FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odović će, kako nam je rekao, na put povesti i Brazilca, kojem ne zna ime, ali prema onome što je vidio na treninzima, zna kako bi mogao biti od koristi.
- Ne znam kako se zove, ali izgleda jako dobro. Napadač je i izrazito je brz. Netipičan je Brazilac, koji za razliku od svojih sunarodnjaka, mnogo trči. Želim ga posmatrati još pet-šest dana i mislim da bismo mogli potpisati ugovor sa njim. Mogao bi biti iznenađenje, kaže nam Odović, te dodaje kako Brazilca bez imena na treninzima zovu Tiago.
- Ne znam kako se zove, ali izgleda jako dobro. Napadač je i izrazito je brz. Netipičan je Brazilac, koji za razliku od svojih sunarodnjaka, mnogo trči. Želim ga posmatrati još pet-šest dana i mislim da bismo mogli potpisati ugovor sa njim. Mogao bi biti iznenađenje, kaže nam Odović, te dodaje kako Brazilca bez imena na treninzima zovu Tiago.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da li je ovo Tiago ? Na drugoj slici ljevo je jos neki tamnoputi ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
to je diatta
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
na prvoj slici su bogdanović, livaja i uzelac i diatta okrenut leđima. trebao bi biti taj u jaknici do diatte na drugoj slici.
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
ovaj iza enisa je tiago
Kako je njemu ovo sve neobicno, iz Brazila u Bosnu sto ti je zivot, sem ako jos negdje u europi nije bio prije. Valjda ga nije muka natjera da dođe ovdje.
Nadam se da ce se uklopiti, da zna barem engleski jer badava sve ako nema komunikacije.
Nadam se da ce se uklopiti, da zna barem engleski jer badava sve ako nema komunikacije.
ima momenata kad je bolje da nema komunikacije 
- samogrbavica
- Kontakt:
Joj, Svraka kako si se to obukao, bijela majica i kosulja, ko Zijo Blekic

KHAJ PRICE
Na čemu osta na kraju jel nam dolazi danas još taj neki napadač, pojačanje.
- samogrbavica
- Kontakt:
gdje je onaj Blagojevic nema ga na slikamam ...po nasoj stranici oficijalnoj uskoro brendiran autobus dobijamo fino fino samo radite
Svraka onako dosao ili ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nema ni Kvesića.DR.HOUSE je napisao/la:gdje je onaj Blagojevic nema ga na slikamam ...po nasoj stranici oficijalnoj uskoro brendiran autobus dobijamo fino fino samo radite
- samogrbavica
- Kontakt:
Instalirajte ljudi na mobitele aplikaciju FK.Zeljeznica cim nesto bude dobijete obavijest i procitate sve.
Imaju slike bude Kvesic, Blagojevic, Diatta jos nisu dobili opremu..
KHAJ PRICE
- themaniaks
- Kontakt:
Ako Memija ode trebace nam jedno krilo i bek
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Hocel oni doci autom ko Tino i Advdija
ili su neke povrede u pitanju, moguce da Kvesa sredjuje neki transfer ???
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
FK Željezničar
samogrbavica je napisao/la:Instalirajte ljudi na mobitele aplikaciju FK.Zeljeznica cim nesto bude dobijete obavijest i procitate sve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li aplikacija za Iphone ??
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- samogrbavica
- Kontakt:
Mislim da ne moze, nisam siguran.Urban je napisao/la:samogrbavica je napisao/la:Instalirajte ljudi na mobitele aplikaciju FK.Zeljeznica cim nesto bude dobijete obavijest i procitate sve.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li aplikacija za Iphone ??
KHAJ PRICE
Jesmo li mi zavrsili sa pojacanjima, jer kaze Oda da smo uradili sta smo mogli ?
Ili ce tokom priprema doci jos neko ili kasnije ?
Ili ce tokom priprema doci jos neko ili kasnije ?
Postoje još neki kontakti ali ima i prepreka. Ništa sa sigurnošću ne mogu reci ali pojačanja jos nisu gotova, tj
rad na istima. Mogući su i odlasci ali samo za jednog igrača postoji konkretna ponuda, vidjet ćemo šta će biti.
rad na istima. Mogući su i odlasci ali samo za jednog igrača postoji konkretna ponuda, vidjet ćemo šta će biti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Lekqqq1921, TefalTava i 24 gosta.