Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
6
20%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
9
30%
4) St.Pauli
5
17%
5) Mainz
5
17%
6) Augsburg
4
13%
7) Union Berlin
1
3%

Ukupno glasova: 30

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 00:30

geronimo je napisao/la:ne prica covjek o tome, nego o trenerskoj karijeri. :mrgreen:
basler nije otjeran samo zbog alkohola i pusenja na javnim emisijama, nego kap koja je prelila casu je kada je imao fizicki obracun (tucu) sa nekim gostima u diskoteci. podrazumjeva se da je bilo u nocne sate, kada je vrli i meni veoma dragi mario trebao soviti ili seviti. :mrgreen:
Kakav Basler, Ribery je faca. Dok se ovaj tuce, drugi uziva u zenskom tijelu. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 apr 2010, 00:43

geronimo je napisao/la:ne prica covjek o tome, nego o trenerskoj karijeri. :mrgreen:
basler nije otjeran samo zbog alkohola i pusenja na javnim emisijama, nego kap koja je prelila casu je kada je imao fizicki obracun (tucu) sa nekim gostima u diskoteci. podrazumjeva se da je bilo u nocne sate, kada je vrli i meni veoma dragi mario trebao soviti ili seviti. :mrgreen:
Zar nije bila neka pizzeria u pitanju?

Mario je imao svoju sansu u K'lauternu gdje se nije bas proslavio kao trener,kasnije se u nekoliko navrata nudio DFB-u kao selektor mladjih kategorija ali nista,a Trier ga je u međuvremenu otjerao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 apr 2010, 00:44

u maloljetnom zenskom tjelu. ko je sad tu faca :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 00:46

Wolverine je napisao/la:u maloljetnom zenskom tjelu. ko je sad tu faca :roll:
Ko bi rekao da je ono maloljetno? Ti bi sigurno odbio, jel da? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 apr 2010, 00:47

a dobro radi tih situacija nema sada nikakve veze sa Bayernom i uprava ga zaobilazi u sirem luku

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 apr 2010, 00:48

omerbavarac je napisao/la:
mos mislit :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 apr 2010, 00:48

slika :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 22 apr 2010, 18:05

Jel ovo ta hahhahahaha
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 apr 2010, 20:21

semafresh je napisao/la:Jel ovo ta hahhahahaha
To je ta maloljetnica :mrgreen:

U ovom koli bi mogla pasti odluka o sampionu,Bayern gostuje Gladbachu koji se nalazi u sredini tabela bez sansi za izlazak na internacionalnu scenu ili ispadanje,a S04 gostuje Herthi kojoj je u subotu posljednja sansa da se iscupa (djelimicno),ostali su vec otpali pa ih ne racunam...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 apr 2010, 22:29

bistrikboy je napisao/la:
Zar nije bila neka pizzeria u pitanju?
Haman da jest'. Bitna je sustina problema kroz koje je Mario prolazio. Ogroman talenat, veliki igrac, netipicni Svabo....mogao je puno vise postici. Ali yebe se njemu, radio sta je htio a da nije nista napravio, ne moze se reci.
Jedinstven lik u Bundesligi.
Vom Jäger zum Gejagten

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 22 apr 2010, 22:59

bistrikboy je napisao/la:
slika :mrgreen:
bome dobra za opalit :lol: razumjem Bilala 8-)
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 22 apr 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 apr 2010, 22:59

Glava me zaboli od ovog HSV-a,nekako tromo su djelovali svih 90 minuta,tacno se vidi da su ih povrede slomile i da disu na skrge,steta,ovaj Fulham veze s vezom nema i bice steta ako zaigraju u finalu,jos i Trochowski dobi zuti u zadnjoj minuti i nema ga u revansu,ali opet uz malo spremnijeg petrica i raspolozenijeg Ruud-a finale ne bi trebalo biti nemoguce...

