FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 19 jun 2015, 21:03

Preofanzivno je to. Plus nemas Hebibovica, Radovca, jos uvijek i Cimija koji je tu. Mora to biti poslozeno vise trkacki.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 jun 2015, 21:05

Ne ide mi nikako sastavljanje formacije sa Simonom, ili ce ispastat Samke, ako ga mislimo malo nize postavit, ili ce Mesa i Milos sansu traziti s klupe... :hmmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 19 jun 2015, 21:06

BosnianKingdom je napisao/la:Kobiljar 85% potpisuje..Imate li informacije o njemu gdje i kako igra?

Evo ne znam..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jun 2015, 21:09

uNbx je napisao/la:Ne ide mi nikako sastavljanje formacije sa Simonom, ili ce ispastat Samke, ako ga mislimo malo nize postavit, ili ce Mesa i Milos sansu traziti s klupe... :hmmmmm:
Samke mora igrati prije Mese po meni uvijek. Nase dijete, mlad i u njemu lezi zarada. Mesa ako se ikad i vrati trazit ce da se ispali odmah. I Milos i Mesa svakako igraju ofanzivnije od Samketa i mislim da su oni jedan drugom konkurencija, a ne Samketu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jun 2015, 21:10

ZaLe98 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Kobiljar 85% potpisuje..Imate li informacije o njemu gdje i kako igra?

Pa maloprije sam ovog malog u troli vidio, jedino sto sam primijetio je da zvace zvaku ko ljakse :mrgreen:

@ajax, ne bi ni ja Krleta nikako prodao, ali izgleda ode u PAOK.
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 19 jun 2015, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jun 2015, 21:13

.
Zadnja izmjena: BosnianKingdom, dana/u 22 jun 2016, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sabrine mi moje!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2015, 21:17

Sabinho je napisao/la:Jao kakvu igracinu imamo u kadetima, broj 7 je nosio oooo :tokralju: :opaopa: Zreo za seniorskog fudbala vec sad. :bow:
Fizicki, takticki, tehnicki spreman za prvog tima :salut: Nasao sam ja isto jednog stopera...

@Sabinha :mrgreen:

20ka u kadetima danas je isto solidno izgledala i ima materijala :thumbup:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 jun 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jun 2015, 21:17

BosnianKingdom je napisao/la:Danas poslije treninga sreo sam Dženu i pitam ga sta ce biti sa ekipom i on kaze... Velkoski ima ponudu 350k, a mi tražimo 500k i vjv će otići za 400-450k. Cimi ima ponude oko 1.5m ali neće ga sada dati,nego na kraju transfer roka. Vuk je sve dogovorio,samo se čekaju papiri da se srede jer je stranac i da potpiše. Delac vjv ostaje,tako je dogovoreno sa Chelseaiom osim ako se ne promjeni. Puzigaca ponuda oko 200 k i vjv ide. Okic ima sitne ponude koje se odbijaju,a radovac 500k odbijeno.
I ovo tebi Dzeno sve rece onako jaranski u prolazu?? :nene:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2015, 21:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jao kakvu igracinu imamo u kadetima, broj 7 je nosio oooo :tokralju: :opaopa: Zreo za seniorskog fudbala vec sad. :bow:
Fizicki, takticki, tehnicki spreman za prvog tima :salut: Nasao sam ja isto jednog stopera...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jun 2015, 21:18

:stop:
Zadnja izmjena: BosnianKingdom, dana/u 15 feb 2017, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sabrine mi moje!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 jun 2015, 21:20

BosnianKingdom je napisao/la:Danas poslije treninga sreo sam Dženu i pitam ga sta ce biti sa ekipom i on kaze... Velkoski ima ponudu 350k, a mi tražimo 500k i vjv će otići za 400-450k. Cimi ima ponude oko 1.5m ali neće ga sada dati,nego na kraju transfer roka. Vuk je sve dogovorio,samo se čekaju papiri da se srede jer je stranac i da potpiše. Delac vjv ostaje,tako je dogovoreno sa Chelseaiom osim ako se ne promjeni. Puzigaca ponuda oko 200 k i vjv ide. Okic ima sitne ponude koje se odbijaju,a radovac 500k odbijeno.
Jesu ove cifre u eurima ili...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2015, 21:20

Treba nam ime i prezime sedmice. :kafa:
20-ka sve zna sa loptom ali rekli smo potez viska ima. Recimo isti je kao njihova sestica ali je sestica kompletniji i inteligentniji. Zuco broj jedan bez dileme :bow:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2015, 21:23

Sabinho je napisao/la:

