FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako dođe Simon ja sretan, ako ne dođe ja opet sretan. I sa trenutnim stanjem mi smo prvi favoriti za titulu. Zrinjski se pojačava, ali i dalje smo malo ispred njih. Široki će mislim biti tu oko 3-4 pozicije sa Slobodom i malim seljom.
Mi za sada nismo izgubili nikoga, a došli su nam Hebeibović i taj mali iz Amerike. Vjerujem da će doći još jedan defanzivac. To je sasvim dovoljno za titulu. Prvo treba da se riješimo 6-7 igrača tipa Protić, Barić, Berberović, a otišli su Dejo i Nemanja... I da dovedmo 2-3 kvalitetna domaća igrača i da počnemo malo ubacitvati igrače iz akademije.
Ako nam Delač ostane, uz Radovca, Ivana, Gojka, Dulju, Krstu, Benku, Miloša... Mnogo smo jaki za naše uslove. Ja ne znam koliki je sada nama budžet, ali za iskorak u LP mi moramo povećati budžet za nekih 7-8 miliona minimalno. Budžet jednog Partizana je malo manji od 15 miliona € i opet im to ništa ne garantuje. O budžetu Dinama i ne treba trošiti riječi.
Mi za sada nismo izgubili nikoga, a došli su nam Hebeibović i taj mali iz Amerike. Vjerujem da će doći još jedan defanzivac. To je sasvim dovoljno za titulu. Prvo treba da se riješimo 6-7 igrača tipa Protić, Barić, Berberović, a otišli su Dejo i Nemanja... I da dovedmo 2-3 kvalitetna domaća igrača i da počnemo malo ubacitvati igrače iz akademije.
Ako nam Delač ostane, uz Radovca, Ivana, Gojka, Dulju, Krstu, Benku, Miloša... Mnogo smo jaki za naše uslove. Ja ne znam koliki je sada nama budžet, ali za iskorak u LP mi moramo povećati budžet za nekih 7-8 miliona minimalno. Budžet jednog Partizana je malo manji od 15 miliona € i opet im to ništa ne garantuje. O budžetu Dinama i ne treba trošiti riječi.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo albance,skandinavce i Videoton 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta necu sve procitat ovdje, pocevsi oko ovih transfera, pa koga cemo izvuci i sl, ljudi sabura upravi radi dobar posao i ne sumljam u njih nimalo dovesce oni kljucna imena koja su nama potrebna i ne znam cemu panika
Iskljucivo sto se tice LP u ponedjeljak ce se sve znati nadajmo se svi da ce nas posluzit sreca i da cemo proci sa nekim malo slabijim protivnikom, iako ovdje nije niko slab, ocekujem nekoga sa skandinavije.

Iskljucivo sto se tice LP u ponedjeljak ce se sve znati nadajmo se svi da ce nas posluzit sreca i da cemo proci sa nekim malo slabijim protivnikom, iako ovdje nije niko slab, ocekujem nekoga sa skandinavije.

04.10.2009 !!
Ma jok, daj ove vece ribe pa ako kojim slucajem prodjemo da budemo nosioci, a opet ako ispadnemo, nema syeba...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
J.ebem ti zivot koliko objasnjenja,prica,razloga,a u sustini niko ne zna razlog sto se ovo razvuklo.Na kraju ce se ispostaviti i mora biti tacan jedan od napisanih,jer se jedino nije napisalo da je osumnjicen za ratni zlocin.Pustite ljudi malo takvu vrstu nagadanja i mahalanja...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- HordasDobrinja
- Kontakt:
Ja prizeljkujem HJK , Molde ,Midytlland, Videoton , Skenderbeu sa njima se mozemo nositi ne treba zabludu stvarati oko ovih gore , jedini sa vrha liste kojeg bi volio je Celtic , iskreno skotski fudbal je u qurcu
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !
Ja kazem da bih ja licno volio nekoga iz norveske sta ti ja znam, opet moguce je da udarimo i na ove jace ekipe i da budemo nosioci ako prodjemo uostalom sacekajmo ponedjeljak pa cemo sve vidjet i tada mozemo pricati, ovako se sve prica u prazno.
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 20 jun 2015, 17:20, ukupno mijenjano 4 puta.
04.10.2009 !!
Sa 3-4 ekipe se može igrati i tu se slažem. Nisam znao da ako prođemo ovo kolo idemo u LE, to je dobra stvar.ShofaII je napisao/la:@amstaff ja se sa tobom ne mogu sloziti oko ucesca u evropi. 3ekipe u drugom pretkolu pa gozovo sigurno da nemozemo proci, ali daleko od toga da i sa njima nemozemo igrat. A ostale ekipe u drugom pretkoluiz gornjeg djela liste su u 5 deka i bilo bi tesko i njima i nama. A ispod Maccabi Tel aviva se sve moze dobit.
Elem ja sam misljebka da ako smo ikad mogli dotac grupbu fazu LE sad uz malo srece nam je zagaranzovana
Odnosno ako sad ne iskoristimo priliku kad cemo.
Azerbaijan Qarabağ CC: 11.500
Finland HJK CC: 11.140
Norway Molde CC: 10.375
Hungary Videoton CC: 7.950
Albania Skënderbeu Korçë CC: 5.575
Ja mislim da se sa ovim može igrati, sa ostalim teško... Ovo su po meni ekipe iznad našeg ranga:
Seeded teams
Romania Steaua București CC: 40.259
Scotland Celtic CC: 39.080
Cyprus APOEL CC: 35.460
Belarus BATE Borisov CC: 35.150
Bulgaria Ludogorets Razgrad CC: 25.350
Croatia Dinamo Zagreb CC: 24.700
Slovenia Maribor CC: 22.225
Israel Maccabi Tel Aviv CC: 18.200
Poland Lech Poznań CC: 17.300
Serbia Partizan CC: 14.775
Sweden Malmö FF CC: 12.545
Mako moramo dobiti teškog protivnika ja bi volio Celtic

