Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Orton
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orton » 20 jun 2015, 10:27

Ja ne rekoh da nije klub iz BiH sa najvise trofeja,samo je to nesto sto se moze a ne mora promjeniti kroz sezonu dvije

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 20 jun 2015, 10:28

MortemHz je napisao/la:
Orton je napisao/la:Kad vako citas o najtrofejnijem klubu u BiH imas dojam da ima 45 titula vise od prvog pratioca
Poznate mitomanske...a razlika 2 :D
3
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 20 jun 2015, 10:29

sa obzirom da vi ta 3 osvajate svakih 8 godina velika je razlika
i ta 3 je sasvim dovoljno da se nalazi ispred torpeda, kako neko rece sa vase teme elitne kurave
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 10:31

jovanmaksimovic je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Orton je napisao/la:Kad vako citas o najtrofejnijem klubu u BiH imas dojam da ima 45 titula vise od prvog pratioca
Poznate mitomanske...a razlika 2 :D
3
sa 14-6 dosao si napokon sebi kada si skontao da je mnogo manji broj..i da razlika je 2,kada se informises za ovo tivra se opet za mjesec ali pomalo ucis :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 20 jun 2015, 10:34

govorim o nacionalnim titulama... 8-5 a sto se tice i kupova ukupno je 16-11, ali biraj kako zelis... uspjesniji smo svakako...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 jun 2015, 11:07

godrina je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ja mislim da ce ZeljA tesko izvoriti opstanak u ligi, ukoliko se ne pocne raditi...

Nece njima biti lahko, bolje da se dogovore sa savezom da ispadnu, nego da ih uefa izbaci..

Takve ekipe nisu potrebne u elitnom razredu naseg fudbala...
Jednostavno sramota su lige, drzave i grada!!!

Bit ce iznenadjenja sljedece sezone, sigurno da jedan "favorit" ispada :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jel te stid tako govorit za najveci i najtrofejniji klub u drzavi, prije pocetka sezone sve ekipe imaju motiv otkinut bod zelji, bit bolji od njega skinuti skalp najboljem
Post si napisao prije 8 jutros, znaci tek sto se probudis jadnik tek otvorio oci odma misli na zelju, e to je snaga :salut:
Nisi sat pomjerio :D

Mitomanska posla :D
Reci sta sam pogresno rekao? Reci sta to nije tacno u ovom sto sam rekao, umjesto sto se palis ko napaljena..... postim da ne lajem bezze ??

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 11:07

pa to je 7-5 a kupovi su 5-5 al cuj 16-11 :urnebes: a prije si govorio 14-6.. e boze sta sve hoda zemljom

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jun 2015, 11:25

Jeste da je off, ali jednostavno sam morao...
mma_hz je napisao/la:Andriju Zivkovica toliko forsiraju u Srbiji oni komentatori da to nije normalno vise,a ne pokazuje ni priblizno koliko ga se forsira..za njega je onaj iz Cukarickog Srndic majstor,a haman ga ne spominju,po tim nekim"transfermarketima vrijedi 4 puta manje,a statiskika u JSL mu duplo bolja,a ima i on samo 22..u svakoj tekmi koju sam gledao protiv Partizana ili Zvezde radio je sta je htjeo..evo sad u Sarajevo da biram da dodju jedan ili drugi Srndica bi uvijek uzeo al Slavoljuba..
Koliko je dobar, Živković je dokazao na ovom SP! Djecko je izdominirao Brazilce, Maksikance, SAD...a to jos vise dolazi do izrazaja s obzirom da je on godinu mladji od vecine ostalih, jer je 1996. god. a ovo prvenstvo je U20 za 1995 god.

Tvoje poredjenje sa Srnićem nije bilo na mjestu, jer je Srnić stariji 4 god od njega i vec je manje vise fizicki formiran igrac, dok je ovaj jos u razvoju! Njegova trenutna cijena od 4 mil. na TM nikako nije precijenjena, jer ce po svim prilikama ostvariti znatno veci transfer!

