FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 10:21

Sajoni je napisao/la:
bparena je napisao/la:Samo moj osvrt na utakmicu od sinoc. Crveni karton koji je Riberi dobio - da li je slucajan? Po mnogima iako je postojao taj prekrsaj - trebao je ipak proci bez crvenog kojeg mu je Italijan dodjelio, a ja poludio u tom momentu. E sad mala digresija. Utakmicu u Zenici s Turcima sudi Portugalac a mi poslije te tekme "izvlacimo" u barazu "Portugal". Odradis posao "za njih", jer kao Portugal ce lakse s nama u barazu. Italijan sudi utakmicu s predpostavkom da je Inter vec u finalu. Riberiju daje crveni - poslije se "posipa pepelom" iskljucivsi Tulalama ali vodu navodi kako Italijan misli na Inter u finalu. Mnogi ce reci da ovo nema smisla i da se ranije znaju sudije. Neznam ja jel to bas tako i mozda se znaju samo sudije za finale, a ovo mi sve smrdi kako se sve to poklapa. Pa i Pujol je dobio karton a i nije morao... Ali sve ce to Barselona promjeniti u nadam se velicanstvenoj pobjedi...
Roseti je najveći gospodin i najbolji sudac današnjice.Ribery je potpuno zasluženo dobio crveni. ;)
Sajoni - ne govorim ja ovdje o faulu- ne pravdam ja poraz - govorim ti o necemu drugom a u cemu je Roseti maestralan - imam osjecaj da taj gospodin ima 100% svaki put skrivenu rezervnu direktivu odozgo. Nevezano sad za ovu utakmicu. Ja o jednoj drugoj situaciji. Hajd mi reci - imas li osjecaj da je u Zenici BiH vodila protiv Portugala 2:0 - jesil siguran da bi gospodin osto gospodin ? O tim stvarima ti govorim, ne pravdam poraz voljenog kluba.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 apr 2010, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 10:27

@majestic
"... Kada Barca igra sve zavisi od sudije..." to je sasvim logicno. Niko nemoze igrati fudbal protiv mesara, kovaca, i slicnih. Sudija postoji da tada prekine igru... Magija je fluid u kojem se uziva...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 apr 2010, 10:27

Tu nervozu mozes odbaciti slobodno,jer ja ne pamtim kad su igraci Barce bili nervozni.Pa i kad rezultat ne ide u njihovu korist,uvijek se igra svoja igra do kraja,nema pametovanja.

Sad je pred Barcom tezak zadatak,ipak Inter ima 2 gola prednosti.Tesko,ali ne i nedostizno.Igraju pred svojim navijacima,prepun Camp Nou,vidjecemo sta se moze uraditi.

Nisam preoptimistican,ali ima nade i vjerujem u ove igrace.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 23 apr 2010, 10:30

Moja prognoza je 3:0 za Barcu.
Budu li igrali kao od 75. min. u Milanu utrpat će im 3 gola do poluvremena. A moraju juriti rezultat tako da ne sumnjam da će od početka krenuti žestoko. Nadam se samo da Inter neće igrati bunker kao od 75.min. u Milanu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 10:31

Ma jesam optimistican - sta nisam :P
Ko je Inter da mu nemozemo ponoviti dva i vise. "Na muci se vide junaci" - Ima da ih nema - Ko je Inter za Barsu ???

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 23 apr 2010, 10:31

drop je napisao/la:Milito umjesto Puyola , Toure umjesto Busquetsa u revanšu.
Milito mi je trom i spor nekako sjetite se greske protiv Arsenala :roll: A o klocu necu trositi slova sa tastature 8-)

Mogla bi se ponoviti 1999 i Chelsea 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 10:33

Sta je to Inter bolji od Arsenala da dva nemoze primit ? Ako se sacuvaju tornada - svaka im cast i zasluzili su onda finale. Ali ko sto rece - nigdje ih - samo strpljenja - ceka nas velika pobjeda aBda.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 23 apr 2010, 10:36

bparena je napisao/la:Sta je to Inter bolji od Arsenala da dva nemoze primit ? Ako se sacuvaju tornada - svaka im cast i zasluzili su onda finale. Ali ko sto rece - nigdje ih - samo strpljenja - ceka nas velika pobjeda aBda.
Inter je bolji ili ti jaci za 2 klase od Arsenala ;)
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 23 apr 2010, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 apr 2010, 10:38

Ne znam,Inter se cini dosta jaci,pogotovo u odbrani.A inace,to su sve igraci koji mogu odgovoriti zadatku koji dobiju,trkaci pravi.A vidio sam i jos protiv Chelsea kako su dosta opasni na kontre i brzi u napadu.Toga sam se i najvise pribojavao.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 10:42

Koji ce to sudar nevidzeni biti. Od kad se fudbal igra nije se nesto ovako jako sve poklopilo za nesto neponovljivo tu noc. Prejake i monstruozne ekipe, Rezultat koji ne daje sansu kalkulacijama. Izuzetni neponovljivi stratezi Pep i Murinjo. Finale na pragu. Trest ce se Barselona tu noc. I stadion i tribine. Da ne zazivam luzere iz Madrida - imal gdje vas tu ??? Pakao i dinamitni momci masine na obje strane. Masina se pokrenula - Blaugrana donosi osmijeh - ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 10:45

juzni vjetar! je napisao/la:
bparena je napisao/la:Sta je to Inter bolji od Arsenala da dva nemoze primit ? Ako se sacuvaju tornada - svaka im cast i zasluzili su onda finale. Ali ko sto rece - nigdje ih - samo strpljenja - ceka nas velika pobjeda aBda.
Inter je bolji ili ti jaci za 2 klase od Arsenala ;)
dobice duplo manje od Arsenala :)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 apr 2010, 11:37

