FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 19 jun 2015, 11:25

sssloboda je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce igraci biti bolje fizicki pripremljeni ove sezone, evo citam Siroki doveo kondicionog trenera mislim da bi i nasi u klubu trebali fino da ratmisle o ovome :)
Treba nama i psiholog u ekipi... ponekad :)

Carevi moji njima je Husref i kondicioni i psiholoski 2 u 1 :) ,mozda u kom slucaju i 3 u 1 :D
Onakvi loši kakvi smo bili, pobijedimo Zrinjski na Tušnju, izgubimo od Obarske.... :facepalm: ne ponovilo se :hmmmm:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 19 jun 2015, 13:15

Steta bi bilo odreci se Muje koji je nas ponajbolji igrac, uz bolju ekipu on moze jos jace dati. Razumijem vas da ne volite Husarica ali reci da Colovic igra prije Mesanovica je smjesno. Jasmin Mesanovic bi uz Zebu bio nase najbolje pojacanje zadnju godinu dana. U Celiku je za dvije sezone zabio skoro 30 golova gledao sam ga u Osijeku (dok je igrao) i bio je jedan od najboljih igraca Osijeka. To sto zbog odluka svog menadzera karijera ispasta je druga stvar, nije igrao u nastavku sezone jer nije produzio ugovor, i bez Husarica bi on sad bio u dosta jacoj ligi pa dok je bio jos u juniorima Slobode bio je pred potpisom za Dinamo ali se zbog raznoraznih odluka to nije desilo. Inace je momak pravi sportista od glave do pete, miran decko, nikakav manekencic koji se seta ili glumi zvijezdu i znam da bi se vrlo rado vratio ali ako dodje imat ce veliki problem jer ce ga se gledati kroz prizmu njegovog menadzera a ne njega kao igraca, tako da ce morati duplo biti bolji od ostalih.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 jun 2015, 13:17

Ako ce Mujica forsirati na krilu, onda bolje neka momak ide u klub gdje igrati blize golu i trpati mreze. Mada bih prije njega, nego Krpica imao u timu kao rezervu Ahmetovicu ili u slucaju da igramo sa 2 napadaca. Ovako ga se samo tusi na toj desnoj strani, a nije nikakvo rjesenje ako ce postici 3-4 gola.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 19 jun 2015, 13:18

defour je napisao/la:Steta bi bilo odreci se Muje koji je nas ponajbolji igrac, uz bolju ekipu on moze jos jace dati. Razumijem vas da ne volite Husarica ali reci da Colovic igra prije Mesanovica je smjesno. Jasmin Mesanovic bi uz Zebu bio nase najbolje pojacanje zadnju godinu dana. U Celiku je za dvije sezone zabio skoro 30 golova gledao sam ga u Osijeku (dok je igrao) i bio je jedan od najboljih igraca Osijeka. To sto zbog odluka svog menadzera karijera ispasta je druga stvar, nije igrao u nastavku sezone jer nije produzio ugovor, i bez Husarica bi on sad bio u dosta jacoj ligi pa dok je bio jos u juniorima Slobode bio je pred potpisom za Dinamo ali se zbog raznoraznih odluka to nije desilo. Inace je momak pravi sportista od glave do pete, miran decko, nikakav manekencic koji se seta ili glumi zvijezdu i znam da bi se vrlo rado vratio ali ako dodje imat ce veliki problem jer ce ga se gledati kroz prizmu njegovog menadzera a ne njega kao igraca, tako da ce morati duplo biti bolji od ostalih.
Ako te takav kao sto tvrdis zasto nikada nije svom ahabu rekao de da potpisemo profesionalni ugovor sa celikom, osijekom da i moja Sloboda dobije zahvalu dio od mene za treniranje a ne sve na amaterske ugovore.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jun 2015, 13:27

Ma samo sa profesionalnim ugovorima vezati igrace na kojima Sloboda moze zaraditi, kao sto je to uradjeno sa Piricem, Ordagicem, dakle mladjim igracima, ne treba gledati ko je menager svi su oni isti, samo sto su neki malo pametniji, drugi pokvareniji, sve je interes, nema tu emocija, ljubavi....cisti biznis...pa ko koga.....

