Bez navijaca, a stadion ostaje afhMaliMemo je napisao/la:Jel ova suspenzija znaci da ce se igrati bez publike, ili je stadion suspendovan da se ne moze igrati na njemu ?Hamo je napisao/la:Da li suspenzija Koševa znači i prazan stadion za VJEČITI DERBI
Ako je ovo drugo , gdje bi se onda igro derbi, neutralan teren ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Upravo sam to ja danas čuo. Pošto vlada ogromno interesovanje za ovaj derbi, sigurno najveće u zadnjih 7-8god., a i uprave dva kluba su u više nego korektnim odnosima, postoji solucija da se čak derbi odigra i na Grbavici. FK Sarajevo bi bilo zaduženo za organizaciju utakmice, oni bi određivali cijene ulaznica itd. Naravno više o tome će se znati nakon što se sazna konačna odluka za FK Sarajevo.MaliMemo je napisao/la:Jel ova suspenzija znaci da ce se igrati bez publike, ili je stadion suspendovan da se ne moze igrati na njemu ?Hamo je napisao/la:Da li suspenzija Koševa znači i prazan stadion za VJEČITI DERBI
Ako je ovo drugo , gdje bi se onda igro derbi, neutralan teren ?
Stvarno bi bilo strašno da ovaj derbi, za koji vlada ogromno interesovanje protekne bez publike. Čak su i u upravi oba kluba svjesni toga i pokušaće naći idealno riješenje da se odigra pred publikom, naravno ako se suspenduje Koševo. Uglavnom više će se znati nakon kazne.
Nije da stadion može napraviti neki belaj..

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ye.bo derbi bez publike, to onda nije ni utakmica niti išta...to je sranje obicno.
Ako ne može na Koševu ima Grbavica ,samo da se odigra utakmica.
Ako ne može na Koševu ima Grbavica ,samo da se odigra utakmica.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
prisarajlije su demolirale "svoj" stadion, sta mislis sta ce uraditi hramu??
Dosta mi je sto ih moram gledat jednom po sezoni u dolini! Svakako ce biti bez publike pa o ovome ne trebamo ni razmlisljati!
Dosta mi je sto ih moram gledat jednom po sezoni u dolini! Svakako ce biti bez publike pa o ovome ne trebamo ni razmlisljati!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Imaju stadion Hakija Mrso, idealan za njih i po vecini stadiona i po geografskom položajuSeyo_TM je napisao/la:prisarajlije su demolirale "svoj" stadion, sta mislis sta ce uraditi hramu??

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
nek pjevaju stadion hakija mrso fudbalski to je raj 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
nek nas puste na stadion a oni nek nemogu, jer sta smo mi kulturni i uzorni građani ovog grada uradili, pa nesmijemo bodriti svoj tim na normalan način? A ja se nebrinem bas puno oko toga Nijaz ce to sredit : DSeyo_TM je napisao/la:prisarajlije su demolirale "svoj" stadion, sta mislis sta ce uraditi hramu??
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Mene ni to ne bi iznenadilo, kakva nam je drzava sve je moguce , a jos mi imamo Nijaza.plava_pruga je napisao/la:nek nas puste na stadion a oni nek nemogu, jer sta smo mi kulturni i uzorni građani ovog grada uradili, pa nesmijemo bodriti svoj tim na normalan način? A ja se nebrinem bas puno oko toga Nijaz ce to sredit : DSeyo_TM je napisao/la:prisarajlije su demolirale "svoj" stadion, sta mislis sta ce uraditi hramu??

× Plava krv ispod koze ×
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
kak neki oce da od dima sa foruma naprave pozar na terenu...i radi par komentara na forumima izreziraju kompletnu sezonu...a meni idalje nije jasno sta je Željo poguran dosad od sudija!?
Želji se daje kazna 10.000 KM zato sto je neka budala uletila malo taknula golmana...koji se poslije poceo valjati ko da ga je fap opalio...a Zrinjskom radi onakvog huliganstva 6.000 KM...pa mislim stvarno...al to nije dovoljno treba Želji stadion suspendovat....haj da je to doslo iz Banja Luke al od rođenih se ovome nisam nadao!
I za kraj da rezimiramo:
SIRIM NARODNIM MASAMA OCITO NE ODGOVARA TO STO SE ŽELJO DIGAO IZ PEPELA NA PROLJECE...TO STO IMAMO SANSU ZA DUPLU KRUNU...kup osvajamo 100%...a titulu ce nam ko drugi nego Nijaz sredit

Želji se daje kazna 10.000 KM zato sto je neka budala uletila malo taknula golmana...koji se poslije poceo valjati ko da ga je fap opalio...a Zrinjskom radi onakvog huliganstva 6.000 KM...pa mislim stvarno...al to nije dovoljno treba Želji stadion suspendovat....haj da je to doslo iz Banja Luke al od rođenih se ovome nisam nadao!

