FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2015, 16:43

revolt je napisao/la:Sa Vukom ima jedan problem koji se saznao i koji je jedini uzročnik problema. Iskreno mislim da gdje god drugo bude htio angazman da ce na isto naici na sta je naisao kod nas. Reci cu samo da je kriv Vuk i da nasi ljudi zbog toga sada zatezu itd...
Da nije sidu dobio, sta moze biti drug: bolest neka, droga-doping, problemi sa zakonom, promlemi sa UEFOM? Natukni (valjda se tako rekne) nam malo.
Da nije bruh dobio, il nedo bog mehkokitis pa nece moci kone qarat.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 16:44

Alpasinac je napisao/la:Ma bojim se da od Vuka neće biti ništa kao što sam i rekao.Svaki trasfer kojem se pruži mnogo medijskog prostora je osuđen na propast (barem je kod nas takva situacija). Bojim se da svo već spremili roštilj a zec još uvijek u šumi. Sada će 80% foruma psihički pasti, a već jučer u ova doba smo sa Vukom predviđali grupe LP. Čudan je naš duh, naš pihički momenat, čudan je naš mentalitet. Dalo bi se o njemu napraviti nekoliko doktorata i naučnih istraživanja.

P.S Da me hoće u ponedjeljak demantovati i niko sretniji od mene ! Amin Bože

Ovaj put klub nije potegao tu pricu nego pojedini portali...kasnije je Ibrak samo potvrdio da se pregovara sa njim. Znaci PREGOVARA i nije NISTA GOTOVO, To sto su pojedini vec furali grupnu fazu minimalno EL...njihov problem. Juce sam napisao , da smo mi stavili razanj a zec u sumi. Cim je Ibrak rekao da pregovaramo ja se nadam najboljem...bice nesto.Iako , sada javno mogu reci da trazi cifru koju mora vlasnik kluba odobriti. To je cifra koju npr imaju 11 prvotimaca kod malenih kona...eto o tome se radi. I nasi su spremni na ustupke , ceka se jos da on malo revidira tj spusti svoja trazenja...i deal bi bio sklopljen za 5 min

BP 1946

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 jun 2015, 16:46

moustapha je napisao/la:
revolt je napisao/la:Sa Vukom ima jedan problem koji se saznao i koji je jedini uzročnik problema. Iskreno mislim da gdje god drugo bude htio angazman da ce na isto naici na sta je naisao kod nas. Reci cu samo da je kriv Vuk i da nasi ljudi zbog toga sada zatezu itd...
Ja znam, vi ne znate i necu vam reci. Odakle potreba da ista pises, ako nisi spreman do kraja da kazes?
Slazem se. Ili napisi do kraja ili suti. :thumbdown:
U novi boj ...

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 jun 2015, 16:48

ma ljudi pisu gluposti to je nevjreovatno... pa 85% ovog foruma ima 100% sigurne insajderse informacije, eksluzivne, iz prve ruke :D

problem su pare, nikakvih tu vise problema nema. covjek je postavio uslove koji su dosta visoki za nas standard. naravno, i simon je za nase uslove vanserijski igrac i to je sve ok.
ja razumijem i upravu i ako daju velike pare za njega sta dobijamo sa tim? mislim realno. u LP ne mozemo apsolutno nista napraviti jer ce nas 99% ovih ekipa satrati hladno. placati silne pare za igraca koji ce igrati vjerovatno 2 evropske utakmice i koji ima skoro 30 godina i trazi ugovor na godinu...
nema tu neke računice. ionako smo prvi favoriti za titulu...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 16:49

kinosvra je napisao/la:Neki dan sam vam pisao, a izgleda moram opet.
Ne nadajte se Saidu i Vukcevicu, nema od toga nista.