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 23 apr 2010, 17:24

Ima Fulham veze, nije bas to tako, uvalili su 4 gola Juventusu i izbacili ih da bi dosli dovde, a i imaju extra dobre šanse da odu u finale, pa i osvoje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2010, 21:29

semafresh je napisao/la:Ima Fulham veze, nije bas to tako, uvalili su 4 gola Juventusu i izbacili ih da bi dosli dovde, a i imaju extra dobre šanse da odu u finale, pa i osvoje!
Juvea kako je u ''formi'' i Laktasi mogu izbaciti :mrgreen:
Fulham nema veze,ali vala i ovi sto ispadaju od njih jos gori.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 apr 2010, 21:35

ima fulham itekako veze. prvo nadigrali romu koja je nezasluzeno izvukla remi na craven cottage-u, dva put nadigrali basel, izbacili zasluzeno prvaka shakhtara iz takmicenja, isto ucinili juventusu demolirali ih na craven cottage-u, dobili zasluzeno aktuelnog prvaka njemacke doma i na strani. svi ovi rezultati pokazaju da ovo nije bljesak i da su zasluzili da bude gdje jesu, volio bih da osvoje ovo takmicenje. da je ovako nesto uspio recimo jedan mainz, mogu zamisliti kakvog bi drkanja bilo ovdje, a ovako niko nece da da fulhamu respekt koji zasluzuje...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 apr 2010, 22:03

S onakvom igrom sinoc mogli su protiv onih pic.kica, ali da je bila neka druga ekipa primili bi minimalno cetiri komada. Pic.kice sinoc s klocem na trenerskoj poziciji su samo par puta pokusali sutevima iz drugog plana, i nisu imali hrabrosti za nesto vise. Posto vidim da se samo spominju njihove utakmice u EL pa evo moje analize:

Basel - dva puta su nadigrali Basel i zasluzeno pobjedili, ali ovaj isti Basel HSV je prije dvije godine dobijao s 3-1 u gostima i 3-0 kuci, naravno tada smo imali trenera, i na terenu nisu bile pic.kice (jedino Jarolim i Mathijsen)

ZSKA Sofia - na jedvite jade dobili kod kuce, i gledaj cuda jedini bod su osvojili protiv njih

Roma - malo jaca ekipa, odmah problemi

Shaktar - od kako su ispali iz kvalifikacija za LP njima se vise Evropa nije ni igrala, a imali su i laganu grupu, takodjer tada Ukrajinska liga nije bila u pogonu

Juventus - niko ovdje ne spominje da je Juventus vise od sat vremena igrao s igracem manje, cak su bili i poveli u Londonu, pa nakon crvenog kola su krenula nizbrdo

Wolfsburg - sta ocekivati od hobija VW-a, kada im posljednja ekipa Bundeslige uvali pet komada na domacem terenu

HSV - proci ce ove pic.kice s klocem na trenerskoj poziciji

Necu da me neko pogresno shvati, Fulham je imao nekako vise srece nego pameti, i neki su faktori utjecali na to da dodju do finala, ali ce se provesti kao M`Boro prije par godina. Imam osjecaja da ce Liverpool ovo uzet na kraju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 23 apr 2010, 22:08

amerosm je napisao/la:S onakvom igrom sinoc mogli su protiv onih pic.kica, ali da je bila neka druga ekipa primili bi minimalno cetiri komada. Pic.kice sinoc s klocem na trenerskoj poziciji su samo par puta pokusali sutevima iz drugog plana, i nisu imali hrabrosti za nesto vise. Posto vidim da se samo spominju njihove utakmice u EL pa evo moje analize:

Basel - dva puta su nadigrali Basel i zasluzeno pobjedili, ali ovaj isti Basel HSV je prije dvije godine dobijao s 3-1 u gostima i 3-0 kuci, naravno tada smo imali trenera, i na terenu nisu bile pic.kice (jedino Jarolim i Mathijsen)

ZSKA Sofia - na jedvite jade dobili kod kuce, i gledaj cuda jedini bod su osvojili protiv njih