Treba nam ime i prezime sedmice. :kafa:
20-ka sve zna sa loptom ali rekli smo potez viska ima. Recimo isti je kao njihova sestica ali je sestica kompletniji i inteligentniji. Zuco broj jedan bez dileme :bow:
Stending ovejšns dobio žućo, provlači se kroz noge :rol: Mene zanima da li je tu iz Sarajeva ili ga je skaut iskopao :hmmmmm:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2015, 21:24

I mene. Bice Dulja broj 2 samo jos bolji. :bow:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 jun 2015, 21:25

Ja napisah na temi o omladinskom pogonu, da ne gusim.ovdje raspravu o crnogorcu ;) , Eli (valjda mu je to nadimak) Halavać, sedmica iz kadeta iz Krajine je momak koliko shvatih.
Što kaže @ljiljan, broj 20 isto ima potencijala, pa i drveni :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2015, 21:26

I meni mirise na veci potencijal od Dulje. Pa maksum izgleda kao da ima 25 godina, a jos krilo :tokralju: Mekinjama ga hranili :tokralju:

EDIT: Ma znao sam da je sa strane jer nema onoga u Sarajevu, ono odraslo na poljani, nije ko mi haustorcad
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 jun 2015, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 jun 2015, 21:27

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) i Interpol poslali su dopis na adresu Fudbalskog saveza BiH (FS BiH) sa spiskom klubova za koje se sumnja da su učestvovali u namještanju mečeva, prenosi “Mondo” pisanje “EuroBlica”.

Većina klubova sa spiska je iz Premijer lige BiH, ali ima osumnjičenih i iz Prvih liga Republike Srpske i Federacije BiH.

Navodno, sumnjivi su mečevi koje su igrali Željezničar, Travnik, Zrinjski, Široki Brijeg, Zvijezda Gradačac, Čelik, Borac, Slavija i Vitez, a pod prismotrom i pratnjom Interpola i UEFA su i šampioni BiH i Republike Srpske Sarajevo i Rudar Prijedor, te Leotar, Mladost iz Velike Obarske, GOŠK i Kozara.

Ovaj proces ubrzali su dueli 26. kola Prve lige Republike Srpske, na kojima se smatra da je bilo mnogo neregularnosti, zbog čega je Fudbalski savez Republike Srpske (FS RS) pokrenuo postupak, kako bi se dokazalo da li je bilo namještanja utakmica.

Ovo se prije svega odnosi na duele teslićkog Proletera i Rudar Prijedora, odnosno trebinjskog Leotara i Podrinja iz Janje.

“Ovo što je započeto u Fudbalskom savezu Republike Srpske na kraju minule sezone je samo početak onoga što će se događati u narednom periodu, jer je kladioničarska mafija u BiH i na Balkanu prešla preko crvene linije. UEFA to ne može više da toleriše, niti hoće. Tek će svega biti kada se otvori Pandorina kutija, koja je stigla u FS BiH i koja treba da bude proslijeđena Tužilaštvu BiH”, istakao je neimenovani izvor “EuroBlica”.

Direktor takmičenja Premijer lige BiH Elmir Pilav samo je kratko izjavio da je bh. elita “na oku UEFA” i da klubove vjerovatno očekuju rigorozne kazne.
“Veoma zanimljiva je činjenica da većina mečeva koji su bili pod prismotrom u stvari su bili javna tajna i za njih su znali čak i pojedini čelnici Saveza, ali nisu reagovali. Na spisku koji se prati nalazi se desetak trenera, 12 predstavnika klubova i više od 60 igrača koji su dobro uvezani i djeluju sinhonizovano. Ove brojke su zaprepašćujuće, ali istinite i jako loše po fudbal u BiH i regionu”, dodao je izvor “EuroBlica”.

FS RS najavio je da će danas biti poznate prve odluke o eventualnom namještanju mečeva u Prvoj ligi Republike Srpske, nakon što su saslušani predstavnici svih klubova koji se terete za neregularnosti.
Pyro is not a crime !

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jun 2015, 21:28

Ado76 je napisao/la:
Jesu ove cifre u eurima ili...
Predpostavljam
Sabrine mi moje!

muhamedhulk
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jun 2015, 21:37

hilmo je napisao/la:Ja napisah na temi o omladinskom pogonu, da ne gusim.ovdje raspravu o crnogorcu ;) , Eli (valjda mu je to nadimak) Halavać, sedmica iz kadeta iz Krajine je momak koliko shvatih.
Što kaže @ljiljan, broj 20 isto ima potencijala, pa i drveni :D
Da, da, momak iz Jedinstva dosao u Sa. Inace je bio i kadetski reprezentativac BiH (nezz jel jos uvijek). Elmin je duze ime :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2015, 21:38

On je dao gol jucer Sturmu zar ne?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, ledesma, samoFKS i 44 gosta.