Danas u Avazu menadjer od Vukcevica kaze da Sarajevu nudi premalo para, Vukcevic zeli vise i tu ce se vjerovatno i zavrsiti.
A za Saida vam ne trebam ni govoriti, Dinamo racuna na njega.
jel to tebi avaz relevantan izvor info :nene: :nene: ...sjede po citav dan i citaju forume , pa onda od toga sastavljaju text :crazy: :crazy:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2015, 16:51

http://www.--- SPAM ---/mobile/clanak.aspx? ... &id=826538

Trebali smo ovu zvjerku dovesti...potpisao lik za klub nikad nisam cuo da i postoji ovo :D :D :)

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 20 jun 2015, 16:53

Ne kontam šta je problem ako se ne dogovorimo sa Simonom ?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 jun 2015, 16:54

amstaff je napisao/la:ma ljudi pisu gluposti to je nevjreovatno... pa 85% ovog foruma ima 100% sigurne insajderse informacije, eksluzivne, iz prve ruke :D

problem su pare, nikakvih tu vise problema nema. covjek je postavio uslove koji su dosta visoki za nas standard. naravno, i simon je za nase uslove vanserijski igrac i to je sve ok.
ja razumijem i upravu i ako daju velike pare za njega sta dobijamo sa tim? mislim realno. u LP ne mozemo apsolutno nista napraviti jer ce nas 99% ovih ekipa satrati hladno. placati silne pare za igraca koji ce igrati vjerovatno 2 evropske utakmice i koji ima skoro 30 godina i trazi ugovor na godinu...
Ne bih se slozio..
Bar ja gledam drugacije, da ce on uz Benku probiti led ovih malo kvalitetnijih igraca, i da cemo dosta lakse doci do istih.
A dolaskom Simona, posjeta ce biti veca bar za 10-20% sto nije malo, na nekim sitnicama ce se lahko moci isplatiti njegov ugovor...

Ne mozemo sve gledati da profitiramo, bar ne kratkorocno.. MORAS NEKAD DATI DA BI TI SE TO NA DUZE STAZE VRATILO
Sa Benkom i Simonom nas ljudi vise cijene, sigurno da imaju ljepsu sliku o nama i da ce se lakse odluciti za Sarajevo..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 16:55

Problem jer se nismo adekvatno pojacali a nismo ni dominantni u ligi da se ne lazemo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 20 jun 2015, 16:56

amstaff je napisao/la:ma ljudi pisu gluposti to je nevjreovatno... pa 85% ovog foruma ima 100% sigurne insajderse informacije, eksluzivne, iz prve ruke :D

Samo si u jednoj stvari u pravu , a to je da su problem pare. Kako rekoh maloprije covjek trazi platu koju recimo imaju svih 11 igraca malenih kona , ZAJEDNO. Ovo ostalo necu diskutovati ali moras znati da jednom moramo krenuti sa jakim igracima i bas jakim platama tipa Simon...ako hoces da te neko u Balkanskim i euro okvirima , shvati ozbiljno. Svaki propali dolazak kod ostalih tzv zvjezda " dobije potpuno druge konotacije...da nismo spremni placati kvalitet. OK , ako smo se spremili samo za nasu ligu , neka ne dolazi..skup je , ne treba nam. Ali kako reko to salje neku drugu sliku potencijanim pojacanjima za sezone ispred nas

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2015, 16:56

evo moja postava za evropske utakmice naravno ako dodje neko extra pojacanje lako ga je ubaciti Ostrsakovic na golu naravno ocekujem Delaca, hebibovic desni puzigaca lijevi bek ,stoperi kovacevic-berberovic, defanzivni vezni radovac-cimirot centralni vezni stojcev ili alispahic krila duljevic desno krste lijevo i u napadu benko . rezerve mihojevic,baric,rustemovic,protic,kalasi ,bekic 2 ,okic,andjusic i neko od dvojca stojcev -alispahic . ako neko prati treninge kakvo je stanje s Duljevicem i Alispahicem jesu li skroz oporavljeni.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2015, 16:57

Zip je napisao/la:

Ne bih se slozio..
Bar ja gledam drugacije, da ce on uz Benku probiti led ovih malo kvalitetnijih igraca, i da cemo dosta lakse doci do istih.
A dolaskom Simona, posjeta ce biti veca bar za 10-20% sto nije malo, na nekim sitnicama ce se lahko moci isplatiti njegov ugovor...

