FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Star info, šuplja je toZizou je napisao/la:Prica se da se razgovara i sa Milos Krasicom

de vam je budet, yeboti obitelj

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ajax je napisao/la:Ako propadnu svi ovi stoperi evo par "rezervnih" iskusnih Brazilaca za potpisat na godinu-dvije.
http://www.transfermarkt.de/glauber/pro ... eler/37537
http://www.transfermarkt.de/robson/profil/spieler/56935
http://www.transfermarkt.de/antonio-fer ... eler/42853
http://www.transfermarkt.de/david-lopes ... eler/37621

eracinzeljez mebej et aj
Tu je on negdje sa Benkom, Saidom i Jajalom. Znaci njihova klasa. Ne treba pretjeravati ljudi. A da svi ostali domaci klubovi mogu samo da sanjaju igrace kao sto je Simon to je isto istinabosnas_ je napisao/la:Vukcevic je vece ime i od Benke,Jajala,Saida,Skore i svih ostalih igraca koji su igrali u Sarajevu poslije rata.

i kad je izvlacenje u UEFI?
Hvala Alahu i Isusu i nebesima i Papi i Reisu i svim Pitarima na planeti prozivljavamo lijepe trenutke meni milo nesto ujutro uz kafu prelistati portale,a biti ce i jos bolje nema sumnje nikakve,doso Simon ili ne,doci ce neko drugi.Ja davno rekoh samo strpljenja braco moja sve ce doci na svoje i biti ce i bolje nego sto smo mogli i sanjati.Nema vise mjesta za nervoze i cireve i hebavanja svega i redom,to sad stanuje kod komsija a ja se iskreno nadam a i zelim da tako i ostane,nema potrebe objasnjavati zasto a ako kome i treba....
Ja rahat totalno i uzivam ko nikad,milo mi nesto hahaha
jel istina da neki Zeric sa grbavice dolazi kod nas u akademiju,trebao sa zeljom potpisat ugovor ali izgleda da nijebadboy je napisao/la:Svasta se prica....
Prve se igraju 14/15 jula , revans 7 dana poslije .. Izvlacenje sad u pon. u 12 satiKonzerva je napisao/la:Koji datumi se igraju prve dvije utakmice Sarajeva u evropi, interesuje me pogotovo ona kuci na kosevu sobzirom da cu vjerovatno biti u sarajevu tad?
i kad je izvlacenje u UEFI?

Sad nije nista ali je bilo,nije se moglo uci na stranicuTHEC je napisao/la:sta je sa infom ?Ado76 je napisao/la:Šta je sa FKSINFO-m?

de vam je budet, yeboti obitelj
a to, desava se i meni zadnjih par dana, nemam pojma koji je razlog, vidim tamo se niko ne zaliAdo76 je napisao/la:Sad nije nista ali je bilo,nije se moglo uci na stranicuTHEC je napisao/la:sta je sa infom ?Ado76 je napisao/la:Šta je sa FKSINFO-m?

edit: kad smo kod infa, Vratnik (zametica,radio-sarajevo) kaze da svi hvale onog malog amerikanca, je li zna ovdje neko nesto vise, hoce li ostati ?
eracinzeljez mebej et aj
Ajax je napisao/la:Tu je on negdje sa Benkom, Saidom i Jajalom. Znaci njihova klasa. Ne treba pretjeravati ljudi. A da svi ostali domaci klubovi mogu samo da sanjaju igrace kao sto je Simon to je isto istinabosnas_ je napisao/la:Vukcevic je vece ime i od Benke,Jajala,Saida,Skore i svih ostalih igraca koji su igrali u Sarajevu poslije rata.![]()
Simon ima ima sebe 3-4 sezone u Sportingu i par sezona u Blackburnu... To nemaju ni Said, a ni Benko... U svakom slučaju po meni to bi bilo najvzučnije ime poslije rata... Ipak momak ima skoro 50 nastupa za reprezentaciju Crnu Gore i uz Jovetića i Vučnića bio im je najbolji igrač. Momak ima 29 godina i ako ga zaobiđu povrede mi bi dobili paklenog igrača. Njega su zadnjih godina uništile povrede, ko zna gdje bi mu bio kraj da je bio zdrav.
ima tamo jedan momak sa istim nickom, tako da bi ga morao mijenjatiMCMXLVI je napisao/la:Zasto nemogu postati clan fksinfo foruma? Bio sam jedan od prvih clanova kad je sve i pocelo sa fksinfo, nazalost posle novog foruma ne mogu nikako da se reg. i nakon mnogih pokusaja sam davno odustao. Ako neko zeli da mi pomogne neka mi se javi u pp, dosta mi je vise ove strumfovske mitomanije na ovom forumu.

edit. evo na infu neki nick Makedonac kaze da u ponedjeljak potpisuje Vukcevic al posto prvi put taj nick vidim na forumu, ne vjerujem mu plaho

Trenutno korisnika/ca: Almo07, Amidzaa, amypitar, Armija1987, Benko123, bhfanatic14, boki86, Bosanac1991, Bosniacum Lilium, budzak, Confiance, Dadox, edinedin, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Fouzi1, galia95, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Haksss, Hazre, insimadop, Inspiracija, JavierBosnia, johntravolta123, Kabinet1987, Kockoglavi, Lavcina, Lecler, LegendKiller, MaroonWhite1946, mikimaus, mosarajvosa83, muhamedhulk, napoleon72, NeSamSafetee, newton_heath_lyr, Oerde, PingoFTW, pinki, Pitar6785, Posejdon, Rauber33, Rigoletto, rimljanin90, roccosiffredi, sassari, selver79, Shategabri, siroliver69, strucnjak9, svihsedamsamuraja, tajsamja, ubipara, unityvillage, USB, Vaya, ŠTA_JE i 611 gostiju.