Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije do nicka, reg. sam se ja sa drugim mnogo puta ali nikad potvrdu od adminstracije nisam dobio.THEC je napisao/la:
ima tamo jedan momak sa istim nickom, tako da bi ga morao mijenjati
Mora te neko preporuciti ili moras dati dokaz da navijas i volis Sarajevo,ne gledaju uopste nove clanove vec po preporuci i toMCMXLVI je napisao/la:Zasto nemogu postati clan fksinfo foruma? Bio sam jedan od prvih clanova kad je sve i pocelo sa fksinfo, nazalost posle novog foruma ne mogu nikako da se reg. i nakon mnogih pokusaja sam davno odustao. Ako neko zeli da mi pomogne neka mi se javi u pp, dosta mi je vise ove strumfovske mitomanije na ovom forumu.
hahahaahha ne lozi raju s Ristom Bgt, vidis da cekamo ovog Simona, jos Ramazan se sastavio, vrijeme do iftara brze prolaziDrustveniParazit je napisao/la:Eto doš'o štoper nemojte više kukati.
Ovako mi par njih rece i za Misketa onda, sve gotovo haman bilo. Sacekajmo zvanicnu potvrdu, da ne bi kasnije trpili provokacije.FrancescoTotti je napisao/la:Mali amerikanac ce prevazici i Cimija! Dobro zapamtite, mali odusevljava!
A Simon je vec gotova prica, birajte mu broj dresa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
THEC je napisao/la:kazu uskoro intervju na klixu sa Simonom i prema informacijama koje dijele oni pouzdaniji likovi na infu izgleda je bas blizu potpisa
i ti si na infu, kad KRV nesto kaze, onda je to tako, a on rece dogovoren na 2 godine, ljepotaMortemHz je napisao/la:THEC je napisao/la:kazu uskoro intervju na klixu sa Simonom i prema informacijama koje dijele oni pouzdaniji likovi na infu izgleda je bas blizu potpisa![]()
sad cekamo Saidasjever je napisao/la:Hajmo neka neko napravi tu formaciju i udarni sastav za LŠ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.