http://videochart.net/video/21386.270df ... mpartner=1
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
covjek administratorbistrikboy je napisao/la:Kad god zatrebazeljeznicar1 je napisao/la:Ako bude mogucnosti, naravno da cemo pomoci.Niste bas toliko bitni ali ako bude situacija kao onda naravno da cemo vas izbaciti.
hilmo je napisao/la:Pozdrav za komšije...
![]()
Lakse je njemu sa njegovim diabetesom, nego tebi tako udarenom u glavu.. Svaki post ti je neko sukanje nekom, nesta drsko, odvratno. Od spida i fantoma, do ismijavanja momka zbog bolesti kao da ga to cini losijim igracem.bagrcavi je napisao/la:šta će nam ovaj dijabetičar da ga po doktorima vodamo
Ma sta ce,nedavno je tek dosao ovdje..nije mu lakojoker90 je napisao/la:Lakse je njemu sa njegovim diabetesom, nego tebi tako udarenom u glavu.. Svaki post ti je neko sukanje nekom, nesta drsko, odvratno. Od spida i fantoma, do ismijavanja momka zbog bolesti kao da ga to cini losijim igracem.bagrcavi je napisao/la:šta će nam ovaj dijabetičar da ga po doktorima vodamo
Suti ovo je odlicno,nisi ocito bio kada je vrijedjao i to najgorim mogucim imenimastaragarda je napisao/la:covjek administratorbistrikboy je napisao/la:Kad god zatrebazeljeznicar1 je napisao/la:Ako bude mogucnosti, naravno da cemo pomoci.Niste bas toliko bitni ali ako bude situacija kao onda naravno da cemo vas izbaciti.![]()
![]()
![]()
![]()
...sam se banuj na heftu
![]()
jel te stid tako govorit za najveci i najtrofejniji klub u drzavi, prije pocetka sezone sve ekipe imaju motiv otkinut bod zelji, bit bolji od njega skinuti skalp najboljemZip je napisao/la:Ja mislim da ce ZeljA tesko izvoriti opstanak u ligi, ukoliko se ne pocne raditi...
Nece njima biti lahko, bolje da se dogovore sa savezom da ispadnu, nego da ih uefa izbaci..
Takve ekipe nisu potrebne u elitnom razredu naseg fudbala...
Jednostavno sramota su lige, drzave i grada!!!
Bit ce iznenadjenja sljedece sezone, sigurno da jedan "favorit" ispada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poznate mitomanske...a razlika 2Orton je napisao/la:Kad vako citas o najtrofejnijem klubu u BiH imas dojam da ima 45 titula vise od prvog pratioca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.