MIsija
Kontakt:

Post Postao/la MIsija » 19 jun 2015, 13:34

Cuo sam da bi nam mogao hasanovic iz zeljeznicara doci

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 13:37

Neka hvala, njihov ponajgori igrac ove sezone. Nadam se da nece..

MIsija
Kontakt:

Post Postao/la MIsija » 19 jun 2015, 13:43

To sam jutros cuo al evo i sad citam na stranici vidi portal. Ba

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jun 2015, 13:57

tuzlak1987 je napisao/la:Neka hvala, njihov ponajgori igrac ove sezone. Nadam se da nece..
Nije mi jasno kako svakog igraca prokomentarises kao da si Husref Musemic u najmanju ruku.... Jesil' kad gledao Hasanovica osim na tv-u recimo?? Ja nisam, ni ovako ni onako i ne zelim da komentarisem, a daleko od toga da ga branim. Nije da te nesto prozivam al' spusti loptu malo covjece, nema razloga za omalozavanje odnosno uzdizanje igraca na prvu. Kao sto Husref rece kad je tek stigao, nijedan igrac nije pojacanje dok to ne pokaze na terenu, u pocetku su svi samo prinove ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jun 2015, 14:03

I jos nesto... Vidio sam da je i mali Nuspahic prekobrojan u Zelji, ne bi bilo lose dovesti ga iz razloga sto ne bi uospte puno kostao a zaostrio bi konkurenciju. Podjednako dobro moze igrati na poziciji desnog beka i krila. Prosle sezone kada je presao iz Jedinstva u Zelju odigrao je fenomenalno onih nekoliko evrposkih Zeljinih utakmica. Sjecam se kleli su se oni u njega u tom periodu. Sta se dalje desilo sa njim, pojma nemam. Prednost mu je sto je i dalje relativno mlad....

075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 14:03

Ma gledao ga na Areni, BHT uvijek kada je Zeljo igrao, a prenosili su ga. Jedan od najstandardnijih ali i od najgorih na terenu. Gurali su ga dok nije puklo pred kraj sezone kada je i suspendovan cini mi se.. A Odovic sada rijesio i da mu se zahvali

Eto ako citaju navijaci Zelje sada neka daju svoje misljenje :D

Nama ako je cilj da budemo u vrhu ne trebamo kupiti takve, garantujem vam da je mozda i losiji od onog Bajraktarevica koji nam je igrao prvi dio sezone

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jun 2015, 14:11

Cilj je uplatiti 500.000 KM (citaj: pola miliona maraka) do pocetka sezone kako znamo i umijemo... E to je cilj drug moj, ostalo su samo finese ;)

075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 14:12

Pa to sam i ja govorio.

Nije cilj dovesti nekog samo da se dovodi..

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 19 jun 2015, 14:15

tuzlak1987 je napisao/la:Ma gledao ga na Areni, BHT uvijek kada je Zeljo igrao, a prenosili su ga. Jedan od najstandardnijih ali i od najgorih na terenu. Gurali su ga dok nije puklo pred kraj sezone kada je i suspendovan cini mi se.. A Odovic sada rijesio i da mu se zahvali

Nama ako je cilj da budemo u vrhu ne trebamo kupiti takve, garantujem vam da je mozda i losiji od onog Bajraktarevica koji nam je igrao prvi dio sezone
PA BAJRAKTAREVIC JE SASVIM SOLIDNO ODIGRAO PRVU POLUSEZONU,PROBLEM ZA NJEGA JE BIO STO NIJE IMAO DOBRA KRILA VIDI KAKO SAD LIK IGRA U CELIKU PA MOZDA I NAJBOLJI NJIHOV IGRAC OVU DRUGU POLUSEZONU