[youtube][/youtube]

Ovako nesto bi se moglo ponoviti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 23 apr 2010, 11:40

Romariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovako nesto bi se moglo ponoviti
nezaboravna noc :) tu noc mi nestade struje pa moro trcat kod komse da gledam :lol: joj kad se sjetim kloca Hespa sjecam se Baho kada su igraci vracali loptu Hespu kaze ne Hespu samo :D
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 apr 2010, 11:43

To dok je tvoj mali Patetico bio u drugoj ligi malo si za Barcelonu navijao?
Dio Arsenala

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 23 apr 2010, 14:37

ej braćo sta ima :mrgreen: komp mi bio u kvaru 4-5 dana pa nisam mogao dolaziti na forum,pa reko da se javim da ne bi ko mislio da nista ne pisem jer je barca izgubila :D
jbg nije inter toliko bio bolji koliko su znali iskoristit svoje velike prilike al jos naravno nista nije gotovo moze barca to stici na nou campu.........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 15:57

jeza me uhvatila kad sam ovo dobio i procito....

"Dragi članovi ovog društva i navijači blaugrane,

Iza nas je godina i pol uživanja u do sada neviđenim spektaklima na nogometnom terenu. Živjeli smo u blagostanju i ljepoti, a sve zahvaljujući timu koji nam je podario najbolje mjesece naših života, timu koji nam je podario osjećaj ponosa na boje koje nosimo u srcu.

Taj tim sada je pomalo umoran i na trenutke zastaje, ali nije ostao bez duha niti je poražen. Još uvijek imaju šansu da kažu posljednju riječ. Ne sumnjajte u njih!

Sada je naš red. Red je da svi navijači, koji ovom klubu znače više nego išta drugo, pokažemo zahvalu tako što ćemo od Nou Campa napraviti pakao za Interovce nadolazećeg 28. aprila.

Oni koji će doći na stadion, tri sata prije utakmice, da obuku Barcine boje kako bi atmosfera bila što bolja. Oni koji ne budu mogli doći na Nou Camp, neka ukrase svoje balkone, prozore ili na bilo koji drugi način pokažu da su dio najboljeg tima na svijetu.

Barcelona i cijela Katalonija mora biti prekrivena crvenoplavim bojama! To dugujemo klubu, igračima, tehničkom osoblju, Pepu Guardioli. Sada smo mi na redu! Sada nas trebaju više nego ikada! Proći ćemo! Vidmo se u Madridu!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 23 apr 2010, 16:59

bparena je napisao/la:jeza me uhvatila kad sam ovo dobio i procito....

"Dragi članovi ovog društva i navijači blaugrane,

Iza nas je godina i pol uživanja u do sada neviđenim spektaklima na nogometnom terenu. Živjeli smo u blagostanju i ljepoti, a sve zahvaljujući timu koji nam je podario najbolje mjesece naših života, timu koji nam je podario osjećaj ponosa na boje koje nosimo u srcu.

Taj tim sada je pomalo umoran i na trenutke zastaje, ali nije ostao bez duha niti je poražen. Još uvijek imaju šansu da kažu posljednju riječ. Ne sumnjajte u njih!

Sada je naš red. Red je da svi navijači, koji ovom klubu znače više nego išta drugo, pokažemo zahvalu tako što ćemo od Nou Campa napraviti pakao za Interovce nadolazećeg 28. aprila.

Oni koji će doći na stadion, tri sata prije utakmice, da obuku Barcine boje kako bi atmosfera bila što bolja. Oni koji ne budu mogli doći na Nou Camp, neka ukrase svoje balkone, prozore ili na bilo koji drugi način pokažu da su dio najboljeg tima na svijetu.

Barcelona i cijela Katalonija mora biti prekrivena crvenoplavim bojama! To dugujemo klubu, igračima, tehničkom osoblju, Pepu Guardioli. Sada smo mi na redu! Sada nas trebaju više nego ikada! Proći ćemo! Vidmo se u Madridu!
i ja sam se materemi najezio :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 17:17

A meni ludnica u kuci - sin (13god) od rodzenja navija za Inter. Bio je sretan kao nikad tu noc. :D :D :D
Kaze ofarbace zidove sobe u crno/plavo prodzul u finale.... :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 apr 2010, 21:48

-Barca je ove sedmice ulozila zalbu za ponistavanje crvenog kartona Alvesu.Naravno,zalbeni komitet je to glatko odbio.

-Abidal se opet povrijedio. :|

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 apr 2010, 00:57

[youtube][/youtube]

Ovako nekako bi trebalo biti protiv Intera, fantasticna atmosfera ce nositi igrace do fantasticne igre i pobjede. Uh, mogli bi Interovci na terenu da se izgube kad krene kanonada napada i onaj huk sa tribina, a nasi ce da lete po terenu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.