I za kraj da rezimiramo:
SIRIM NARODNIM MASAMA OCITO NE ODGOVARA TO STO SE ŽELJO DIGAO IZ PEPELA NA PROLJECE...TO STO IMAMO SANSU ZA DUPLU KRUNU...kup osvajamo 100%...a titulu ce nam ko drugi nego Nijaz sredit

TM87
stadion na otoci nema stolica sto dole da ne igraju jedino beton zubima da grickaju

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nema uslove za PLnermin_TM je napisao/la:stadion na otoci nema stolica sto dole da ne igraju jedino beton zubima da grickaju![]()
![]()

A ako se bude mozda igrala tekma na Grbavici onda ce nas na sjeveroistok a njih na jug ili ?
svoj ti pos'o !
Gjde ces njih na jug, da nam pokidaju stolice kad izgube.Grbavica moj zivot je napisao/la:nema uslove za PLnermin_TM je napisao/la:stadion na otoci nema stolica sto dole da ne igraju jedino beton zubima da grickaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ako se bude mozda igrala tekma na Grbavici onda ce nas na sjeveroistok a njih na jug ili ?

× Plava krv ispod koze ×
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Pa vidis da bi trebala bit organizacija FK Sarajevo a ne nasa pa bi nas tamo ma iskinuli bi oni citav stadionu super onda bi nam mogli koznjake nabacit na sjver
ko u VIP lozi

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Ma nema NEDAMO JUG ba a i oni nece htjeti na Jug jer je to predobro za njih. Ma dati im isto ono sto imaju uvjek jer tamo nema stolica i nema šta da razvale čobani!Grbavica moj zivot je napisao/la:nema uslove za PLnermin_TM je napisao/la:stadion na otoci nema stolica sto dole da ne igraju jedino beton zubima da grickaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro je vise gluposti,sutra igramo s Modricom imal' ko sta o tome da kaze!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
sjecam se jedne godine derbi oni su otkinuli kamen sa sjevra ili istoka i nekog naseg igraca su u glavu pogodili meni se cini Bukija jeli takoplava_pruga je napisao/la: Ma nema NEDAMO JUG ba a i oni nece htjeti na Jug jer je to predobro za njih. Ma dati im isto ono sto imaju uvjek jer tamo nema stolica i nema šta da razvale čobani!
svoj ti pos'o !
Živcira me ovo prećutno pristajanje i javni kupleraj oko imena stadiona Koševo, tj. Olimpijskog stadiona, nadjenutog na minderskim sijelima lokalnih bogova, u maniru mahalskog privatiziranja unakarađeno imenom Asim Ferhatović Slino (kome je to pravi nadimak, a ovo Hase su stavili da ga baš totalno ne useru, jer Slinu niko Hasetom nije zvao, znaju stariji navijači) pri pokušanoj otimačini gradskog stadiona. E kad ga nisu uspjeli privatizovati, hajd' da ga nazovemo po mahali jer je Slino bio "raja" i to prođe ćutke u gradu, poput sramne predaje koju bi svi da zaborave. Ja vas molim kao sugrađane, čiji su djedovi i očevi sudionici otimačine igrača Želje, da ne pristajemo na ovo preimenovanje i unakazivanje Olimpijskog stadiona Koševo makar u svjetovnoj građanskoj komunikaciji, imenom igrača koji je jedva jednu (1) utakmicu odigrao za reprezentaciju bivše države SFRJ. Toliko o korisnosti žonglera u lucidnoj kolektivnoj igri. Samo za primjer Vahidin Musemić, je daleko veća igračka gromada, pa se po njemu ne zove ni ona trafika pored stadiona.
Olimpijski stadion Koševo=DA
Gradski stadion Koševo=DA
A.F.Slino=NE
Naprijed Željo!
Olimpijski stadion Koševo=DA
Gradski stadion Koševo=DA
A.F.Slino=NE
Naprijed Željo!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Dajte ba ljudi kakva Grbavica, odakle vam to uopšte? Koševo je privremeno suspendovano, do nove sjednice, koja će biti iduće sedmice, i tad će se odlučiti o kazni pitarima za one nerede. Biće novčana kazna, ili par tekmi bez gledaoca. Ne vidim zašto bi suspendovali stadion (u smislu da ne mogu igrat na njemu), nisu se stolice same čupale, ni tende same palile.
To nema nikakve veze s nama, i ne trebamo o tome ništa ni pisati.
Kakva Grbavica, kakvi bakrači.
Idući checkpoint Modriča! Vratiti poljuljano samopouzdanje uvjerljivom pobjedom (po mogućnosti).
To nema nikakve veze s nama, i ne trebamo o tome ništa ni pisati.
Kakva Grbavica, kakvi bakrači.

Idući checkpoint Modriča! Vratiti poljuljano samopouzdanje uvjerljivom pobjedom (po mogućnosti).
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.