Roma - malo jaca ekipa, odmah problemi

Shaktar - od kako su ispali iz kvalifikacija za LP njima se vise Evropa nije ni igrala, a imali su i laganu grupu, takodjer tada Ukrajinska liga nije bila u pogonu

Juventus - niko ovdje ne spominje da je Juventus vise od sat vremena igrao s igracem manje, cak su bili i poveli u Londonu, pa nakon crvenog kola su krenula nizbrdo

Wolfsburg - sta ocekivati od hobija VW-a, kada im posljednja ekipa Bundeslige uvali pet komada na domacem terenu

HSV - proci ce ove pic.kice s klocem na trenerskoj poziciji

Necu da me neko pogresno shvati, Fulham je imao nekako vise srece nego pameti, i neki su faktori utjecali na to da dodju do finala, ali ce se provesti kao M`Boro prije par godina. Imam osjecaja da ce Liverpool ovo uzet na kraju.
Razumijem ljutnju ali nemoj tako o svom voljenom klubu doci ce i bolja vremena za vas, ima jedan moj prijatelj razredu navija za hsv legenda , HSV UZ TEBE SMO :)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 23 apr 2010, 22:29

steve-o je napisao/la:ima fulham itekako veze. prvo nadigrali romu koja je nezasluzeno izvukla remi na craven cottage-u, dva put nadigrali basel, izbacili zasluzeno prvaka shakhtara iz takmicenja, isto ucinili juventusu demolirali ih na craven cottage-u, dobili zasluzeno aktuelnog prvaka njemacke doma i na strani. svi ovi rezultati pokazaju da ovo nije bljesak i da su zasluzili da bude gdje jesu, volio bih da osvoje ovo takmicenje. da je ovako nesto uspio recimo jedan mainz, mogu zamisliti kakvog bi drkanja bilo ovdje, a ovako niko nece da da fulhamu respekt koji zasluzuje...
Imamo slicno misljenje, veoma jake timove Fulham je izbacio, zbog toga zasluzuje respekt, pa vjerujem da može osvojiti EL!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 apr 2010, 22:51

'lautern kiksao na domacem terenu pred 50 hiljada navijaca. hansa trazila bodove spasa i odnijela ih sa betzenberga.
"roten teufel" morali odgoditi party za ulazak u visi rang. st.pauli je isto tako na putu ka elitnom drustvu.
trazi se treca ekipa, fortuna ili augsburg?
Vom Jäger zum Gejagten

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 apr 2010, 22:53

semafresh je napisao/la:
steve-o je napisao/la:ima fulham itekako veze. prvo nadigrali romu koja je nezasluzeno izvukla remi na craven cottage-u, dva put nadigrali basel, izbacili zasluzeno prvaka shakhtara iz takmicenja, isto ucinili juventusu demolirali ih na craven cottage-u, dobili zasluzeno aktuelnog prvaka njemacke doma i na strani. svi ovi rezultati pokazaju da ovo nije bljesak i da su zasluzili da bude gdje jesu, volio bih da osvoje ovo takmicenje. da je ovako nesto uspio recimo jedan mainz, mogu zamisliti kakvog bi drkanja bilo ovdje, a ovako niko nece da da fulhamu respekt koji zasluzuje...
Imamo slicno misljenje, veoma jake timove Fulham je izbacio, zbog toga zasluzuje respekt, pa vjerujem da može osvojiti EL!
igracki kadar fulhama nije tako los koliko neki misle, npr. imaju odlicnog golmana mark schwarzera, vrlo solidnu odbranu gdje se istice brede hangeland, solidnu vezu s par profila poput duffa i dempseya i naravno bob zamoru u napadu. znaci nije fulham bas nekakav prosjecan tim bez ikakvi igraca, imaju mnogo potencijala i to su dokazali. sad vidjet cemo sta ce biti u uzvratu, hamburg ce naravno ici da postigne gol koji ce ih odvest u finale vidjet cemo moze li ih fulham zaustaviti...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 6 gostiju.