Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma nema šanse da će neko dat 50-60k za Hasanovića, Hasanović je igrač za 1500-2000 na ruke, stan i oko 800-1000fukaratz je napisao/la:ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinaka
Elmir Kuduz i Halil su uzimali po 10 milja na ruke da nece stranacHeller je napisao/la:Ma nema šanse da će neko dat 50-60k za Hasanovića, Hasanović je igrač za 1500-2000 na ruke, stan i oko 800-1000fukaratz je napisao/la:ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinaka
ti meni pises isto ko da sam ja juce doso u Tuzlu i krenuo od Cire navijat za Slobodu, ko da ne znam sta se unazad 15+ godina desava .. citam ja ovaj forum od kako se napravio i kad sam banovan s jednog profila skoro odlucim da ovaj napravim ovaj iako rijetko komentarisem .. nije ni forum ko sto je bio, dodje ti neko nafuran na Azmira, Ciru i Zebu i pise po 50 postova dnevno i narano svi su veliki "znalci" u fudbalu i na ovoj temi a i na svim drugim, svi bi taktike da mjenjaju, formacije da namjestaju (da se razumijemo nemam nista protiv) ali iznenadio sam se kad sam saznao koji ljudi pisu ovdje na forumu (oni najglasniji, naci ce se oni) a Tusnja do prije 2 godine vidjeli nisu osim kad su klinci bilifukaratz je napisao/la:ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinaka
Upravo ovo, imamo Mehmedagica na zadnjem veznom, samo jos desno krilo i desnog beka ako mognemo dovesti i puna kapa. A to razbacivanje para preusmjeriti na otplatu duga, zapoceti sezonu rahatniji, opstanak svaako nema sanse da dodje u pitanje jer nam je vecina najboljih igraca od proljeca tu.fukaratz je napisao/la:bolje nekom omladincu dati priliku nego dovoditi sporog i tromog destruktivca
fukaratz je napisao/la:Elmir Kuduz i Halil su uzimali po 10 milja na ruke da nece stranacHeller je napisao/la:Ma nema šanse da će neko dat 50-60k za Hasanovića, Hasanović je igrač za 1500-2000 na ruke, stan i oko 800-1000fukaratz je napisao/la:ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinakaGavaric, Milosevic, Karadza po 30-40 milja na ruke uzimali
imas i sad igrace u klubu koji su uzeli te cifre na ruke. Skahic je trebao imati mjesecnu platu 3000 jos nije propao transfer. za ove nabrojane znam iz prve ruke e sad vjeruj mi da ti nece niko doci iz Zelje ili Sarajeva za male pare i to ti garantujem