FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 19 jun 2015, 14:35

samo cu jedno reci Kiso je doktor nauka za Hasanovica a podjednako kostaju :!: ako dovedemo ovog drugog samo cemo pare baciti u vjetar, bolje nekom omladincu dati priliku nego dovoditi sporog i tromog destruktivca ;)
Sloboda Tuzla

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 19 jun 2015, 14:38

De drugovi malo spustite loptu, po ko zna koji put pisem .. Dovesti nekoga "zvucnog" necemo, dovest cemo samo igrace koji mogu osigurati Slobodi opstanak (jer ne znam o kakvoj evropi pricate kad je ne mozemo ni igrati malte ne) .. Cekat ce se opet zima da ako zapnemo na tabeli Azmir odrjesi kesu i izvuce nas iz go*ana .. 500.000KM treba isplatiti, rjesava se igraca koje lik trenutno nije u stanju placati (nemojte pogresno shvatit, moze on platit dosta ali ne vidi sebe tu i nece da placa toliko igraca po 2-3k + na ruke sto mora dat, pametan je igrac Husic) i lik ce dat onoliko koliko moze "halalit", jer sigurno nece davati pare iz ljubavi nego da i sebe vidi tu za nekih 5 godina da ako nista vrati pare sto je ulozio .. Pojacanja nema zvucnih, pljute me do sutra koliki sam negativac sta vam tu mogu, al okrenite se oko sebe i skontajte neke stvari ;) ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jun 2015, 14:41

Weisera smo iz Bayerna trebali pokupiti, ali jbg, Hertha bila brzi i eto ti sad...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 14:43

[youtube][/youtube]
Prvi dio sezone ovo treba biti himna da se pusta prije utakmice :hmmmmm: Napominjem ako se ovu sezonu ne krene munjevito sa dobrim igrama, nemojte se zaliti kasnije sto ima 1500 ljudi na tribinama

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jun 2015, 14:46

Za nas je dovoljno sto su Husref, Zeba, Pirija i Ahmetovic ostali, ogroman plus, naspram proslih sezona
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jun 2015, 14:47

ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinaka
Sloboda Tuzla

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jun 2015, 14:49

fukaratz je napisao/la:ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinaka
Ma nema šanse da će neko dat 50-60k za Hasanovića, Hasanović je igrač za 1500-2000 na ruke, stan i oko 800-1000
Nullius in verba

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 19 jun 2015, 14:50

joj al svi sve znaju i kolko koji igrac ima platu i koliko kosta, i kakav je i sve.. al serete u pm svaki dan citam gluposti, niko neku ideju finu da dadne, da se nesto pokrene da se uradi dobro za slobodu osim konstantnog laprdanja..a cim je kisa 5 ljudi na stadionu ostali nece istopit ce se nedo Bog...
1919 <3

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jun 2015, 14:55

Heller je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinaka
Ma nema šanse da će neko dat 50-60k za Hasanovića, Hasanović je igrač za 1500-2000 na ruke, stan i oko 800-1000
Elmir Kuduz i Halil su uzimali po 10 milja na ruke da nece stranac ;) Gavaric, Milosevic, Karadza po 30-40 milja na ruke uzimali :!: imas i sad igrace u klubu koji su uzeli te cifre na ruke. Skahic je trebao imati mjesecnu platu 3000 jos nije propao transfer. za ove nabrojane znam iz prve ruke e sad vjeruj mi da ti nece niko doci iz Zelje ili Sarajeva za male pare i to ti garantujem :!:
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 14:56

Evo ideja, neka pocnu odmah sada prodavati sezonske karte po nizim cijenama ali neka odrade marketing za njih. Pa te kasnije boli briga hocel neko doci kada je kisa ili neko drugo nevrijeme :thumbup: Pravljenje sezonskih za 15 utakmica po nizoj cijeni ne moze nikako biti lose jer ljudi izgube interes kako odmice sezona

Drugo neka prestave ljudima igrace, sada i ovi stariji citaju po netu, po FB ali ne vrte po forumu kao mi. Neka malo pokazu Ordagica i Kostica ljudima, imamo taj Tuzlanski sto se hvali da je najcitaniji medij u kantonu. Neka odu i odrade krace razgovore sa pridoslicama..

Zanima me kakav je odnos sa Patrickom? Kakva je distribucija dresova, jel neko konta kako to ide?