Ne mozemo sve gledati da profitiramo, bar ne kratkorocno.. MORAS NEKAD DATI DA BI TI SE TO NA DUZE STAZE VRATILO
Sa Benkom i Simonom nas ljudi vise cijene, sigurno da imaju ljepsu sliku o nama i da ce se lakse odluciti za Sarajevo..
To je to druze! :thumbup: Vise ce Samir, Dulja, mali ovaj iz Amerike i svi mladi nauciti gledajuci samo Simona, nego igrajuci sa igracima slicnim sebi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2015, 16:57

DJIBRIL CISSE, nekad sjajni napadač, pronašao je novi klub čijim je izborom šokirao nogometnu javnost.

Cisse je potpisao za klub JS Saint-Pierroise, koji nastupa u prvoj ligi otoka Reunion, koji se nalazi u Indijskom oceanu. Reunion inače ima oko 800 tisuća stanovnika, nalazi se istočno od Madagaskara i pripada Francuskoj.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 20 jun 2015, 16:58

@ Oploditelj

Nema potrebe da meni naglašavaš termine koji su meni poznati u svijetu fudbala. Moj post se odnosio na rekapitulaciju prethodnih nekoliko stranica koje smo ispisali Simonom i njegovom navodnom dolasku u Sarajevo.
Ja i ti se razumijemo, ali na žalost ne razmišljamo svi na isti način.

Pozdrav

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jun 2015, 17:01

Ja sam cuo da je duzina ugovora problem, na pare. Hoce na godinu, a mi minimum na dvije.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2015, 17:01

@amstaff ja se sa tobom ne mogu sloziti oko ucesca u evropi. 3ekipe u drugom pretkolu pa gozovo sigurno da nemozemo proci, ali daleko od toga da i sa njima nemozemo igrat. A ostale ekipe u drugom pretkoluiz gornjeg djela liste su u 5 deka i bilo bi tesko i njima i nama. A ispod Maccabi Tel aviva se sve moze dobit.

Elem ja sam misljebka da ako smo ikad mogli dotac grupbu fazu LE sad uz malo srece nam je zagaranzovana
Odnosno ako sad ne iskoristimo priliku kad cemo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jun 2015, 17:06

Evolution87 je napisao/la:Ja sam cuo da je duzina ugovora problem, na pare. Hoce na godinu, a mi minimum na dvije.
I ja mislim da je to kocnica, a brat je formulisao post kao da Simon ima 3 sudska postupka za ubistva... :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 17:07

uNbx je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Ja sam cuo da je duzina ugovora problem, na pare. Hoce na godinu, a mi minimum na dvije.
I ja mislim da je to kocnica, a brat je formulisao post kao da Simon ima 3 sudska postupka za ubistva... :lol:
:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2015, 17:09

ShofaII je napisao/la:@amstaff ja se sa tobom ne mogu sloziti oko ucesca u evropi. 3ekipe u drugom pretkolu pa gozovo sigurno da nemozemo proci, ali daleko od toga da i sa njima nemozemo igrat. A ostale ekipe u drugom pretkoluiz gornjeg djela liste su u 5 deka i bilo bi tesko i njima i nama. A ispod Maccabi Tel aviva se sve moze dobit.

Elem ja sam misljebka da ako smo ikad mogli dotac grupbu fazu LE sad uz malo srece nam je zagaranzovana
Odnosno ako sad ne iskoristimo priliku kad cemo.
nema tu pravila mi imamo dobru ekipu ali :?: :?: ekipe poput leha,steua,dinamo ,partizan ,qarabeg ,maribor,ludogorec ,celtic .macabi ulazu 5x vise od nas imaju veci rejting na svim poljima tako da ako neku od ovi ekipa izvucemo biti jako jako tesko ,naravno necemo se predati al realno jako tesko nasa sansa su videoton ,albanci i skandinavci tu smo ja mislim 50-50 šansama mislim da bi tu onda mogla prevagnuti nasa zelja i volja za uspjehom pa i nasa Euforija :D :salut: vidjet cemo u ponedjeljak aBd bice srece :salut: :salut: :salut:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 jun 2015, 17:12

Do sada ste trebali nauciti da nijedan igrac oko kojeg se napravi medijska i forumska sapunica, nije potpisao za nas... Glupo je vise pisati o Vukcevicu jer sigurno nece doci kod nas. Da je htio isti dan bi bila presica i potpis kao i sva pojacanja do sada...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, MSOZ101, senad82, ubipara i 28 gostiju.