FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što se tiče igrsčkih kvaliteta prije bih uzeo Stokića nego Bilbiju, ali ako ne može već Stokić ne bih imao ništa protiv Bilbije (mislim na igračke kvalitete). Spominje se Velibor Đurić, ja ga ne bih volio u Želji, ako bi i doveli Stokića ja bih uzeo opet Bilbiju prije Đurića iako na fali jedan AM (nisu isti tip igrača, čak ni pozicija ali bi nam Nemanja više valjao jer može i na krilo). Spominju se isto neki igrači iz Srbije ali ne znam ko su i koje pozicije igraju (mislim da sam ovo pročitao na ovom forumu).
đurić 33 godine. dobar je, ali stvarno previše.
Baš zbog toga i kažem da ga ne bih volio u Želji.ChWilla je napisao/la:đurić 33 godine. dobar je, ali stvarno previše.
Sta fali sto ima 33 godine, ako ima snage u nogama i ako je zelja strucnog staba super. To sto mi kontamo na igracima zaradit kao, macku od rep. Sad si sedmoricu dzaba pustio, a svi su pofino mladji od Djurica. Nije bitan Djuric nego ta filozofija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ma naravno da ne misli niko zaraditi na njemu. ali većinu naših igrača i veće klase od đurića noge počnu izdavati u tom periodu. a jel među željama struke - kažu da jeste.
Izgleda ništa od Joce, ode covjek u Južnu Afriku 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bilbija bi samo unio pometnju medju između kluba i navijača i nikad ne bi bio prihvaćen, bez obzira sta vi pišete. Ne zaboravite da je on Adilovicu psovao majku balijsku (a Jadranko Bogicevic je potvrdio to i u intervjuu). Imamo mi u klubu svega, ali su to sportisti i ljubitelji Želje, ali nema šanse da ćemo presutiti da plaćamo jednog s brda koji se uz to ponio kao kakvo **** prema Želji. A ovi sto svrstavaju Bilbiju zajedno sa Kokotom i Odom nek se ubiju odmah.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- alan ford 26
- Kontakt:
Eto od Joce nema nista definitivno, za Bilbiju je mislim supljak i to teski. Sad se mozemo opet okrenuti Kajkutu
.
U biti ako ne ode Bajic nama i nije prijeko potreban napadac, tu su jos Dzenis i Kokot, iako ne bi bilo lose mozda imati jos jednog zbog sireg rostera. Da je jos jedno pravo lijevo krilo i to je to.

U biti ako ne ode Bajic nama i nije prijeko potreban napadac, tu su jos Dzenis i Kokot, iako ne bi bilo lose mozda imati jos jednog zbog sireg rostera. Da je jos jedno pravo lijevo krilo i to je to.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ako cemo mi preci preko toga onda mi stvarno nemamo obraza. Pojedini, koji mu se nadaju, o njemu govore ko da je Messi. Isto stoji i za Jocu, iako je Bajic kvalitetniji od njih oba. Kazu Bajic mozda ode poslije Evrope, a sto to on mora da ode, je li to klub ne moze zabraniti njegov odlazak ako nam je potreban. Ja vjerujem samo u nasu djecu jer se pokazalo u protekloj sezoni da su oni nosioci igre.Peterski je napisao/la:Bilbija bi samo unio pometnju medju između kluba i navijača i nikad ne bi bio prihvaćen, bez obzira sta vi pišete. Ne zaboravite da je on Adilovicu psovao majku balijsku (a Jadranko Bogicevic je potvrdio to i u intervjuu). Imamo mi u klubu svega, ali su to sportisti i ljubitelji Želje, ali nema šanse da ćemo presutiti da plaćamo jednog s brda koji se uz to ponio kao kakvo **** prema Želji. A ovi sto svrstavaju Bilbiju zajedno sa Kokotom i Odom nek se ubiju odmah.
I po meni nama uopšte nije potreban napadač. Da je kakvog defanzivnog veznog naći, al' ono baš da je pitbul, nogom se u dupe udarati.
Bilbija diže cijenu
bajić ima još pune tri godine ugovora i naravno da ne može otići ako ga klub ne pusti, nema tu šta zabraniti-ne zabraniti. ali za prave pare će ga pustiti jer nam pare trebaju. za siću neće.
-
- Kontakt:
LJudske kvalitete 0EdisMulalic je napisao/la:Drug, nisi upravu. Opet kazem, ako samo gledamo igracke kvalitete tog Bilbije, on je za ovu nasu ligu, kakva je takva je, provjeren i dobar igrac koji bi itekako koristio i nama i svakoj ekipi u ovoj ligi. Sto napisa neko gore, kad se sjetimo Pelaka, sve je moguce..urednik je napisao/la:Maskota Njanjajeva u plavom dresu - baš bezveze.
+ Bilbija je koristan jedino na oranicma...
Trening i sportski zivot 10
Kvalitet 8
Šteta za Jocu . Dosta nam je izmaklo dobrih igrača u zadnje vrijeme . Da nam je nekako dovesti dva baš provjerena igrača . Krilo i veznjak kao Zeba . Da dobro izvodi prekide . Sretno nam 

