ja sam bašlijom otvorio, kupovanje posebnog toola je notorna glupostJesseP je napisao/la:Mislim da bi trebalo moci i sa iglom to
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
imas li kakvu zastitu za alcatel ine touch hero 3 ?
ja probao taj od 4.7, tanko, krhko, imas osjecaj da bi ga rukama smrvio, ali ujedno i lijeo elegantan uredjaj
jel to u telekomu ima 5.5 inchi verzija? koliko kosta?
ja probao taj od 4.7, tanko, krhko, imas osjecaj da bi ga rukama smrvio, ali ujedno i lijeo elegantan uredjaj

jel to u telekomu ima 5.5 inchi verzija? koliko kosta?
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Misliš na Idol 3 ? 450 KM 5.5" na dvije godine ,4.7'' 278 KM
Tanak jeste ali djeluje čvrst.Ne znam od čega je oklop,mislim da ima metalnih dijelova.
Nemam zaštitu još nikakvu,nerviraju me te zaštite ali znam da će se morati nešto uzeti.
Tanak jeste ali djeluje čvrst.Ne znam od čega je oklop,mislim da ima metalnih dijelova.
Nemam zaštitu još nikakvu,nerviraju me te zaštite ali znam da će se morati nešto uzeti.
-
- Kontakt:
ima li neko xperiu z2 sa lollipop,dvoumim se da li da nadogradim sa kitkata jer citam (na stranim forumima) da pojedinci imaju razne probleme od brzeg praznjenja baterije,pregrijavanja itd.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
obavezno da javiš utiske nakon par dana, a sto se zastite tice, uzmes sebi neku gel tanku zastitu, najbolaMisterGuardiola je napisao/la:Misliš na Idol 3 ? 450 KM 5.5" na dvije godine ,4.7'' 278 KM
ja planiram sestri uzeti z2 ili ako pojeftini z3, a sony je najavio 5.1 update za dosta uredjaja, naravno medju njima i z2, pa bolje pricekati taj 5.1 i onda apdejtovatisubcoccinela je napisao/la:ima li neko xperiu z2 sa lollipop,dvoumim se da li da nadogradim sa kitkata jer citam (na stranim forumima) da pojedinci imaju razne probleme od brzeg praznjenja baterije,pregrijavanja itd.
inace kako tebe sluzi z2? jesi li imao problema sa self crackingom?
-
- Kontakt:
nemam nikakvih problema u ovih nekoliko mjeseci,osim vec poznatog pregrijavanja kod duzeg koristenja kamere
uglavnom sam sa svim vise nego zadovoljan,tako da necu onda da diram ovaj kitkat,bolje da ne cackam
uglavnom sam sa svim vise nego zadovoljan,tako da necu onda da diram ovaj kitkat,bolje da ne cackam

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Raja treba mi vas savjet. Lik mi ponidio da mijenjam svoj iphone 5s za njegovu xperiu z3. Ja se premisljam, stvarno volim 5s, uzivam uz ios, al ako je neko imao iskustva sa xperiom z3? Kakav je, jel ima laga, jer me to najvise i brine od prelaska sa ios na android.. ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
pa nemoj ako toliko volis i uzivas, nema potrebe da mijenjas, z3 je premium model ne bi trebao ni namirisati lag, al mozda ti se ne svidi sucelje i rad na androidu, ako si toliko srem vezan uz ios ostani gdje jesiFrancescoTotti je napisao/la:Raja treba mi vas savjet. Lik mi ponidio da mijenjam svoj iphone 5s za njegovu xperiu z3. Ja se premisljam, stvarno volim 5s, uzivam uz ios, al ako je neko imao iskustva sa xperiom z3? Kakav je, jel ima laga, jer me to najvise i brine od prelaska sa ios na android.. ?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
predji na Windows Phone
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@treci ma znam brt, al z3 je dosta noviji model od 5s, zato samo i razmisljam o tome, plus mi je i baterija i ekran, al najveci strah imam u android os-u jer nikad do sad nisam koristio nista do iphonea. Od trice do ovog, loyal to apple 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako ti se ne svidi, zamijenis Z3 za 5S opet i svi sretni 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Onda zavrni pa probaj, samo vidi da nije kakav kvaran z3 da nas kasnije ne napadas po forumu hahaha, sto kaze ovaj prethodni opet zamijenis ako ti se ne svidiFrancescoTotti je napisao/la:@treci ma znam brt, al z3 je dosta noviji model od 5s, zato samo i razmisljam o tome, plus mi je i baterija i ekran, al najveci strah imam u android os-u jer nikad do sad nisam koristio nista do iphonea. Od trice do ovog, loyal to apple
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Samsung Galaxy A5 ili HTC Desire 820 ? 

At the end of the storm there's a golden sky..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
alcatel one touch idol 3EDO299 je napisao/la:Samsung Galaxy A5 ili HTC Desire 820 ?
Jel ima neko iskustva sa univerzalno.com i jel dostavu vrše u roku od 48sati
Ne znam za univerzalno, ali znam gdje god da narucis na piku nesto i da ti posalje brzom postom (10tak KM) dode ti u roku 2 dana. A nekad se zna desiti da dobijes i za manje od 24h, sve zavisi gdje salje i vrijeme kada dostavi paket.
Ovo ti govorim iz iskustva, jer sam narucivao tako mobitele i druge stvari.
Ovo ti govorim iz iskustva, jer sam narucivao tako mobitele i druge stvari.
Dosao mi je update za lumiu 520 (vjerovatno windows 10) ? Eh sad da li da instaliram taj update jer nesto nisam siguran kako ce raditi na modelu 520
Jel neko vec instalirao a da je korsnik lumije 520 i da li radi tel.uredno poslije update ?? Da ne rizikujem dzaba 

"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
-
- Kontakt:
To nije taj update, ovo je samo sitna nadogradnja za neke modele koji baguju.Masterr27 je napisao/la:Dosao mi je update za lumiu 520 (vjerovatno windows 10) ? Eh sad da li da instaliram taj update jer nesto nisam siguran kako ce raditi na modelu 520Jel neko vec instalirao a da je korsnik lumije 520 i da li radi tel.uredno poslije update ?? Da ne rizikujem dzaba
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neces Windows 10 za telefone dobiti prije oktobra/novembra. Update je za neke sitne bug-ove, a uskoro bi trebao izaci i Update 2 koji donosi par novina.Masterr27 je napisao/la:Dosao mi je update za lumiu 520 (vjerovatno windows 10) ? Eh sad da li da instaliram taj update jer nesto nisam siguran kako ce raditi na modelu 520Jel neko vec instalirao a da je korsnik lumije 520 i da li radi tel.uredno poslije update ?? Da ne rizikujem dzaba
Jedan grad, jedna ljubav!
I ja sam jučer dobio taj update i nema ništa novo na njemu, a ukoliko se kod nekog oni zupcanici budu vrtili a ništa se ne dešava neka sam izvadi karticu i restartuje mob.Masterr27 je napisao/la:Dosao mi je update za lumiu 520 (vjerovatno windows 10) ? Eh sad da li da instaliram taj update jer nesto nisam siguran kako ce raditi na modelu 520Jel neko vec instalirao a da je korsnik lumije 520 i da li radi tel.uredno poslije update ?? Da ne rizikujem dzaba
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.