Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako ćeš otpustiti 2,3 igrača kad su i oni najlošiji igrači u timu vezani ugovorom minimalno po godinu dana još,ja o tome pricam ima dugo ,a svi mi govore iznosim negativno,iznosim negativno ali istinito.amypitar je napisao/la:Slicna situacija ko sa Borjanom koji je potpisao za Radnicki.
Samo se ovaj put nadam sretnijem ishodu.Otpustiti 2-3 igraca i Vuku povecati primanja.Ovu priliku moramo iskoristiti.
Ima li sta za stopera,ako ko ima kakav provjeren info.
Ma jok to bolan, nego daleko je 20 do 9, jesam u pravu hilmo?franklampard8 je napisao/la:Pokvarenjace.hilmo je napisao/la:I u čučećem polozaju su izgleda pozeljniji od nas!franklampard8 je napisao/la:Kakva crna Wisla, cucnuli su oni finansijski ?
P.S. Sto bih ja mogao smokija sad
Ne zna se je li u pitanju Simon ili neko drugi... Najvjerovatnije ovo prvo.ShofaII je napisao/la:A jeko taj stranac kojeg su vodili za radnu dozvolu. Ne mozes saznat nista o njemu, sto li se to krije.
e jesi nam i rekaorevolt je napisao/la:Sa Vukom ima jedan problem koji se saznao i koji je jedini uzročnik problema. Iskreno mislim da gdje god drugo bude htio angazman da ce na isto naici na sta je naisao kod nas. Reci cu samo da je kriv Vuk i da nasi ljudi zbog toga sada zatezu itd...
Podijeli i sa nama..da ne zivimo u neznanjurevolt je napisao/la:Sa Vukom ima jedan problem koji se saznao i koji je jedini uzročnik problema. Iskreno mislim da gdje god drugo bude htio angazman da ce na isto naici na sta je naisao kod nas. Reci cu samo da je kriv Vuk i da nasi ljudi zbog toga sada zatezu itd...
Ja se neosjecam tako sad (prije jesam) znam da nasa sluga ibrak radi poso najbolje sto moze, ako ga i nepodpisemo znam da ima razlog zasto nismo ili je tan reko NE ili dino ili kusturica i zamene to dovoljno.Alpasinac je napisao/la:Ma bojim se da od Vuka neće biti ništa kao što sam i rekao.Svaki trasfer kojem se pruži mnogo medijskog prostora je osuđen na propast (barem je kod nas takva situacija). Bojim se da svo već spremili roštilj a zec još uvijek u šumi. Sada će 80% foruma psihički pasti, a već jučer u ova doba smo sa Vukom predviđali grupe LP. Čudan je naš duh, naš pihički momenat, čudan je naš mentalitet. Dalo bi se o njemu napraviti nekoliko doktorata i naučnih istraživanja.
P.S Da me hoće u ponedjeljak demantovati i niko sretniji od mene ! Amin Bože
Ja znam, vi ne znate i necu vam reci. Odakle potreba da ista pises, ako nisi spreman do kraja da kazes?revolt je napisao/la:Sa Vukom ima jedan problem koji se saznao i koji je jedini uzročnik problema. Iskreno mislim da gdje god drugo bude htio angazman da ce na isto naici na sta je naisao kod nas. Reci cu samo da je kriv Vuk i da nasi ljudi zbog toga sada zatezu itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.