Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja ne rekoh da nije klub iz BiH sa najvise trofeja,samo je to nesto sto se moze a ne mora promjeniti kroz sezonu dvije
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
3MortemHz je napisao/la:Poznate mitomanske...a razlika 2Orton je napisao/la:Kad vako citas o najtrofejnijem klubu u BiH imas dojam da ima 45 titula vise od prvog pratioca
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
sa obzirom da vi ta 3 osvajate svakih 8 godina velika je razlika
i ta 3 je sasvim dovoljno da se nalazi ispred torpeda, kako neko rece sa vase teme elitne kurave
i ta 3 je sasvim dovoljno da se nalazi ispred torpeda, kako neko rece sa vase teme elitne kurave
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
sa 14-6 dosao si napokon sebi kada si skontao da je mnogo manji broj..i da razlika je 2,kada se informises za ovo tivra se opet za mjesec ali pomalo ucisjovanmaksimovic je napisao/la:3MortemHz je napisao/la:Poznate mitomanske...a razlika 2Orton je napisao/la:Kad vako citas o najtrofejnijem klubu u BiH imas dojam da ima 45 titula vise od prvog pratioca

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
govorim o nacionalnim titulama... 8-5 a sto se tice i kupova ukupno je 16-11, ali biraj kako zelis... uspjesniji smo svakako...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nisi sat pomjeriogodrina je napisao/la:jel te stid tako govorit za najveci i najtrofejniji klub u drzavi, prije pocetka sezone sve ekipe imaju motiv otkinut bod zelji, bit bolji od njega skinuti skalp najboljemZip je napisao/la:Ja mislim da ce ZeljA tesko izvoriti opstanak u ligi, ukoliko se ne pocne raditi...
Nece njima biti lahko, bolje da se dogovore sa savezom da ispadnu, nego da ih uefa izbaci..
Takve ekipe nisu potrebne u elitnom razredu naseg fudbala...
Jednostavno sramota su lige, drzave i grada!!!
Bit ce iznenadjenja sljedece sezone, sigurno da jedan "favorit" ispada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Post si napisao prije 8 jutros, znaci tek sto se probudis jadnik tek otvorio oci odma misli na zelju, e to je snaga

Mitomanska posla

Reci sta sam pogresno rekao? Reci sta to nije tacno u ovom sto sam rekao, umjesto sto se palis ko napaljena..... postim da ne lajem bezze ??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pa to je 7-5 a kupovi su 5-5 al cuj 16-11
a prije si govorio 14-6.. e boze sta sve hoda zemljom

Jeste da je off, ali jednostavno sam morao...
Tvoje poredjenje sa Srnićem nije bilo na mjestu, jer je Srnić stariji 4 god od njega i vec je manje vise fizicki formiran igrac, dok je ovaj jos u razvoju! Njegova trenutna cijena od 4 mil. na TM nikako nije precijenjena, jer ce po svim prilikama ostvariti znatno veci transfer!
Sad je samo bitno kakav ce klub i ligu izabrati Živković, jer je po talentu wunderkid!
Koliko je dobar, Živković je dokazao na ovom SP! Djecko je izdominirao Brazilce, Maksikance, SAD...a to jos vise dolazi do izrazaja s obzirom da je on godinu mladji od vecine ostalih, jer je 1996. god. a ovo prvenstvo je U20 za 1995 god.mma_hz je napisao/la:Andriju Zivkovica toliko forsiraju u Srbiji oni komentatori da to nije normalno vise,a ne pokazuje ni priblizno koliko ga se forsira..za njega je onaj iz Cukarickog Srndic majstor,a haman ga ne spominju,po tim nekim"transfermarketima vrijedi 4 puta manje,a statiskika u JSL mu duplo bolja,a ima i on samo 22..u svakoj tekmi koju sam gledao protiv Partizana ili Zvezde radio je sta je htjeo..evo sad u Sarajevo da biram da dodju jedan ili drugi Srndica bi uvijek uzeo al Slavoljuba..
Tvoje poredjenje sa Srnićem nije bilo na mjestu, jer je Srnić stariji 4 god od njega i vec je manje vise fizicki formiran igrac, dok je ovaj jos u razvoju! Njegova trenutna cijena od 4 mil. na TM nikako nije precijenjena, jer ce po svim prilikama ostvariti znatno veci transfer!
Sad je samo bitno kakav ce klub i ligu izabrati Živković, jer je po talentu wunderkid!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa normalno da ce u zrinju ili slobodu...covjek igra za PARE kao i sviBaja_Zvjerka je napisao/la:Malo nabija sebi cijenu, ili ce u Zrinjski ili u Slobodu.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Istina je da su me zvali iz Želje. Ljudi su bili korektni, ali ja sam već odlučio da karijeru nastavim u inostranstvu. Moja naredna destinacija bit će Južna Afrika, pomalo egzotična destinacija, ali svoje fudbalsko znanje svakako da mislim unovčiti sve dok mogu"
Niko ih nece iz nase lige
Niko ih nece iz nase lige

