne volim ga dijeliti ali ne znam kako drugacije objasniti) stanu uz Velež i da Fudbalski klub Velež bude obaveza svakog građanina. Kroz godinu, dvije, tri će biti teško sigurno stvoriti toliku "hampu" oko Veleža, ali naredne 4 godine će biti najbitnije za postojanje kluba u njegovoj budućnosti, sve dok to bude moguće. Ja vjerujem u ove ljude što rade, pogotovo u A.Dž. kojeg sam podržavao i prije nekoliko godina. Čovjek zna šta radi, nije mala maca i šupljak, volim takve ličnosti i bit će od velike pomoci sigurno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.