Sad je samo bitno kakav ce klub i ligu izabrati Živković, jer je po talentu wunderkid!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 jun 2015, 11:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:Malo nabija sebi cijenu, ili ce u Zrinjski ili u Slobodu.
Pa normalno da ce u zrinju ili slobodu...covjek igra za PARE kao i svi :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 11:55

"Istina je da su me zvali iz Želje. Ljudi su bili korektni, ali ja sam već odlučio da karijeru nastavim u inostranstvu. Moja naredna destinacija bit će Južna Afrika, pomalo egzotična destinacija, ali svoje fudbalsko znanje svakako da mislim unovčiti sve dok mogu"

Niko ih nece iz nase lige :urnebes:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 jun 2015, 12:01

marconato je napisao/la:Jeste da je off, ali jednostavno sam morao...
mma_hz je napisao/la:Andriju Zivkovica toliko forsiraju u Srbiji oni komentatori da to nije normalno vise,a ne pokazuje ni priblizno koliko ga se forsira..za njega je onaj iz Cukarickog Srndic majstor,a haman ga ne spominju,po tim nekim"transfermarketima vrijedi 4 puta manje,a statiskika u JSL mu duplo bolja,a ima i on samo 22..u svakoj tekmi koju sam gledao protiv Partizana ili Zvezde radio je sta je htjeo..evo sad u Sarajevo da biram da dodju jedan ili drugi Srndica bi uvijek uzeo al Slavoljuba..
Koliko je dobar, Živković je dokazao na ovom SP! Djecko je izdominirao Brazilce, Maksikance, SAD...a to jos vise dolazi do izrazaja s obzirom da je on godinu mladji od vecine ostalih, jer je 1996. god. a ovo prvenstvo je U20 za 1995 god.

Tvoje poredjenje sa Srnićem nije bilo na mjestu, jer je Srnić stariji 4 god od njega i vec je manje vise fizicki formiran igrac, dok je ovaj jos u razvoju! Njegova trenutna cijena od 4 mil. na TM nikako nije precijenjena, jer ce po svim prilikama ostvariti znatno veci transfer!

Sad je samo bitno kakav ce klub i ligu izabrati Živković, jer je po talentu wunderkid!
Nije off na mjestu je.
Dok vaši osvajaju prvenstva, naši se ne mogu ni kvalifikovati. Nismo mi još ni blizu vama i Hrvatima. Razlika je ogromna

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 20 jun 2015, 12:03

Poslije Ordagica,Zakarica jos jedna prinova na Grbavici Joco Stokic. ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jun 2015, 12:04

xbox je napisao/la:Poslije Ordagica,Zakarica jos jedna prinova na Grbavici Joco Stokic. ;)
biti će opasni naredne sezone, ozbiljan su nam konkurent :lolno:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 jun 2015, 12:09

Hoce i Nemanju Bilbiju izgleda, prejaka ekipa ce da bude :lolno: :lolno:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 jun 2015, 12:10

xbox je napisao/la:Poslije Ordagica,Zakarica jos jedna prinova na Grbavici Joco Stokic. ;)
pa oni su i Hebibovica doveli
Samo Sarajevo

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 20 jun 2015, 12:11

Kako kojeg kontaktiraju taj tako bjezi sto dalje.Joco ode u Afriku,Nemanja ce zavrsiti u Australiji

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jun 2015, 12:11

marconato je napisao/la:Jeste da je off, ali jednostavno sam morao...

Nema sta prijatelju,povlacim sto sam rekao za Zivkovica..momak je pokazao da ce biti klasan igrac,.. :bow: :tokralju:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 12:18

Onaj iz CG isto pa onaj iz Veleza..

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 20 jun 2015, 12:31

˝Povodom natpisa objavljenim u pojedinim medijima u posljednja dva dana, o navodnom spisku klubova koji se, kako se navodi, dovode u vezu sa „sumnjama u regularnost utakmica u BiH“, želimo obavijestiti javnost da UEFA u NS/FS BiH nije dostavila bilo kakav spisak klubova u navedenom kontekstu.
Administracija Saveza je u konstantnom kontaktu sa nadležnim tijelima UEFA i sve aktivnosti obavlja u skladu sa propisima i smjernicama iz Nyona, što se odnosi i na pitanja integriteta takmičenja u nadležnosti NS/FS BiH.˝ - FSBiH
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.