Nije off na mjestu je.marconato je napisao/la:Jeste da je off, ali jednostavno sam morao...
Koliko je dobar, Živković je dokazao na ovom SP! Djecko je izdominirao Brazilce, Maksikance, SAD...a to jos vise dolazi do izrazaja s obzirom da je on godinu mladji od vecine ostalih, jer je 1996. god. a ovo prvenstvo je U20 za 1995 god.mma_hz je napisao/la:Andriju Zivkovica toliko forsiraju u Srbiji oni komentatori da to nije normalno vise,a ne pokazuje ni priblizno koliko ga se forsira..za njega je onaj iz Cukarickog Srndic majstor,a haman ga ne spominju,po tim nekim"transfermarketima vrijedi 4 puta manje,a statiskika u JSL mu duplo bolja,a ima i on samo 22..u svakoj tekmi koju sam gledao protiv Partizana ili Zvezde radio je sta je htjeo..evo sad u Sarajevo da biram da dodju jedan ili drugi Srndica bi uvijek uzeo al Slavoljuba..
Dok vaši osvajaju prvenstva, naši se ne mogu ni kvalifikovati. Nismo mi još ni blizu vama i Hrvatima. Razlika je ogromna
Poslije Ordagica,Zakarica jos jedna prinova na Grbavici Joco Stokic. 

biti će opasni naredne sezone, ozbiljan su nam konkurentxbox je napisao/la:Poslije Ordagica,Zakarica jos jedna prinova na Grbavici Joco Stokic.

Hoce i Nemanju Bilbiju izgleda, prejaka ekipa ce da bude

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
pa oni su i Hebibovica dovelixbox je napisao/la:Poslije Ordagica,Zakarica jos jedna prinova na Grbavici Joco Stokic.
Samo Sarajevo
Kako kojeg kontaktiraju taj tako bjezi sto dalje.Joco ode u Afriku,Nemanja ce zavrsiti u Australiji
Nema sta prijatelju,povlacim sto sam rekao za Zivkovica..momak je pokazao da ce biti klasan igrac,..marconato je napisao/la:Jeste da je off, ali jednostavno sam morao...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onaj iz CG isto pa onaj iz Veleza..
˝Povodom natpisa objavljenim u pojedinim medijima u posljednja dva dana, o navodnom spisku klubova koji se, kako se navodi, dovode u vezu sa „sumnjama u regularnost utakmica u BiH“, želimo obavijestiti javnost da UEFA u NS/FS BiH nije dostavila bilo kakav spisak klubova u navedenom kontekstu.
Administracija Saveza je u konstantnom kontaktu sa nadležnim tijelima UEFA i sve aktivnosti obavlja u skladu sa propisima i smjernicama iz Nyona, što se odnosi i na pitanja integriteta takmičenja u nadležnosti NS/FS BiH.˝ - FSBiH
Administracija Saveza je u konstantnom kontaktu sa nadležnim tijelima UEFA i sve aktivnosti obavlja u skladu sa propisima i smjernicama iz Nyona, što se odnosi i na pitanja integriteta takmičenja u nadležnosti NS/FS BiH.˝ - FSBiH
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.