FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 19 jun 2015, 13:09

moustapha je napisao/la:Pa taj Subic da je dosao u Sarajevo imao bi milion problema zbog glupih nacionalistickih ispada po facebooku.
To se prijatelju ugovorom rijesi. Placas za igraca odstetu i dogovoris da on tebi plati u slucaju nacionalistickih ispada sa njegove strane.

Pprimjer: ne znam da li je Mutu jos uspio platiti Chelsea-u zbog toga sto je konzumirao kokain a ugovomr zabranjeno bilo ;)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 jun 2015, 13:13

ShofaII je napisao/la: To se prijatelju ugovorom rijesi. Placas za igraca odstetu i dogovoris da on tebi plati u slucaju nacionalistickih ispada sa njegove strane.
Pa fazon je sto je vec objavljivao slike Mladica i Karadzica. Ocigledno nisi upoznat.
#divovi

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 jun 2015, 13:16

moustapha je napisao/la:
ShofaII je napisao/la: To se prijatelju ugovorom rijesi. Placas za igraca odstetu i dogovoris da on tebi plati u slucaju nacionalistickih ispada sa njegove strane.
Pa fazon je sto je vec objavljivao slike Mladica i Karadzica. Ocigledno nisi upoznat.
e **** mu mater onda,da je kao ronaldo ja ga ne zelim u klubu netrebamo da se ogledamo na druge da se kunu u cetnike
Samo Sarajevo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2015, 13:22

MCMXLVI je napisao/la:amy, nama samo strpljenja treba. Mi smo jos tek na pocetku.
Da slazem se da smo na pocetku, da smo klub izvukli iz bankrota,ali ne smijemo na ovom stati.
Pa imas situaciju da smo tek prije 10-15 dana se odlucili za trenera Uscuplica,koji opet nema licencu(navodno u LŠ kao trener ce nas voditi Ibraković).Da Bilbija kaze da je potpisao ugovor na 2 god,pa to objave svi, pa mislim i zvanicna stranica,a onda dobija otkaz,jer nema ugovor.Da tamnoputi igrac nije ni na nebu ni na zemlji.Da je jos pod upitnikom golman Delac,da nemamo stopera itd.itd.Jako to sporo i tromo radimo,svi smo znali da je Delac na posudbi(trebalo je to ranije završavati),da imamo problema u odbrani od odlaska Dupovca (nije to od jucer) itd.
Dosta upitnika,a LŠ na pragu.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 jun 2015, 13:24

Vidio sam neke sa tri prsta i zastavom srbije vjerovatno je te vec bio uklonio.
Ja dam ga hvalio, one slike koje sam vidio sam zanemario ali ako je objavljivao tr likove onda zavrsena prica za mene o njemu pa da milione vrijedi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 jun 2015, 13:27

:opaopa:
Samo Sarajevo

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 jun 2015, 13:32

amypitar je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:amy, nama samo strpljenja treba. Mi smo jos tek na pocetku.
Da slazem se da smo na pocetku, da smo klub izvukli iz bankrota,ali ne smijemo na ovom stati.
Pa imas situaciju da smo tek prije 10-15 dana se odlucili za trenera Uscuplica,koji opet nema licencu(navodno u LŠ kao trener ce nas voditi Ibraković).Da Bilbija kaze da je potpisao ugovor na 2 god,pa to objave svi, pa mislim i zvanicna stranica,a onda dobija otkaz,jer nema ugovor.Da tamnoputi igrac nije ni na nebu ni na zemlji.Da je jos pod upitnikom golman Delac,da nemamo stopera itd.itd.Jako to sporo i tromo radimo,svi smo znali da je Delac na posudbi(trebalo je to ranije završavati),da imamo problema u odbrani od odlaska Dupovca (nije to od jucer) itd.
Ma neće se stati to je sigurno.Ali kao što kaže kolega :D mi smo na početku, još ima onih dječijih bolesti koje će se popravljati vremenom.Druga stvar, gradi se kamp, a to iziskuje jako puno i vremena i novca, pa nam se čini da neke stvari idu sporije.Nije to baš tako, zamisli samo da se ne mora graditi kamp, a da imamo te pare na raspolaganju šta bi sve moglo :o Mi smo za ovo, relativno malo vremena, jako puno napravili i krenuli da pravimo.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2015, 13:38

Hajde Vuk,iznenadi bordo-bijelu armiju :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 jun 2015, 13:38

amypitar je napisao/la:Da slazem se da smo na pocetku, da smo klub izvukli iz bankrota,ali ne smijemo na ovom stati.
To sto Delac nije na pripremama ne znaci da je pod upitnikom. Da jeste vjerovatno bi sam Uscuplic ili Ibrakovic prokomentarisao status Delaca i vec bi se trazio jos jedan golman jer je Dejo otisao.

