Mislio sam da je mortem vrhunac, ali ti si još gori. Baš si težak pacijentOrton je napisao/la:Jah eto zavisli smo od starca.Sutra kaze mijenja ustav a do podne i rjesava pitanje mosta na PeljescuAjzea je napisao/la:Bez kojeg ni moj ni tvoj klub ne bi vidjeli Europe sem na slikama (nakon čega vas Tan ne bi ni kupio), bili bi ograničeni na ove naše njive a Brazil bi bio samo Brazil a ne nešto što nas učini ponosnim kada na Marakani pred Bog zna koliko ljudi na istoj i Bog zna koliko ljudi ispred TVa zasvira himna jedne nam jedine.Orton je napisao/la:Isto koliko je i taj stariji ciko sa tvog avatara osudjeni kriminalac
NFSBiH demantirao navode, **** u usta svima vama koji ste brujali o najvećem i najtrofejnijem klubu u BiH. Igrači nam bježe, nema se za vode a titulu ovjeriše 15ak minuta prije kraja, kako ste vi nesposobni![]()
Sa ovim iz druge lige neću se ni raspravljat, Modriča Maxima veći klub od njih![]()
Moze Ivcho sve osim sponzora naci.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije firaun nego Rom ili Sinti.Al sta ti znasbagrcavi je napisao/la:Ma jok, vi ste više firauni za Gorice
Jos kad bi mogao da objasnis sta je smijesno bilo bi sve super.Pogrdno nazivas jedan dio stanovnistva BiH i jos se kleberis.
Dobar si bagrcavi, kad nemas argumenata uvijek su tu četnici, cigani, invalidi...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Teško te fulat kraj svog fašizma koji prosipaš
Nullius in verba
Znali smo i znamo dosta cesto kvalitetno polemisati i diskutovati, ali cemu vrijedjanje, vrijedjaju i mene i moj klub pa nikad uvredom ne odgovaram.bagrcavi je napisao/la:Drago mi je što me pratiš. Znači mi to.
Moj Hilmaga sa njima se ne može drugačije. Kako sa tobom nemam nikakvih problema u komunikaciji, sa ljiljanom? Jer ste normalni momci, niste papci ko ovi gore.hilmo je napisao/la:Znali smo i znamo dosta cesto kvalitetno polemisati i diskutovati, ali cemu vrijedjanje, vrijedjaju i mene i moj klub pa nikad uvredom ne odgovaram.bagrcavi je napisao/la:Drago mi je što me pratiš. Znači mi to.

A izvini, ne možemo svi biti drugovi komunisti.Heller je napisao/la:Teško te fulat kraj svog fašizma koji prosipaš
DRUG NEBI TI PUNCA
Ko je pravio probleme legendo nasaAjzea je napisao/la:Bez kojeg ni moj ni tvoj klub ne bi vidjeli Europe sem na slikama (nakon čega vas Tan ne bi ni kupio), bili bi ograničeni na ove naše njive a Brazil bi bio samo Brazil a ne nešto što nas učini ponosnim kada na Marakani pred Bog zna koliko ljudi na istoj i Bog zna koliko ljudi ispred TVa zasvira himna jedne nam jedine.Orton je napisao/la:Isto koliko je i taj stariji ciko sa tvog avatara osudjeni kriminalac
NFSBiH demantirao navode, **** u usta svima vama koji ste brujali o najvećem i najtrofejnijem klubu u BiH. Igrači nam bježe, nema se za vode a titulu ovjeriše 15ak minuta prije kraja, kako ste vi nesposobni![]()
Sa ovim iz druge lige neću se ni raspravljat, Modriča Maxima veći klub od njih

Tacno odgoj iz tebe izvire

Nije tebi lahko, al da ste najveci klub, pa bgmi i niste

Predvidjam borbu za opstanak, realno Radnik ce biti kvalitetnija ekipa..
Zalosno da taj bh "najtrofejniji" klub ne moze da dovede igrace, pa prosipaju suplju o nekim juniorima i kadetima

Tek se sada moze vidjeti koliko ste namjestali, sad dok imate manje nego prije, ne mozete nikoga dovesti ko iole vrijedi u ovjoj ligi, ljudi bjeze od vas glavom bez obzira..
Pjenili ste kako je malo za Stanica 500k eura, a gle cuda dali mu nogu

