Sretno im.

Ekipa 1. jula starta sa pripremama...
Moderator/ica: GracanicaAA
Uhhh ako se ovo ostvaricesc4 je napisao/la:Golman je sinoc bio na pregovorima. Sutra ili prekosutra bi trebao potpisati (ukoliko ne bude problema)... Idemo dalje !!
ORAŠJEGracanicaAA je napisao/la:Imam info gdje je otisao Sulja...Samo mi treba potvrda
Pa dobro eto drug potvrdio si micokara je napisao/la:ORAŠJEGracanicaAA je napisao/la:Imam info gdje je otisao Sulja...Samo mi treba potvrda
Ma umri od zelje necemo ti reci kad bude potpiso znat ces.ziher je napisao/la:Ko Vam je golman kojeg ste angazovali je li vec branio kod Vas?
Pa ako mislis da znas sto pitas ??ziher je napisao/la:Hahahahaha stvarno si jadan
Da se kladimo da znam ko je
Kod nas se komšija nikad nšta nezna do zadnjeg dana jer brko informacije iz kluba vodi kao "strogo povjerljivo" ili "poslovna tajna" pošto je NK BRATSTVO njegov klub i ne polaže nikome račune od potršenih budžetskih para.astra1922 je napisao/la:jel brzi i mujkic ostaju komsije,kod vas nema problema sto se tice napada
Mujka ostaje. Brzi pokusava otici vani. Ako ostane rekao je da bratstvo ima prednost u pregovorima iako ga je i zvijezda zvala...cokara je napisao/la:Kod nas se komšija nikad nšta nezna do zadnjeg dana jer brko informacije iz kluba vodi kao "strogo povjerljivo" ili "poslovna tajna" pošto je NK BRATSTVO njegov klub i ne polaže nikome račune od potršenih budžetskih para.astra1922 je napisao/la:jel brzi i mujkic ostaju komsije,kod vas nema problema sto se tice napada
Ma dobro drug...Ako se ovo ispuni oko ovih igraca siguran sam da nam je 1-2 mjesto zagarantovano 100% sam siguran.cesc4 je napisao/la:O imenima ne smijem. Golman je doveden. Drugi golman se vjerovatno nece dovodit nego ce nas Mustafic zauzet status drugog golmana. Dovedena su i i 2 igraca lijevo krilo/bek i desno krilo. Pregovara se sa spicem i veznim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.