tuzlak1987 je napisao/la:Ma gledao ga na Areni, BHT uvijek kada je Zeljo igrao, a prenosili su ga. Jedan od najstandardnijih ali i od najgorih na terenu. Gurali su ga dok nije puklo pred kraj sezone kada je i suspendovan cini mi se.. A Odovic sada rijesio i da mu se zahvali
Eto ako citaju navijaci Zelje sada neka daju svoje misljenje

Ma Hasanovic je dobar na stoperu zbog svoje visine, kao zadnji vezni je loš, nema brzinu, okretan ko doner, u nekim tekmama je previše griješio u dodavanjima i to nas je moglo skupo koštati ali nije hvala Bogu. Kod nas je igrao zato što nismo na vrijeme doveli nekog dobrog zadnjeg veznog,( a situacija sa Tomicem mu je išla u korist) a dati šansu junioru koji je zadnji vezni i koji jeste nenormalno talentovan(preziva se isto Hasanovic) ili postaviti ekipu bez zadnjeg veznog je previše rizicno bilo u tom trenutku.Istina je da je postigao i par važnih golova ali po meni on nije igrac za Želju i u potpunosti podržavam odluku Odovića.
Što se tice Anesa Nuspahica, u evropskim tekmama je odigrao maestralno, protiv Makedonaca na Koševu možda i igrac utakmice, radio je šta je htio, brz bio, prolazio po strani prelagano, imao si osjecaj dok ga gledaš da je sa druge planete. Povrijedio se na toj tekmi i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom. Čovjek se nije mogao izboriti za prvih 11 nikako, a jedan od konkurenata na poziciji mu bio Bucan

Da sumiram, Anes je talenat ali se boji bukvalno svoje sjene..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.