FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neka braca

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
meni se čini da se čovjek sprda s prethodnim prelaznim rokovima...
Po vjeriZivot je napisao/la:Neka braca![]()

Prva godina Miljana Želju ne bi koštala više od 50 000 KM. Dakle sa transferom+ plata.samogrbavica je napisao/la:Za Govedaricu treba platiti 60-70hiljada + plata. Neka izade preko 100 milja isplati se ako nemas ljevaka dobrog ni u juniorima da moze odmah uskociti.

100% se sprdaaa sasa kajut i samir bekricChWilla je napisao/la:meni se čini da se čovjek sprda s prethodnim prelaznim rokovima...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- champions1921
Nasi kadeti dobili Rijeku 2:0. Oba gola dao Sehic. Mali Zeric se zaebavo sa njima citavu tekmu. Sutra igramo finale..
BUDI ŽELJO !!!
Malo nam faliNeymar11 je napisao/la:100% se sprdaaa sasa kajut i samir bekricChWilla je napisao/la:meni se čini da se čovjek sprda s prethodnim prelaznim rokovima...

19TM87 ZAVIDOVICI
steta sto propade dobar je to dogovor ,ali eto nisu uspjeli stetaPappy je napisao/la:Prva godina Miljana Želju ne bi koštala više od 50 000 KM. Dakle sa transferom+ plata.samogrbavica je napisao/la:Za Govedaricu treba platiti 60-70hiljada + plata. Neka izade preko 100 milja isplati se ako nemas ljevaka dobrog ni u juniorima da moze odmah uskociti.
da je realano to sa njima do 3 pretkola liga bi nasa bilamiretm je napisao/la:Malo nam faliNeymar11 je napisao/la:100% se sprdaaa sasa kajut i samir bekricChWilla je napisao/la:meni se čini da se čovjek sprda s prethodnim prelaznim rokovima...![]()

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Molim te, da li imas info u koliko se igra?champions1921 je napisao/la:Nasi kadeti dobili Rijeku 2:0. Oba gola dao Sehic. Mali Zeric se zaebavo sa njima citavu tekmu. Sutra igramo finale..
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Koliko bi druga bila?Pappy je napisao/la:Prva godina Miljana Želju ne bi koštala više od 50 000 KM. Dakle sa transferom+ plata.samogrbavica je napisao/la:Za Govedaricu treba platiti 60-70hiljada + plata. Neka izade preko 100 milja isplati se ako nemas ljevaka dobrog ni u juniorima da moze odmah uskociti.
Mogao bi se transfer na 12 mjeseci otplatiti

Nas klub nema 100.000 KM za jednog igraca sta vam je !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imamo izgleda strasne igrace u omladinskom pogonu, bravo momci . 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- champions1921
Meni se cini u 13h. Nemoj me drzati za rijec. Objavice zvanicna najvjerovatnije ako vec nije..Dolina je napisao/la:Molim te, da li imas info u koliko se igra?champions1921 je napisao/la:Nasi kadeti dobili Rijeku 2:0. Oba gola dao Sehic. Mali Zeric se zaebavo sa njima citavu tekmu. Sutra igramo finale..
edit: evo objavila zvanicna.. http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-savladal ... ira/14925/
BUDI ŽELJO !!!
Samo da se raja ne zbuni. Ima kadet Benjamin Šehić špic, i ima bivši junior što je potpisao neki dan ugovor Benjamin Šehić, krilo i beka desnog igra.
Izgleda Velibor Djuric u Vitezu, vjerovatno ništa od njega.
Suljić je šuplja ili???
Suljić je šuplja ili???
Zadnja izmjena: zeljo123, dana/u 20 jun 2015, 18:09, ukupno mijenjano 3 puta.
šehic za šehica i gooo kada bude za koju godinu hahahhaIpee je napisao/la:Samo da se raja ne zbuni. Ima kadet Benjamin Šehić špic, i ima bivši junior što je potpisao neki dan ugovor Benjamin Šehić, krilo i beka desnog igra.

Zamisli još vrati se golman Šehić i on onda degažira loptu i ona ide do drugog Šehića ovaj dodaje do treceg Šehića i ovaj zabija golDR.HOUSE je napisao/la:šehic za šehica i gooo kada bude za koju godinu hahahhaIpee je napisao/la:Samo da se raja ne zbuni. Ima kadet Benjamin Šehić špic, i ima bivši junior što je potpisao neki dan ugovor Benjamin Šehić, krilo i beka desnog igra.![]()
![]()
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.