Trazli za Colica 300-400k i on djaba ode, i milion drugih primjera

Et vidis ja ni jednog tvog kolegu ne bih nazvao papkom, bez obzira sta on pisao i kako mene nazivao, jer ne zelim da se spustim na njegov nivo.bagrcavi je napisao/la: Moj Hilmaga sa njima se ne može drugačije. Kako sa tobom nemam nikakvih problema u komunikaciji, sa ljiljanom? Jer ste normalni momci, niste papci ko ovi gore.![]()
Pitari nakon osam godina uzeli titulu, klub im stao na noge a ponasaju se kao da su prvaci svjeta, jedva osvojili titulu sa svim novcima i pojacanjima, JEDVA ... a sad kao ciljaju nesto visoko, nesto ce kao napraviti iskorak a vec ce sljedece sezone ce da budu u bod-dva sa Zeljom, Sirokim, Zrinjskim.
Kazu da im je jos 1-2 pojacanja pa daj Celtic, kao Celtic je laske proci nego Maribor.
Prvaci svemira, dozivjet ce spustanje kao svaki put kad ih uhavati euforija, prvo u LP a onda posebno u ligi !
Kazu da im je jos 1-2 pojacanja pa daj Celtic, kao Celtic je laske proci nego Maribor.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I onda ce biti Aco pomazi neko rekao osimu da je ovakav ili onakav a bagrcavi ga otrese o citavom narodu
- moustapha
- Kontakt:
Cuj JEDVA, a mi 3 boda imali prednosti
Doduse onaj murinjo kaze 1bod

Doduse onaj murinjo kaze 1bod

Kako jedva majka mu stara?
Izgubili samo od SB u gostima,od ekipa iz vrha.
Najefiksasniji napad i druga najbolja odbrana.Protiv gradskog rivala uzeli 4 boda.
Dva poraza u citavom prvenstvu i on kaze jedva.
To sto je liga takva kakva jeste nije problem Sarajeva.
Pocinje uskoro nova sezona iopet ce biti Sarajevo Zeljeznicar SB i Zrinjski prve 4 ekipe u nekoliko bodova.
Imas onda Velez,Olimpic,Slobodu koji ce sigurno izborit opstanak a ostatak ce se borit da ostanu u PL.
Izgubili samo od SB u gostima,od ekipa iz vrha.
Najefiksasniji napad i druga najbolja odbrana.Protiv gradskog rivala uzeli 4 boda.
Dva poraza u citavom prvenstvu i on kaze jedva.
To sto je liga takva kakva jeste nije problem Sarajeva.
Pocinje uskoro nova sezona iopet ce biti Sarajevo Zeljeznicar SB i Zrinjski prve 4 ekipe u nekoliko bodova.
Imas onda Velez,Olimpic,Slobodu koji ce sigurno izborit opstanak a ostatak ce se borit da ostanu u PL.
Zar se nisi opekao vec dovoljno sa prognozama? Rece onda ovako: SARAJEVO SIGURNO NECE UZETI TITULU OVE GODINE!! Pa sta bi? Sta ce biti i kako ostaje da se vidi, manje prognoziraj i manje ces se izofirat..Elegant je napisao/la:Pitari nakon osam godina uzeli titulu, klub im stao na noge a ponasaju se kao da su prvaci svjeta, jedva osvojili titulu sa svim novcima i pojacanjima, JEDVA ... a sad kao ciljaju nesto visoko, nesto ce kao napraviti iskorak a vec ce sljedece sezone ce da budu u bod-dva sa Zeljom, Sirokim, Zrinjskim.
Kazu da im je jos 1-2 pojacanja pa daj Celtic, kao Celtic je laske proci nego Maribor.Prvaci svemira, dozivjet ce spustanje kao svaki put kad ih uhavati euforija, prvo u LP a onda posebno u ligi !
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa što ti onda smeta Bilbijin fašizam i ratni zločinibagrcavi je napisao/la:A izvini, ne možemo svi biti drugovi komunisti.Heller je napisao/la:Teško te fulat kraj svog fašizma koji prosipaš
Nullius in verba
meljo ce biti prvak sa svojom djecom Livajom, Diattom itd
kakvo FKS i bakraci...

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj ovog Lazara
hoces malo aa 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.