Kawhi je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Hezonja je veći potencijal od njega. Samo što je egomanijak poput Kobea ili Jordana i to jednom bijelcu neće proći u NBA. Da je crnac bio bih spreman staviti sve što imam na to da će biti nivo Kobea, ako ne i bolji.
ja sam hezonju vidio sa 15 godina i momak je upravo to sto kazes, egomanijak... zato i u barceloni jednu igra, pa dvije sjedi na klupi, bas se umislio da je kobe... a da je igracina, igracina je
al popizditis fakat ima taj neki netipican stil, samo mene vise podsjeca na bargnanija, tj da samo zna opucati trojku, a da ce biti propuh u udbrani i beskorisno truplo pod kosem u napadu...

Ja sam igrao protiv Hezonje sa 12.

U Barceloni ga ubi Navaro, odnosno to što legenda mora igrati iako trenutno ne zaslužuje to. I njega i Abrinesa to ukopa, ali Abrines iako je dosta slabiji od Hezonje dobije više minuta od njega jer je domaći.
Ne znam šta reći za Popizditisa. Baca na Dirka, ali i baca na Andreu što ti kažeš. I ako ne bude Andrea ne vjerujem da će ikada biti nivo Dirka (top 3 PF ikad) što je premalo za 2. ili 3. picka.
Greivis je napisao/la:Precjenjujete Hezonju. Ima dobar sut i atletski je jak. Ostali segmenti igre mu nisu na nekom nivou. Narocito kontrolu lopte i dribling mora popraviti.
To će za jednu sezonu riješiti u NBA ako upadne u dobru organizaciju. Ni KD nije došao s nekom kontrolom lopte u ligu. Ne pamtim kad sam zadnji put vidio nekog vanjskog igrača ovako spremnog da dominira na obje strane parketa.

Uff tesko da da baca na Dirka u njegovim godinama,Dirk je tada opusteno igrao SF,i bio brzi dosta od Porizingisa....ipak je ovo neki Bargnani
Kao sto sam vec napisao u nekom predhodnom postu,ima neku brzinu,ali nema snage,ramena uzasna,pa i noge,tako da dok ojaca izgubice dosta na toj brzini,propuh u odbrani,a najvise mu se zamjera losa realizacija u postu (sto je donekle posledica,konstitucije i snage),ja ga vidim kao bust ili karijera Olynika..tako nesto...bilo je ovakvih kao Porizingis koji su redom birani visoko (Bargnani,Andris Biedrinis,Tskitishvili,Milicic...)sve bust do busta.