I napominjem ne kritikujem Azmira niti 1%, ovo nisu njegove duznosti
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 jun 2015, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 19 jun 2015, 14:56

i serete sa ovim bilbija napustio sarajevo daj ga u slobodu, hasanovic napustio selju daj ga u slobodu... gdje god ko napusti klub daj ga u slobodu daj ba ljudi sta vam je da su dobri ostali bi tamo gdje jesu !!!
1919 <3

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 19 jun 2015, 14:57

ti meni pises isto ko da sam ja juce doso u Tuzlu i krenuo od Cire navijat za Slobodu, ko da ne znam sta se unazad 15+ godina desava .. citam ja ovaj forum od kako se napravio i kad sam banovan s jednog profila skoro odlucim da ovaj napravim ovaj iako rijetko komentarisem .. nije ni forum ko sto je bio, dodje ti neko nafuran na Azmira, Ciru i Zebu i pise po 50 postova dnevno i narano svi su veliki "znalci" u fudbalu i na ovoj temi a i na svim drugim, svi bi taktike da mjenjaju, formacije da namjestaju (da se razumijemo nemam nista protiv) ali iznenadio sam se kad sam saznao koji ljudi pisu ovdje na forumu (oni najglasniji, naci ce se oni) a Tusnja do prije 2 godine vidjeli nisu osim kad su klinci bili ;)

P.S. dizete Azmira u nebesa, hvala njemu sta je uradio za klub, digao ga je na noge (kolko-tolko) ali ako se ne vidi lik tu (finansijski) ode on i boli ga qrac ko ce mu j*bat mater poslje .. tako to rade pravi biznismeni, nikad dosta ke$a ;)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 jun 2015, 14:57

fukaratz je napisao/la:bolje nekom omladincu dati priliku nego dovoditi sporog i tromog destruktivca ;)
Upravo ovo, imamo Mehmedagica na zadnjem veznom, samo jos desno krilo i desnog beka ako mognemo dovesti i puna kapa. A to razbacivanje para preusmjeriti na otplatu duga, zapoceti sezonu rahatniji, opstanak svaako nema sanse da dodje u pitanje jer nam je vecina najboljih igraca od proljeca tu.
Zasto ne bismo kao Zeljo promovisali nekog mladog igraca, mozda jedan od njih nekoliko odigra maestralno pa pojacati mu ugovor ili ga tusnuti? **** vise pomije koje se svake sezone vucaraju po drugom klubu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 14:59

Ne moze se ni promovisat kada nema. Eto Prsesa nesto sve kontam fudbaler, pleymaker pi materina, odem u grad on pije zescu. Bolji su nam ovi sa strane ali kvalitetni, ne Hasanovic :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2015, 15:04

ma bice pojacanja..zadnji vezni, bek i krilo ce doci, a sta jos ako iskoci prilika i ako se ulovi...

nismo ni poceli pripreme, a fale nam samo 3, eventalno 4 igraca...do odlaska u Sloveniju cemo sigurno biti kompletni, a nije iskljuceno da se neko priduzi i zadnjih dana prelaznog roka kad ne bude mogao naci angazman
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jun 2015, 15:04

fukaratz je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Elmir Kuduz i Halil su uzimali po 10 milja na ruke da nece stranac ;) Gavaric, Milosevic, Karadza po 30-40 milja na ruke uzimali :!: imas i sad igrace u klubu koji su uzeli te cifre na ruke. Skahic je trebao imati mjesecnu platu 3000 jos nije propao transfer. za ove nabrojane znam iz prve ruke e sad vjeruj mi da ti nece niko doci iz Zelje ili Sarajeva za male pare i to ti garantujem :!:

:shock: :shock: :shock: :shock: i kaze mora vani egzistenciju rijesit, jbt, Skahic moz :shock: da i zasluzuje, al Hasanovic :|
Nullius in verba

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 19 jun 2015, 15:07

taj skahic da valja davno bi se skrasio negdje pod vodstvom husare makar u belgiju drugu ligu... isto ko i jasmin mesanovic mali je talenat bio al ga izjebase hajd vam hajd tamo... plus je seljacic da valja, dadne go trci na tribine ljubi husaru otac mu tu sjedi.. odigro polusezonu u celiku ljubi grb ko da je tu odrasto?! neka on njeg uvali u sarajevo ba bolje da njih **** nego nas imamo mujica i colovica mehidica mogu pokriti tu poziciju
1919 <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jun 2015, 15:10

Ja stvarno ne mogu da vjerujem koje vi gluposti pisete, pa jel vi uopste pratite ovu Premijer ligu ili samo onako lupate ko maksum, Hasanovic koji je odigrao 25 utakmica za Zeljeznicar koji je ozbiljan klub i borili se do zadnjeg kola za titulu, momak ubrao nekih 2000 minuta ukupno dao 2 gola i 2 asistencije, veci ucinak od Kise, haloo ba ljudi jel se vi drogirate ili sta ? :crazy:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 15:12

Pa minute nisu nikakvo mjerilo. Ja sam ga gledao i stojim iza ovog sto sam napisao, a znam da i navijaci Zeljeznicara koji su ga pratili citavu sezonu imaju priblizno misljenje..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jun 2015, 15:14

i mi dzaba pisemo ovdje nase misljenje nece nista promjeniti a vrijeme ce pokazati da li je Hasanovic pravi potez ;)
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 2 gosta.