HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Svaka cast za ppjacanja mozete se Sarajevu suprostavit.nece oni lako do titule
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Sesar IvanPiazzaGrande je napisao/la:Sorry...polako, nije još završeno...Malo sam izletio, nepotrebno...jbg...strpimo sezrinja05 je napisao/la:A taj je .....???PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Je li to Deni sa FKS info opet bombe baca...macahz je napisao/la:Sesar IvanPiazzaGrande je napisao/la:Sorry...polako, nije još završeno...Malo sam izletio, nepotrebno...jbg...strpimo sezrinja05 je napisao/la: A taj je .....???
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ma nema veze , bitno je da se radi i sklapa nova ekipa jos ako budu dobra klapa to ce biti odlicno.Zna li netko hoce li ove godine biti nekih novih gradjevinskih radova na stadionu ?PiazzaGrande je napisao/la:Sorry...polako, nije još završeno...Malo sam izletio, nepotrebno...jbg...strpimo sezrinja05 je napisao/la:A taj je .....???PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Viđen Hugo Campagnaro na hodočašću u Međugorju, istekao mu ugovor s Interom, pa kontam možda njega za stopera da uzmemo
Ajde više izvlačenje, ne mogu dočekati te utakmice
Koliko sam upoznat, bit će samo ono klasično "šminkanje" oko i na stadionu, čišćenje i umivanje, za neke već zahvate je kasno... imamo uvjete za pretkola, a za kasnije, ne znam... Koliko sam upoznat, određen novac i interes se skupio za pravljenje istočne tribine, ali još službeno ništa ne znamo
Gledam na transfermarktu, Sesar je u zimskom prijelaznom roku potpisao za Dunajsku Stredu (ugovor mu traje do 2017.), a tada je već povezivan s nama, hmm... Ne znam, strpljen spašen očito
I da ne dođe ni Bilbija, ni Katanec, ni Peko, ni Sesar, ni Campagnaro, ja prezadovoljan trenutnim kadrom
Imamo samo jednu želju, da Zlatić bude maestralan na ovim kratkim pripremama i da izbaci Blaića iz prve postave 

Ajde više izvlačenje, ne mogu dočekati te utakmice

Koliko sam upoznat, bit će samo ono klasično "šminkanje" oko i na stadionu, čišćenje i umivanje, za neke već zahvate je kasno... imamo uvjete za pretkola, a za kasnije, ne znam... Koliko sam upoznat, određen novac i interes se skupio za pravljenje istočne tribine, ali još službeno ništa ne znamo

Gledam na transfermarktu, Sesar je u zimskom prijelaznom roku potpisao za Dunajsku Stredu (ugovor mu traje do 2017.), a tada je već povezivan s nama, hmm... Ne znam, strpljen spašen očito

ima li sta od tih igraca sto se spominju?
-
- Kontakt:
Sutra se prikljucuju
modric je napisao/la:Svaka cast za ppjacanja mozete se Sarajevu suprostavit.nece oni lako do titule
Cuj lako.
Pa Zrinjski i bez novih pojacanja,ima trenutno najbolji igracki kadar.
E jsete čovjek uporan .Kakvo sarajevo jači smo i od dinama, partizana,maribora itd.Zadovoljan??amypitar je napisao/la:modric je napisao/la:Svaka cast za ppjacanja mozete se Sarajevu suprostavit.nece oni lako do titule
Cuj lako.
Pa Zrinjski i bez novih pojacanja,ima trenutno najbolji igracki kadar.

Čovječe pa nismo djeca da nama sad guraš ulogu favorita kao da treneri ,igrači i čitava BiH čita ovaj forum.
Tko se još priključuje,imali šta konkretno ili još nije gotovo?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Zatisje pred buru , sutra i prekosutra sve rijeseno .
tntntntntnt jedva cekam utakmice . . . op op

HSKZ 19/05
Ocel bit kakvih radnji oko stadiona kod vas ovo ljeto? Najavljivali se rusenje gornje zapadne tribine, postavljanje krova preko cijelog donjeg dijela, izgradnja nove istocne itd itd.
Bio sam jesenas dole, fino to izgleda, al treba jos puno posla napraviti. Nebi bilo lose zatvoriti bocne strane kada se sve pokrije, ubi vjetar
Bio sam jesenas dole, fino to izgleda, al treba jos puno posla napraviti. Nebi bilo lose zatvoriti bocne strane kada se sve pokrije, ubi vjetar

