Pa vidis da pola foruma tjera OkicaTHEC je napisao/la:pa Bekic je napadac, sasvim dostojna rezerva za nase lige,a i Okic je tu jos uvijek i on je takodjer napadac

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa vidis da pola foruma tjera OkicaTHEC je napisao/la:pa Bekic je napadac, sasvim dostojna rezerva za nase lige,a i Okic je tu jos uvijek i on je takodjer napadac
Trebali bi zaraditi 10 puta vise nego sto smo platili valjdaAjax je napisao/la:Treba se cjenkat sa njima kao Mamic. Trazit milion pa neka oni onda spuste na 700k eura ako vec mora da ide. **** ga.MortemHz je napisao/la:Cijenu ne znam ako ces iskreno,ali mozda bi milioncek legao na racun..moja pretpostavka samo jer ne znam koliko su ponudili ali izgleda su nasi i vise nego zadovoljni ponudom pa mozda i vise
Za igrača njegovih kvaliteta i godina sa još jednom godinom ugovora sasvim pristojna ponuda,realno to je dokazan igrač samo na našim prostorimaamstaff je napisao/la:300-400 hiljada eura mi je bas malo za Krstu...
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
Pa vidis da pola foruma tjera OkicaAjax je napisao/la:THEC je napisao/la:pa Bekic je napadac, sasvim dostojna rezerva za nase lige,a i Okic je tu jos uvijek i on je takodjer napadac
THEC je napisao/la:kakve izjave Ibraka, za neprepoznati
Trebalo bikanarinac je napisao/la:jel istina da neki Zeric sa grbavice dolazi kod nas u akademiju,trebao sa zeljom potpisat ugovor ali izgleda da nijebadboy je napisao/la:Svasta se prica....
To stoji, ali i to da je 300 hiljada malo za jednog reprezentativca. Trebaju staviti cijenu 500.000 eura izvolite.Rule_hz je napisao/la:amstaff je napisao/la:300-400 hiljada eura mi je bas malo za Krstu...
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
to ti je objezbjedjena plata na godisnjem nivou za vise od pola igraca na platnoj listi
Mora se nesto raditi na pauzi druze. Forum nam i sluzi za ovo naprđivanje..Sarajlijc@ je napisao/la:Ja ne znam sto se vi sekirate za finansije, mi bi u sve htjeli da nos zabodemo jbt. Nece ga sigurno niko dzaba dati sta vam je, nema potrebe vi da nagdjate za kolko ide.
+1joker90 je napisao/la:Mora se nesto raditi na pauzi druze. Forum nam i sluzi za ovo naprđivanje..Sarajlijc@ je napisao/la:Ja ne znam sto se vi sekirate za finansije, mi bi u sve htjeli da nos zabodemo jbt. Nece ga sigurno niko dzaba dati sta vam je, nema potrebe vi da nagdjate za kolko ide.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], riki46 i 59 gostiju.