FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sto bi rekli, ima mali slifa 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sta je sa Zericem? Govorilo se da treba potpisat ali nisam upratio je li potpisao?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- champions1921
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ocito jos nije, ne znam sta koci i gdje koci, ali nazalost nesto koci ...irfo je napisao/la:Sta je sa Zericem? Govorilo se da treba potpisat ali nisam upratio je li potpisao?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
izvuk'o ga na naslovnicu, k'o da je tiago silva.
Ova Brazilac je izgleda nesto pogresno razumio, Oda kaže da je na probi jos
dobro je on razumio obavio je i ljekarski tako 99% dobro je razumiolazar je napisao/la:Ova Brazilac je izgleda nesto pogresno razumio, Oda kaže da je na probi jos
pileeeeeeeeeeee brateee , imal sta u vezi joce stokica novo, jel istina da bi trebo doc kod nas ako propadne mu vani , cak u pon da se pojavi illi je to to sa pojacanjima ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
"Putnička agencija M-97 novi tehnički partner FK Željezničar"
Samo da se osvrnem na ovu vijest oko potpisivanja novog ugovora sa ovom agencijom. Znači situacija je sljedeća, ljudi nam daju sve džaba kao tehnički partner.
Do sada smo imali ugovor sa Centrotransom koji je svoje usluge skupo naplaćivao. Centrotrans je prevoz sa Ilidže (iz karantina) do Koševa naplaćivao 600 KM. Centrotrans je do Međugorja uzimao 2500 KM. Čak i prevoz unutar grada naplaćuju. Strašno. A da ne govorim o brendiranju autobusa kojim prevoze neke druge klubove (onako od sebe to rade) a nas uzimaju lopatom. Čak i prijete nekim tužbama itd. Smetljari!
M-97 neće ništa naplaćivati pa ni gostujuće utakmice.
15 gostujućih utakmica puta 2000 (prosječno) KM je 30 000 maraka godišnje. Minimum.
Još jedna pohvala ljudima u upravi kluba na ovom potezu.
Samo da se osvrnem na ovu vijest oko potpisivanja novog ugovora sa ovom agencijom. Znači situacija je sljedeća, ljudi nam daju sve džaba kao tehnički partner.
Do sada smo imali ugovor sa Centrotransom koji je svoje usluge skupo naplaćivao. Centrotrans je prevoz sa Ilidže (iz karantina) do Koševa naplaćivao 600 KM. Centrotrans je do Međugorja uzimao 2500 KM. Čak i prevoz unutar grada naplaćuju. Strašno. A da ne govorim o brendiranju autobusa kojim prevoze neke druge klubove (onako od sebe to rade) a nas uzimaju lopatom. Čak i prijete nekim tužbama itd. Smetljari!
15 gostujućih utakmica puta 2000 (prosječno) KM je 30 000 maraka godišnje. Minimum.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
Plavojesrceumeni
- Kontakt:
to je tajMinjore je napisao/la:A to je onaj sto ga je Edis zadnji trening stalno bodrio govoreci bravo Thiago ? Nista specijalno par puta se spetljao pred golom.. Meni je bolji onaj zadnji vezni.. Al zato ja nisam trener a Sablja i Oda jesuPlavojesrceumeni je napisao/la:nije ni jedan od ovih.... ovaj je napadc, mal mrsav lagan na nogama,ali nije me nesto odusevio na treningu, a brazilac pa svako petom igra hahahah. no ako je zadovolji Odu i Edisa znaci da nesto zna
Ovaj Brazilac je mačak u vreci, teško se za njega mogu naci neki znacajniji podaci na netu, međutim ako je Odu impresionirao onda ok.. 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- advanced1921
- Kontakt:
Ako nista, izvukli smo ga iz favela, osevapili smo se...
Trebalo nam je malo sevapa zbog nekih pojedinih proslih dogadjaja.
Trebalo nam je malo sevapa zbog nekih pojedinih proslih dogadjaja.
nije to bolest rijetka...
Igrom slučaja poznajem Adu i njegovu suprugu, normalni ljudi, pametni. To se i vidi iz ovog poslovnog poteza, vjerujem da će i oni i klub imati koristi. Sad bi ih mi trebali ispoštovati i kad se spremamo za put prvo pregledati njihove aranžmane.vrbanjusa je napisao/la:"Putnička agencija M-97 novi tehnički partner FK Željezničar"
Već sam putovao s njima, nikakvih problema nije bilo.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
izgleda slavija traži 20 hiljada nečega, sad da li naši hoće dati vidjećemo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Plaća li se tu ulaz išta?champions1921 je napisao/la:Ipak u 13h naši sa Cibalijom.
Ne sumnjam da ova agencija nece izaci sa ponudom za gostovanja (barem ova evropska).logme je napisao/la:Igrom slučaja poznajem Adu i njegovu suprugu, normalni ljudi, pametni. To se i vidi iz ovog poslovnog poteza, vjerujem da će i oni i klub imati koristi. Sad bi ih mi trebali ispoštovati i kad se spremamo za put prvo pregledati njihove aranžmane.vrbanjusa je napisao/la:"Putnička agencija M-97 novi tehnički partner FK Željezničar"
Već sam putovao s njima, nikakvih problema nije bilo.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Koliko znam propalo je toNeymar11 je napisao/la:pileeeeeeeeeeee brateee , imal sta u vezi joce stokica novo, jel istina da bi trebo doc kod nas ako propadne mu vani , cak u pon da se pojavi illi je to to sa pojacanjima ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@Peterski Nadam se da hoće. To bi im pametan potez bio.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Dinamo opasno zagrizao za Memiju, masne pare u pitanju.. I u slucaju da ode, tek poslije europe
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Kajkutenjoyer, NazorUso i 50 gostiju.