Brkica
-
- Kontakt:
Bajić odigrao jednu dobru sezonu u kojoj nije uspio postići pogodak niti jednom timu iz TOP 5 na tabeli i bolji je od Stokića i BilbijeZaZelju je napisao/la:Ako cemo mi preci preko toga onda mi stvarno nemamo obraza. Pojedini, koji mu se nadaju, o njemu govore ko da je Messi. Isto stoji i za Jocu, iako je Bajic kvalitetniji od njih oba. Kazu Bajic mozda ode poslije Evrope, a sto to on mora da ode, je li to klub ne moze zabraniti njegov odlazak ako nam je potreban. Ja vjerujem samo u nasu djecu jer se pokazalo u protekloj sezoni da su oni nosioci igre.Peterski je napisao/la:Bilbija bi samo unio pometnju medju između kluba i navijača i nikad ne bi bio prihvaćen, bez obzira sta vi pišete. Ne zaboravite da je on Adilovicu psovao majku balijsku (a Jadranko Bogicevic je potvrdio to i u intervjuu). Imamo mi u klubu svega, ali su to sportisti i ljubitelji Želje, ali nema šanse da ćemo presutiti da plaćamo jednog s brda koji se uz to ponio kao kakvo **** prema Želji. A ovi sto svrstavaju Bilbiju zajedno sa Kokotom i Odom nek se ubiju odmah.

Što se mene tice, dovoljni su nasi juniori. Ako hocemo izgradiri profitabilan klub, jedini nacin je da promovisemo nasu djecu i da kroz vrijeme izgradimo neku reputaciju poput Dinama i da ih onda svugdje mozemo tutnuti za po par miliona eura. Ovo dovodjenje koliko toliko provjerenih igraca je ok jer mislim da su uglavnom tu radi klupe i da ne bi trebali ugroziti mjesta nasim mladicima u pocetnih jedanest.
Bilbija mrs od Zelje
Bilbija mrs od Zelje
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Beganovic je doktor za prekide sto se toga tice. Nama spic ne fali,Kokot moze dobro igrat napadaca u slucaju povrede nefo Bog il neceg. Fali nam jedno krilo dobro i to je to. Ja sam zadovoljan i ovako,samo jako..
Zeljeznicar! 1921 !
Bolji upravo zato sto je odigrao tek jednu sezonu. Jeste li vi svijesni da je ovo njemu prva sezona kao starter. Kako su Nemanja i Joco odigrali svoju prvu sezonu?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Koji ba navijaci....jel oni isti sto su za Kokota pricali da je četnik....ne budite smijesni...neko vam opasno puni glavu glupostima...Peterski je napisao/la:Bilbija bi samo unio pometnju medju između kluba i navijača i nikad ne bi bio prihvaćen, bez obzira sta vi pišete. Ne zaboravite da je on Adilovicu psovao majku balijsku (a Jadranko Bogicevic je potvrdio to i u intervjuu). Imamo mi u klubu svega, ali su to sportisti i ljubitelji Želje, ali nema šanse da ćemo presutiti da plaćamo jednog s brda koji se uz to ponio kao kakvo **** prema Želji. A ovi sto svrstavaju Bilbiju zajedno sa Kokotom i Odom nek se ubiju odmah.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.