FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Simon ce biti ubjedljivo najvece ime koje je igrao ovu nasu ligu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
vidjechemo,nadam se da sam u krivu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Ma ne treba uopste imat sumnje za Simona, covjek je masina samo takva, jos da hoce procepit sa golovima ako bude desetku igrao kod nas, u zadnje 4 godine 3 gola dao... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ne mora, nek on samo dijeli lopte da valja Benko ce tresti mreze 

Pyro is not a crime !
Jos voli ispratit igraca prema nazad, znaci nije mu mrsko da odradio dio posla u defanzivi, to najvise cijenim kod desetki i napadaca. Kad mi neko kaze da to nije njihov posao, odmah mi zlo. Najveci napadaci svijeta se vracaju nazad haman svaki napad i trude se u oba pravca, a kod nas je to ravno incidentu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Ma ne treba uopste imat sumnje za Simona, covjek je masina samo takva, jos da hoce procepit sa golovima ako bude desetku igrao kod nas, u zadnje 4 godine 3 gola dao...
Mesha i Vukcevic...rego Benkica za malu plavu djecicu

a kad se Simon umori udje Milos ...

-
- Kontakt:
@oploditelj a zashto sa krletom ne bi produzhili?chini mi se da je prilichno zadovoljan ovdje,simona iskreno neshto i nisam pratio od sportinga a kako chujem nema ga u rosteru crnogorske reprezentacije pa mi je odmah shuhveli,nemaju oni taj luxuz da se rjeshavaju takvih igracha,neko reche da je i sklon povredama,tjn,niko sretniji ne bi bio od mene da simon bude prejak
VVVBK
VVVBK
Oploditelj je napisao/la:uNbx je napisao/la:Ma ne treba uopste imat sumnje za Simona, covjek je masina samo takva, jos da hoce procepit sa golovima ako bude desetku igrao kod nas, u zadnje 4 godine 3 gola dao...
Mesha i Vukcevic...rego Benkica za malu plavu djecicu![]()
a kad se Simon umori udje Milos ...![]()
Još da potpiše,i bilo bi to super.
Odigrao je 30 tekmi proslu sezonu, znaci fizicku spremu je vratio, a lopte ne moze zaboravit igrat. Bez jedne noge je opet vanserijska klasa za PLBiH
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako smo manje vise svi zaboravili ali da napomenem da mora doci i stoper jos 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
uNbx a valjda je tako,al" sa krletom bih bash uchinio sve da produzhi josh makar godinu,predrag je igrach
VVVBK
VVVBK
MortemHz je napisao/la:Iako smo manje vise svi zaboravili ali da napomenem da mora doci i stoper jos
Ja bi više volio dobrog stopera nego Vukcevica.
Sa odbranom Miholjevic/Dzemo -Kovacevic/Barić u LŠ, mene strah hvata.
Treba naci nacina da igraju Vuk, Mesa i Milos zajedno. Sumnjam da ce Milos biti upotrebljiv sa klupe pa donekle i Alispahic. Vukcevic moze igrati i defanzivnog veznog u ligi prvaka i to jako dobro. A u Premijer ligi ga je naravno steta trositi u defanzivi jer ce se poigravati sa protivnicima bas kao Said. Mislim da je Simon puno jaci defanzivno od Cimirota ili Radovca.Oploditelj je napisao/la:Mesha i Vukcevic...rego Benkica za malu plavu djecicu![]()
a kad se Simon umori udje Milos ...![]()
Tanko da nemoze biti tanje. **** Simona kad ce ovi primiti pet komada i to jos Tatko neigra prvu.amypitar je napisao/la:Sa odbranom Miholjevic/Dzemo -Kovacevic/Barić u LŠ, mene strah hvata.
Ma Krle je meni malo rec predrag igrac, ali ako vec neko nudi bas solidnu cifru za njega, onda bi trebali prihvatiti, ko zna sta se moze desiti slijedecu sezonu. Inace bih volio da ostane Krle brat pa da konacno probamo 4 4 2.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Krle je gigant. Dovest pravog stopera i Simona i prodat Cimirota i zavrsit pricu. To je po meni najbolje.
-
- Kontakt:
uNbx [THUMBS UP SIGN],amy[THUMBS UP SIGN],ovo za odbranu se potpuno slazhem,mozhda bih i kupio 2 stopera da sam na chivchijinom mjestu
VVVBK
VVVBK
nukleusmember je napisao/la:uNbx [THUMBS UP SIGN],amy[THUMBS UP SIGN],ovo za odbranu se potpuno slazhem,mozhda bih i kupio 2 stopera da sam na chivchijinom mjestu
VVVBK
Ma nema se više šta cekati.
Pa da dovedes Ramosa treba mu vremena ,mora se uigrati.Na toj poziciji nema greske,i svaka greška je kobna ,narocito protiv ekipa iz LŠ.Pa nama Zeba na Kosevu problema pravi.

Ta ce Zeba pustili ga da bude neizvjesnije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
To je bila navlakusa da male plave hercika odvali kad se ponadaju tituli.ShofaII je napisao/la:Ta ce Zeba pustili ga da bude neizvjesnije.
Nego imal' kakve info sa tekme protiv Maribora