amypitar je napisao/la:Da slazem se da smo na pocetku, da smo klub izvukli iz bankrota,ali ne smijemo na ovom stati.
Pa imas situaciju da smo tek prije 10-15 dana se odlucili za trenera Uscuplica,koji opet nema licencu(navodno u LŠ kao trener ce nas voditi Ibraković).Da Bilbija kaze da je potpisao ugovor na 2 god,pa to objave svi, pa mislim i zvanicna stranica,a onda dobija otkaz,jer nema ugovor.Da tamnoputi igrac nije ni na nebu ni na zemlji.Da je jos pod upitnikom golman Delac,da nemamo stopera itd.itd.Jako to sporo i tromo radimo,svi smo znali da je Delac na posudbi(trebalo je to ranije završavati),da imamo problema u odbrani od odlaska Dupovca (nije to od jucer) itd.
Dosta upitnika,a LŠ na pragu.
To sto Delac nije na pripremama ne znaci da je pod upitnikom. Da jeste vjerovatno bi sam Uscuplic ili Ibrakovic prokomentarisao status Delaca i vec bi se trazio jos jedan golman jer je Dejo otisao.
Tamnoputi igrac je na zemlji, samo sto ocito nema kvalitet da bi igrao u prvih 11, inace bi mu Dzeno vec dao sansu, ili Kodro prije njega.
Za Dzenu su svi, i igraci i navijaci i uprava, tako da smjena ne dolazi u obzir, taman da nema nikakve licence. Predsjednik je rekao da se radi na tome i da ce se to i sa pravne strane ubrzo rijesiti.
Na zvanicnoj nije objavljeno nista za Bilbiju.
Stoper je skoro zavrsen i bit ce doveden, to je vec izavio i Ibrak a i Dzeno. Ako zelimo dobrog stopera moramo biti i strpljivi. Lako je dovesti igraca cisto da se popuni mjesto, nama treba pojacanje.
Nema potrebe za crnjacima sada kad sve ide kako treba. Uzivajmo Amy moj predobri.