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 jun 2015, 14:16

tuzlak1987 je napisao/la:Ma gledao ga na Areni, BHT uvijek kada je Zeljo igrao, a prenosili su ga. Jedan od najstandardnijih ali i od najgorih na terenu. Gurali su ga dok nije puklo pred kraj sezone kada je i suspendovan cini mi se.. A Odovic sada rijesio i da mu se zahvali

Ma Hasanovic je dobar na stoperu zbog svoje visine, kao zadnji vezni je loš, nema brzinu, okretan ko doner, u nekim tekmama je previše griješio u dodavanjima i to nas je moglo skupo koštati ali nije hvala Bogu. Kod nas je igrao zato što nismo na vrijeme doveli nekog dobrog zadnjeg veznog,( a situacija sa Tomicem mu je išla u korist) a dati šansu junioru koji je zadnji vezni i koji jeste nenormalno talentovan(preziva se isto Hasanovic) ili postaviti ekipu bez zadnjeg veznog je previše rizicno bilo u tom trenutku.Istina je da je postigao i par važnih golova ali po meni on nije igrac za Želju i u potpunosti podržavam odluku Odovića.
Što se tice Anesa Nuspahica, u evropskim tekmama je odigrao maestralno, protiv Makedonaca na Koševu možda i igrac utakmice, radio je šta je htio, brz bio, prolazio po strani prelagano, imao si osjecaj dok ga gledaš da je sa druge planete. Povrijedio se na toj tekmi i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom. Čovjek se nije mogao izboriti za prvih 11 nikako, a jedan od konkurenata na poziciji mu bio Bucan :facepalm: Da sumiram, Anes je talenat ali se boji bukvalno svoje sjene..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 19 jun 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jun 2015, 14:17

Pa nije cilj ni dovesti igraca kojeg ces placati 4-5k mjesecno + ogromna svota na ruke (jer takvima to moras dati), kada te koci nesto drugo. Zato ti ja npr. spominjem Nuspahica koji ce te kostati 800-1000 KM mjesecno. Vrlo jednostavno, koliko para toliko muzike, volio bi ja Husejnovica da mi dovedemo, ali.....

075

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 19 jun 2015, 14:21

Malo me ova situacija zabrinjava.Mi jos nismo doveli POJACANJE.Ordaga i Kostic su igraci koji ce samo popuniti te rupe koje nam fale.Ruku na srce Ordaga je bolji od Sarica, ali da je Kostic bolji od Zrne to bas i nisam siguran. :?

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 19 jun 2015, 14:21

Otisao Kiso i da dodje Hasanovic nismo nista napravili, otisao bolji, dosao gori...Kiso je Mascherano za Hasanovića!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 19 jun 2015, 14:22

Cuj sad i Hasanovic im nije dobar :facepalm:
Eldar je bio jedan od najstandarnih igraca Zelje, malo je pao u formi u ovoj polusezoni, ali i vise nego dobra zamjena za Kisu po mom misljenju jaci je igrac od Kise.U Zelji su mu ponudili novi ugovor ali on je odbio vjerovatno se nadao da ce pronaci inostrani angazman.
Pozicija zadnjeg veznog je jako cudna pozicija to je pozicija gdje puno radis a malo se vidi, igrac koji igra tu poziciju stalno je da udaru 90minuta mora da bude skoncentrisan, za ovu poziciju treba neko koje sposoban da odradjuje prljav posao i kad nema lopte, a za to je Eldar spreman.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 14:22

Ma para ima, Sloboda sada ima prostora da dovodi igrace razine Ordagica i Zebe zato takvi mediokriteti kao Hasanovic i Bajraktarevic ne trebaju..
Ne mora se ove sezone biti u prvih 5, neka opstanu ali neka dovedu igraca nekog od koga ces moci nesto i zaraditi kada bude odlazio. Dosta je vise tih igrackih kurvi koji mijenjaju svakih pola godine-godinu ekipu, a od njih ne zaradis niti marke.

Uostalom vjerujem da je to za Hasanovica laz :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.