-
Izgleda da Bilbinho Gaucho želi pronaći sreću negdje van premijerligaških travnjaka, pašnjaka pa i oranica (ko mu na tome može zamjeriti). Ukoliko ne uspije u tom naumu jedina opcija u PL je Zrinjski...Moraćemo se po ovom pitanju strpiti još četiri-pet dana osim ako Uprava u međuvremenu ne aktivira Plan B...Po mom mišljenju to bi bilo to što se tiče pojačanja za ovu sezonu uz mogućnost da se angažira još jedan štoper negdje pred početak sezone...Imena kao što su Peko, Sesar ili Katanec nisu realna opcija u ovom trenutku...Do ponedjeljka moramo predati spisak igrača za prvo pretkolo EL uz mogućnost da dodamo još jednoga na spisak dan prije prve utakmice...Valjda će taj jedan kojeg ćemo naknadno prijaviti biti Nemanja Bilbija (jeste da sam u jednom prijašnjem komentaru, kada sam saznao da postoji mogućnost da dođe u naš klub, napisao da bih volio da nas zaobiđe ali želio bih korigirati stav. Ipak nam nedostaje takva vrsta igrača, bio bi pojačanje i bez obzira što mu je Zrinjski tek druga opcija mislim da bi ga vrijedilo sačekati još par dana).
mosa njaZri!
mosa njaZri!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Da ponovim u vezi Bilbije, pogotovu za navijače FK Sloboda ukoliko ulaze na ovaj pdf: Ako ne sredi angažman negdje vani, JEDINA OPCIJA U PL BIH JE ZRINJSKI...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Prezadovoljan trenutnim igračkim kadrom, ako dođe još netko od mogućih navedenih pojačanja, to bi bilo idealno
E malo da se zaigram sa taktičkim postavkama, da ubijem vrijeme do izvlačenja i utakmica
Po mom nekom mišljenju, dvije verzije, dvije varijante moguće taktike. Verzija 1, je malo opreznija postava sa Žeravicom kao povučenim organizatorom, a Verzija 2 je ofanzivna postava sa mogućnošću da u toku utakmice trojac Zakarić - Filipović - Todorović mijenjaju pozicije (ovu ćemo gledati vjerujem u 99% utakmica PLBiH)
P.S. stavio sam Blaića u prvu postavu, jer ipak je dio obrane koja je primila najmanje golova u povijesti PLBiH, ali već sam napisao da bih volio da Zlatić zauzme njegovu poziciju, no u svakom slučaju, Vinko odlučuje
Verzija 1

Verzija 2

E malo da se zaigram sa taktičkim postavkama, da ubijem vrijeme do izvlačenja i utakmica

P.S. stavio sam Blaića u prvu postavu, jer ipak je dio obrane koja je primila najmanje golova u povijesti PLBiH, ali već sam napisao da bih volio da Zlatić zauzme njegovu poziciju, no u svakom slučaju, Vinko odlučuje

Verzija 1

Verzija 2

-
HŠK Zrinjski-HNK Tomislav 1.pol 3-0 , Todorović 2 i Žeravica...Sastav u 1.pol. KARAČIĆ-STOJKIĆ, GRAOVAC, RADELJIĆ, BLAIĆ-MUMINOVIĆ, ŽERAVICA-TODOROVIĆ, FILIPOVIĆ, SIMEUNOVIĆ-KORDIĆ...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Igra se 2.pol a trenutni rezultat je 6-0 Zakarić i Aćimović 2...Sastav u 2.pol...BANDIĆ, ŠILJEG, S.RADELJIĆ, ZLATIĆ-PETRAK, VRANJIĆ-ZAKARIĆ, ŠĆEPANOVIĆ, GALIĆ-AĆIMOVIĆ
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ma imamo super momčad, još da rješe Bilbiju možemo daleko i u EL (uz malo sreće,znanja imamo) i napasti titulu...Mandrake je napisao/la:Prezadovoljan trenutnim igračkim kadrom, ako dođe još netko od mogućih navedenih pojačanja, to bi bilo idealno![]()
E malo da se zaigram sa taktičkim postavkama, da ubijem vrijeme do izvlačenja i utakmicaPo mom nekom mišljenju, dvije verzije, dvije varijante moguće taktike. Verzija 1, je malo opreznija postava sa Žeravicom kao povučenim organizatorom, a Verzija 2 je ofanzivna postava sa mogućnošću da u toku utakmice trojac Zakarić - Filipović - Todorović mijenjaju pozicije (ovu ćemo gledati vjerujem u 99% utakmica PLBiH)
![]()
P.S. stavio sam Blaića u prvu postavu, jer ipak je dio obrane koja je primila najmanje golova u povijesti PLBiH, ali već sam napisao da bih volio da Zlatić zauzme njegovu poziciju, no u svakom slučaju, Vinko odlučuje![]()
Verzija 1
Verzija 2
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Peko će vjerojatno u TurskuMandrake je napisao/la:Viđen Hugo Campagnaro na hodočašću u Međugorju, istekao mu ugovor s Interom, pa kontam možda njega za stopera da uzmemo![]()
Ajde više izvlačenje, ne mogu dočekati te utakmice![]()
Gledam na transfermarktu, Sesar je u zimskom prijelaznom roku potpisao za Dunajsku Stredu (ugovor mu traje do 2017.), a tada je već povezivan s nama, hmm... Ne znam, strpljen spašen očitoI da ne dođe ni Bilbija, ni Katanec, ni Peko, ni Sesar, ni Campagnaro, ja prezadovoljan trenutnim kadrom
Imamo samo jednu želju, da Zlatić bude maestralan na ovim kratkim pripremama i da izbaci Blaića iz prve postave
a što se tiče stadiona, možete u Mo igrati 2 pretkola, a onda vjerojatno na Pecaru, naravno u slučaju da dalje dogurate
Zrinjski-Tomislav 8:0 (x3 Ačimović, x2 Todorović, Žeravica, Zakarić, Šćepanović) 

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 20 jun 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.