Tamnoputi igrac je na zemlji, samo sto ocito nema kvalitet da bi igrao u prvih 11, inace bi mu Dzeno vec dao sansu, ili Kodro prije njega.

Za Dzenu su svi, i igraci i navijaci i uprava, tako da smjena ne dolazi u obzir, taman da nema nikakve licence. Predsjednik je rekao da se radi na tome i da ce se to i sa pravne strane ubrzo rijesiti.

Na zvanicnoj nije objavljeno nista za Bilbiju.

Stoper je skoro zavrsen i bit ce doveden, to je vec izavio i Ibrak a i Dzeno. Ako zelimo dobrog stopera moramo biti i strpljivi. Lako je dovesti igraca cisto da se popuni mjesto, nama treba pojacanje.

Nema potrebe za crnjacima sada kad sve ide kako treba. Uzivajmo Amy moj predobri. :) :thumbup:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 jun 2015, 13:44

Tako je, znaci samo lagano (; Sigurnu i dobru buducnost mi imamo pred nama, dok drugi cekaju za bolje sutra (: pozz amy

Postano kroz sportsport.ba forum app.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2015, 13:56

Vukcevic je novi igrac Sarajeva, ugovor na dvije godine. - hajde zvanicnooo :pray: :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 jun 2015, 14:01

Samo polako ;)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 jun 2015, 14:03

Vukcevic je vece ime i od Benke,Jajala,Saida,Skore i svih ostalih igraca koji su igrali u Sarajevu poslije rata. Bilo bi extra za imidz kluba da imamo jednog takvog igraca u ekipi,i uz kvalitetnog stopera mislim da bi bili zaista extra jaki. Ne znam ja bi jos jednom pokusao dovesti Subica, vidjeti sa Borcem da stavi neko razumno obestecenje ,ako ne onda naci nekog finog stranca kao lijevog beka. Vjerujem da uprava zna sta radi,puno je teze odbraniti titulu nego je osvojiti ,pogotovo naredne sezona koja ce biti dosta teska! dovodjenjem Vukcevica pokazali bi da i u Evropi imamo ambicije za nesto vise,pogotovo ako nas zrijeb posluzi...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jun 2015, 14:10

bosnas_ je napisao/la:Vukcevic je vece ime i od Benke,Jajala,Saida,Skore i svih ostalih igraca koji su igrali u Sarajevu poslije rata. Bilo bi extra za imidz kluba da imamo jednog takvog igraca u ekipi,i uz kvalitetnog stopera mislim da bi bili zaista extra jaki. Ne znam ja bi jos jednom pokusao dovesti Subica, vidjeti sa Borcem da stavi neko razumno obestecenje ,ako ne onda naci nekog finog stranca kao lijevog beka. Vjerujem da uprava zna sta radi,puno je teze odbraniti titulu nego je osvojiti ,pogotovo naredne sezona koja ce biti dosta teska! dovodjenjem Vukcevica pokazali bi da i u Evropi imamo ambicije za nesto vise,pogotovo ako nas zrijeb posluzi...
Nek Subic zaobiđe Sarajevo(grad cijeli) u sirokom luku, pa nek mami po kuci lijepi slike onih olosa po zidu! Nazalost i on je jos jedan zadojeni defekt iz sumske.
Bahati, bahati Željkan!
1946

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 jun 2015, 14:12

MortemHz je napisao/la:Vukcevic je novi igrac Sarajeva, ugovor na dvije godine. - hajde zvanicnooo :pray: :pray:
Nekako neobično za izgovoriti " Oni ti ga puše Simoneeee" , treba vježbati :lol:
U novi boj ...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 jun 2015, 14:19

Hajde IBRAČEE :opaopa: :opaopa:
slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jun 2015, 14:23

Vukcevic sutra sara po ugovoru :salut:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jun 2015, 14:23

Pa je li moguce ljudi dragi :pray: Ibrace macko nasa sredjuj to kako znas i umijes :beba:
ZZ

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 19 jun 2015, 14:24

Koliko je ozbiljno ovo za Simona? Delac, Cimirot, Alispahić, Vukčević, Benko.. Da mi je neko ovo rekao prije dvije godine poslao bi ga u P.M. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 jun 2015, 14:25

Šta je sa FKSINFO-m?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”