Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Problem je što je Ginter pravio početničke greške protiv prosječnih BL timova, a ne u beton utakmicama LP, a opet ni mnogo iskusniji i više plaćeni se nisu snašli, počev od Mikija, Ramosa, Cire, Kampla, nije ni Reus previše pokazao u protekloj mrtvoj sezoni. Žalosno je da ekipa koja je prije dvije godine bila u top 3-4 u Evropi sad ima ovakve dileme oko dovođenja ili puštanja igrača i njihovog upitnog kvaliteta. I onda neko proziva što smo neaktivni na forumu, meni muka dolazi od imena koja se za nas vezuju poslije onih par sjajnih sezona i o čemu onda da diskutujemo, jedino da gatamo hoće li od nekog juniora biti novi Lewat ili novi Šiber.Omerbavarac je napisao/la:Ponuda od 10 miliona za Gintera od strane Gladbacha je sve samo nije zanemariva ma koliki ovaj bio talenat.
Malac se nije snasao a i kako bi kada je u paklenoj stoperskoj konkurenciji.
Ginter ostaje.Der Wechsel von Matthias Ginter nach Gladbach ist geplatzt. Die Dortmunder wollen den Weltmeister nicht ziehen lassen.
Das meldet der "Express". Ginter war beim BVB nur noch sporadisch zum Einsatz gekommen, nachdem er mit großen Hoffnungen aus Freiburg nach Westfalen gewechselt war.
Moze ako ce produziti samo za godinu dana ugovor.anelkabvb je napisao/la:A u međuvremenu kicker javlja da postoji mogucnost produzenja sa Gundoganom, sto se tice mene on je svoje odigrao za BVB, nadam se da tako razmisljaju i u upravi, niko nije veci od kluba..
HEJA BVB!!!
Ma nije to nikakvo osipanje. Bilo ko da napusti klub, to ce biti jer se ne uklapa u Tuchelove planove. Jer BVB ne mora nikog pustiti, osim Gundogana za kojeg je zadnja prilika da se uzme koji euro. Mislim da bi velika steta bila prodati Sokratisa, ali izgleda da Tuchel planira graditi igru vec od stopera za sta mu trebaju stoperi koji znaju lopte a Sokratis je tu jedan od najlimitiranijih stopera lige. Ja bih najvise volio da prodaju Subotica a da zadrze trio Hummels / Ginter /Sokratis. Ista stvar je i sa sesticama, Bender vazi kao izuzetan trkac i kad je formi i spreman jedan od najboljih defanzivnih veznih, Kloppova mustra rekao bih, takticki obucen besprijekorno, ali igrac koji je isto kao Sokratis izuzetno limitiran sto se tice tehnike i igre s loptom. Bender je bio jedna od najvaznijih karika u periodu 2010-2013, kad je klub igrao na kontre i presing, medjutim njegova vaznost je znacajno opala kad je klub poceo imati vecu dominaciju i posjed i u vecini utakmica Bundeslige je reci cu bio beskoristan, jer je trebao neko da rastereti ofanzivnu sesticu a on to nije bio u stanju. Plus ta sklonost povredama, pa ja ne znam ima li krhkijeg igraca od njeg, taj odavno ne moze spojiti 5-6 utakmica bez povrede. Stoga ako se realno pogleda, njihova prodaja ima smisla. A drugo je sad sto su ti igraci izuzetno dragi svakom navijacu i bice sigurno svakom zao ako napuste klub. Izgleda da se mogu uzeti dobre pare za obojicu, tako da bi se te pare mogle fino reinvestirati.FRANK RIBERY je napisao/la:Bender i Sokratis bi također mogli napustiti potonuli brod.Ozbiljno osipanje kadra u zadnje dvije godine. Sa klincima u ekipi, uz standardno veliki broj povreda do rezultata se ne može doći, pa makar se trener zvao Tuchel.
Taj tekst iz kojeg si izvukao ovaj podatak, govori u nastavku da bi mogli otići zato što će vjerovatno grijati klupu kod TT-a, a ne kao što ti to pokušavaš prikazati.FRANK RIBERY je napisao/la:Bender i Sokratis bi također mogli napustiti potonuli brod.
Moj teks je u kontekstu da je Grk bolji od Subotića i Gintera, te je njegova prodaja gubitak igrao on ili ne. On je bolji igrač od ove dvojice, a hoce li sjediti na klupi to zna Bog i Tuchel.Desperado09 je napisao/la:Taj tekst iz kojeg si izvukao ovaj podatak, govori u nastavku da bi mogli otići zato što će vjerovatno grijati klupu kod TT-a, a ne kao što ti to pokušavaš prikazati.FRANK RIBERY je napisao/la:Bender i Sokratis bi također mogli napustiti potonuli brod.
Mišljenja sam da će biti teško držati 4 klasna štopera zadovoljnim bez obzira koliko ih rotirao. TT na slatim mukama.![]()
Što se tiče Bendera, mišljenja sam da bi on mogao igrati kod TT-a. Jedan takav destruktivac je neophodan svakoj ekipi, posebno klasa kao što je Sven.
Dakle, ovo je riješeno. Bender i Sokrat ostaju što po riječima Zorca uopšte nije bilo upitno.„Sämtliche Spekulationen um Sokratis und Bender sind komplett gegenstandslos. Wir planen mit beiden“, sagte Sportdirektor Michael Zorc zu „Sky Sport News HD“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.