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- HordasDobrinja
- Kontakt:
Treba zvat amidzu da nam nasteli Santa Colomu iz Andore

Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !
- Evolution87
- Kontakt:
Ako izvucemo janeze mi smo u grupnoj fazi EL 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
ovaj Qarebeg ni slucajno prosle godine su igrali ligu evrope i ispali u grupi a trebali su i to proci primili od intera gol u posljednjoj minuti i to neregularan ulazu puno ,odlicna ekipa ,nisu atraktivni a mi bi kao ocekivali prolaz sta ce azerbajdzanicu .prije celtic nego njih milion razloga
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
A imamo Alispahića koji je potpisao na godinu i pol a nije bolji od ovog.uNbx je napisao/la:I ja mislim da je to kocnica, a brat je formulisao post kao da Simon ima 3 sudska postupka za ubistva...Evolution87 je napisao/la:Ja sam cuo da je duzina ugovora problem, na pare. Hoce na godinu, a mi minimum na dvije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ma sam za Maribor, ili za albance pa za Maribor 
Gledam sam i ovaj Celtic nije nesto vala, jedino sto je sa njima i ludogorecom bilo nekih problema. Celtic je ispao prosle godine pa je uefa kaznila Ludogorec cini mi se da bi Celtic u grupe LE prosao. Tako da bih ja ipak da izbjegnemo te dvije ekipe.

Gledam sam i ovaj Celtic nije nesto vala, jedino sto je sa njima i ludogorecom bilo nekih problema. Celtic je ispao prosle godine pa je uefa kaznila Ludogorec cini mi se da bi Celtic u grupe LE prosao. Tako da bih ja ipak da izbjegnemo te dvije ekipe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Beliiiiiibelosevic28 je napisao/la:Pozz braco
Samo da se javim da vas pratim, slabije pisem, otisao mi laptop u helac xd
Cekamo Vuka...

Sarajevo ljubavi moja!
Ronaldinho slobodan, Ibraka znas sta ocekujemo od tebe. 

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Dosao bi onRuleHz je napisao/la:Ronaldinho slobodan, Ibraka znas sta ocekujemo od tebe.

Samo mu treba obezbjediti 10 milki eura

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije kaznila Ludogorec nego Legiju iz Warsave zbog toga kao da je navodno igrač pod suspenziom ušao s klupe da igra za Legiju. Tu je bilo svega poslije odluke uefe i kada je Celtic prošao u grupu LP na oficionalnoj stranici Legije je izašlo u tom smislu: dabogda Celtic iz Škotske odmah ispao iz LP radi nama urađene nepravde.ShofaII je napisao/la:Ja ma sam za Maribor, ili za albance pa za Maribor
SRETAN BROJ - 1725
Celtic 0-2 Legia Warsaw (agg 1-6), i taj njihov igrac je samo igrao u uzvratnom susretu zadnjih 5 minuta utakmice...
- franklampard8
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa dobro, vidio je i on da je klub pod amidzom sad..pa konta da uzme sto vise love. OK, mozda i zasluzuje na osnovu svog CV-a, ali ako klub ima "pravilnik" da nema preko "toliko i toliko" dati platu nekome..sasvim ispravno. Nista, pregovaralo se, nije se dogovorilo - ni prvi ni zadnji put. Idemo u nove pobjede, ima jos igraca koji se nude, garant, i vidjecemo sta ce biti..jos nije ni prelazni rok poceo 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!