FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama treba Delac i kvalitetan stoper to je ono najvaznije, Vukcevic ako dode to je veliki plus za nas i ligu i bicemo samo jaci,ako ne dode nema veze, svi bi ga rado zeljeli vidjeti u bordo dresu sta ce se desiti vidjet cemo, uglavnom i bez pojacanja mi imamo najbolji igracki kadar.
NPR. bez novih dolazaka i odlazaka sastav bi nam izgledao ovako :
--------------------------Benko------------------------------
------------Velkoski----Stojcev----Duljevic---------------
-------------------Radovac---Cimirot-----------------------
---Puzigaca---Berberovic---Tatomirovic---Hebibovic---
------------------------Ostrakovic---------------------------
..umjesto Berberovica moze i Kovacevic a i Mihojevic ali do sada je Dzeno forsirao Berberovica pa sam ga zato ubacio.
NPR. bez novih dolazaka i odlazaka sastav bi nam izgledao ovako :
--------------------------Benko------------------------------
------------Velkoski----Stojcev----Duljevic---------------
-------------------Radovac---Cimirot-----------------------
---Puzigaca---Berberovic---Tatomirovic---Hebibovic---
------------------------Ostrakovic---------------------------
..umjesto Berberovica moze i Kovacevic a i Mihojevic ali do sada je Dzeno forsirao Berberovica pa sam ga zato ubacio.
Ti si opet šampion !
Ja nzm zbog cega ne bi Kovacevic igrao prvih 11?
A ako bi se dovodio stoper, i to iskusan, ja bih ga stavio s Kovom..
Momak ima potencijala, ogroman je, pokretljiv i zna sa loptom
Tatko pored Kove izgleda ko Suljic pored Cimirota...
Najbolje sto bi nam se moglo desiti je da dovedemo iskusnog stopera, nesto kao kad je Jajlo dosao.. Da Kova stasa u pravog igraca, a i Mihojevicu bi valjalo..
Mada iskreno, Mihojevic je talentovan al nije za prvih 11.. Trenutno ne!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A ako bi se dovodio stoper, i to iskusan, ja bih ga stavio s Kovom..
Momak ima potencijala, ogroman je, pokretljiv i zna sa loptom
Tatko pored Kove izgleda ko Suljic pored Cimirota...
Najbolje sto bi nam se moglo desiti je da dovedemo iskusnog stopera, nesto kao kad je Jajlo dosao.. Da Kova stasa u pravog igraca, a i Mihojevicu bi valjalo..
Mada iskreno, Mihojevic je talentovan al nije za prvih 11.. Trenutno ne!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kova je isto imao ispada. I je li on jos uvijek ima amaterski ugovor sa klubom?
- franklampard8
- Kontakt:
Njemu ili je istekao ili istice ovo dan dva. Vjetovatno i njemu zavisi da li ce doci neki stoper.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- franklampard8
- Kontakt:
1946-ti post i to na ovoj temi. 
Da nam je u ponedjeljak potpisati Simona i izvuci Albance.

Da nam je u ponedjeljak potpisati Simona i izvuci Albance.

1946
Imam neku suhvu da ako izvucemo albance za slijedeceg protivnika dobivamo Maribor ili RBS , a ako izvucemo Videoton onda nam je slijedeci protivnik Celtic ili Basel.
Zato bih ja odmah Maribor.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
negdje sam davno procitao da on kod nas ima amaterski ugovor i da se svake godine produzuje sad ne znam koliko ima istine u ovomefranklampard8 je napisao/la:Koliko se ja sjecam njemu istice ovo ljeto ugovor.
ps. ma odmah Kelte da im fudbal zgadimo

Pyro is not a crime !
- franklampard8
- Kontakt:
Nemoj zdravlja ti, daj ove lavore Albance ili Cuhai. Da osvetimo mahaluše.ShofaII je napisao/la:Imam neku suhvu da ako izvucemo albance za slijedeceg protivnika dobivamo Maribor ili RBS , a ako izvucemo Videoton onda nam je slijedeci protivnik Celtic ili Basel.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je clanak na ss stranici o protivnicima..tacno kako i jeste
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ovo pitam po ko zna koji put da li se zna zvanicno ,mozemo li uopšte dobiti skandinavce ili ima ta neka regionalna podjela

mislim da ti to niko ne moze sa sigurnoscu odgovoriti, podjele ce biti, samo kakva grupa ce nas zapasti to mozemo samo nagadjati prema proslim godinama i ako tako bude i ove, onda ne mozemo dobiti skandinavcebordobijeli je napisao/la:ovo pitam po ko zna koji put da li se zna zvanicno ,mozemo li uopšte dobiti skandinavce ili ima ta neka regionalna podjela![]()
Pyro is not a crime !
Evo na prijateljskoj utakmici Husejinović se ponovo povrijedio.
nista onda od njega, ocito on ne moze ozbiljan fudbal vise igrati...mislim daj Boze da se varam jer momku zelim sve najbolje ali poslije toliko vremena zaigrati i to pripremnu tekmu i odmah se povrijediti bez obzira kakva je povreda, ne sluti na dobro, ne bi me cudio da Mamic preko noci promijeni misljenje pa nam Saida jeftino ponudi
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jun 2015, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Govorimo ti iz dana u dan jbg...imaju regionalne podjele ali slabo nas skandinavci mogu zapasti..mozda jedan ''zaluta''bordobijeli je napisao/la:ovo pitam po ko zna koji put da li se zna zvanicno ,mozemo li uopšte dobiti skandinavce ili ima ta neka regionalna podjela![]()
Skenderbeu
Partizan/Maribor/Dinamo Z.
Bate
Ludogorets
Steaua
Lech
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- badblueboylivno
- Kontakt:
Moguće je, Dinamo je nedavno igrao s Helsinkijem iako nije naša skupina, igrali su i sa nekim iz Luksemburga iako nije naša skupina, lani sa Žalgirisom koji isto pripada toj sjevernoj regiji.
Sigurno je samo da će tri jugoslavenska prvaka - Dinamo, Partizan, Sarajevo - biti u različitim skupinama, a Maribor vjerojatno nositelj u dijelu gdje bude Sarajevo.
Sigurno je samo da će tri jugoslavenska prvaka - Dinamo, Partizan, Sarajevo - biti u različitim skupinama, a Maribor vjerojatno nositelj u dijelu gdje bude Sarajevo.
Hayley <3
Lech nije protivnik kojeg bi se trebali bojati (ako ga budemo mogli dobiti) ali oni divljaci i fasisti bi bili veliki problem, mislim na poljske navijaceMortemHz je napisao/la:Govorimo ti iz dana u dan jbg...imaju regionalne podjele ali slabo nas skandinavci mogu zapasti..mozda jedan ''zaluta''bordobijeli je napisao/la:ovo pitam po ko zna koji put da li se zna zvanicno ,mozemo li uopšte dobiti skandinavce ili ima ta neka regionalna podjela![]()
Skenderbeu
Partizan/Maribor/Dinamo Z.
Bate
Ludogorets
Steaua
Lech
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jun 2015, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Puno bi bilo da Maribor u 4 godine 3 puta dolazi u BiH u drugom pretkolu.badblueboylivno je napisao/la:Moguće je, Dinamo je nedavno igrao s Helsinkijem iako nije naša skupina, igrali su i sa nekim iz Luksemburga iako nije naša skupina, lani sa Žalgirisom koji isto pripada toj sjevernoj regiji.
Daj Albance, a u trećem daj Real Madrid

Raja, sta ima se Delacem? Vuk, Said..oni su OK, ali bez Delaca odbrana namje u pola losija
Nadam se da ce uletiti neki Skandinavac sa nama , plus Videoton ili Skenderberg pa da se imamo nadati sa punim pravom.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3