FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jutro, i selam bordo braći 

Prije mjesec, dva napisah da bi volio vidjeti Saida i Benku na terenu. Mislim da bi bili ubojit tandem. Izgleda da bi ova želja mogla postati stvarnost.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
hz033 je napisao/la:Prije mjesec, dva napisah da bi volio vidjeti Saida i Benku na terenu. Mislim da bi bili ubojit tandem. Izgleda da bi ova želja mogla postati stvarnost.
Daj Boze. To bi bilo vrhunski spoj...ubitacan do bola
BP1946
ja bi volio dovesti uz stopera naravno,jos Saida i Subica,da pokrijemo i tu lijevu stranu. po mogucnosti i ovog Vukcevica,da igra iza Benke u sredini,desno vec imamo Hebibovia i Duljevica. Hm to bi vec bila sjajna ekipa,ali bas sjajna... i ne msilim da za tako nesto trebajuneke nerealne cifre,ali eto....
Ako se Simon odluci za nas onda ce se to danas znati. Izgleda da novac nije presudan u njegovom slucaju.
Stopera ne ocekujte prije iduce hefte tamo iza srijede.
Stopera ne ocekujte prije iduce hefte tamo iza srijede.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Sarajlije ovi mali Kvesic iz Splita je odlican igrac, idealna zamjena za Cimirota ako ode. Mlad, jeftin a bivsi reprezentativac. Nikad mi nece biti jasno kako ga Split tako lako liferova.
Mozda maminjo nesmije da nam pusti Saida jer se boji da ne naleti na nas u ovim kvalifikacijama...
Nama pune glavu lažima i bolom, a Simon je u klubu s' Ibrakom za stolommm
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Vidis mozda bas ceka izvlacenje da se odluciMrcho je napisao/la:Mozda maminjo nesmije da nam pusti Saida jer se boji da ne naleti na nas u ovim kvalifikacijama...

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Nema od Saida ništa, Dinamo puno povrijeđenih igrača ima,potreban je njima
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Nama pune glavu lažima i bolom, a Simon je u klubu s' Ibrakom za stolommm

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
[youtube][/youtube]

Ja opet govorim,kolko im je potreban dovoljno govori da nije ni otisao sa njima sada da se pripremaju.I sta im moze pomoci kad je suspendovan jos uvijek oporavit ce se svi zivi do tad taman noge da su lomiliAdo76 je napisao/la:Nema od Saida ništa, Dinamo puno povrijeđenih igrača ima,potreban je njima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Od Saidovog povatka na Koševo, ipak, ovog puta neće biti ništa. Tako makar tvrdi njegov zastupnik Sabit Dervišević.miky_hz je napisao/la:Ja opet govorim,kolko im je potreban dovoljno govori da nije ni otisao sa njima sada da se pripremaju.I sta im moze pomoci kad je suspendovan jos uvijek oporavit ce se svi zivi do tad taman noge da su lomiliAdo76 je napisao/la:Nema od Saida ništa, Dinamo puno povrijeđenih igrača ima,potreban je njima
“Zoran Mamić za to ne želi da čuje. U Dinamu su uvjereni da će predstojeća sezona biti Saidova. Vjeruju da će ekspldirati, odnosno da se dugotrajna pauza neće negativno odraziti na njegovu formu. Suspenzija koju je odradio na neki način mu je dobro došla jer se mogao posvetiti potpunom oporavku“, izjavio je Dervišević.
Daj bože da se zajebava njegov menadžer
Svi u napad jedan je Hase!!
ado-hz je napisao/la:Kuca se gradi od temelja(citaj odbrana) a ne od krova. Nama treba 1-2 stopera, jedan dobar zadnji vezni, lijevi bek jer Bekicu to nije prirodna pozicija . Ne svidja mi se opet gomilanje bilo kojih ofanzivnih igraca kad tih vec imamo. Neka igra mali Andjusic, neko drugi iz akademije al brate sta rade vise sa ovim igracima. Kupuju raju sa imenima poput Saida i ostalih, a prave rupe u odbrani. Svasta

Cuj samo 100k eura. Pa to je dzabe.THEC je napisao/la:gledam onog Velkovskog Vardar platio 100k eura, fkt mi sad jos vise zao sto momka nismo pokupili
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto sam ba zagonetan,7 kermi kad ti kaze tvoj Mortem 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Crnogorski reprezentativac Simon Vukčevič uskoro na Koševu?
Pregovori između crnogorskog nogometnog reprezentativca Simona Vukčevića i aktuelnog prvaka BiH FK Sarajeva uveliko traju.
Dolazak Vukčevića na Koševo je blizu realizacije, a to potvrđuje i izjava nogometnog menadžera Muhameda Harbaša , zastupnika 30-godišnjeg Crnogorca koji je u bogatoj karijeri nosio i dres Sportinga iz Lisabona.
"Povodom medijskih napisa o dolasku Simona Vukčevića, želim da obavijestim armiju navijača Sarajeva da postoji obostrani interes za dolazak crnogorskog reprezentativca. Istina je da smo Simon i ja boravili u Sarajevu i da smo obavili vrlo korektan i konkretan razgovor sa Abdulahom Ibrakovićem", navodi Harbaš.
Dodaje da je Vukčević oduševljen gostoprimstvom i atmosferom u FK Sarajevo, te da smatra da bi dolazak Vukčevića bila velika stvar za Premijer ligu BiH, jer ne pamti da je neko sa sličnom biografijom nastupao u našoj ligi.
"Idući su na potezu odgovorni ljudi iz FK Sarajeva,i uvjeravam vas ako bude postojao dovoljno jak interes kluba, Simon Vukčević će od iduće sezone nositi bordo dres. Sve zavisi koliko će Sarajevo brzo reagirati, jer Simon ima ponude iz Španije, Portugala i Turske", rekao je Harbaš.
Pregovori između crnogorskog nogometnog reprezentativca Simona Vukčevića i aktuelnog prvaka BiH FK Sarajeva uveliko traju.
Dolazak Vukčevića na Koševo je blizu realizacije, a to potvrđuje i izjava nogometnog menadžera Muhameda Harbaša , zastupnika 30-godišnjeg Crnogorca koji je u bogatoj karijeri nosio i dres Sportinga iz Lisabona.
"Povodom medijskih napisa o dolasku Simona Vukčevića, želim da obavijestim armiju navijača Sarajeva da postoji obostrani interes za dolazak crnogorskog reprezentativca. Istina je da smo Simon i ja boravili u Sarajevu i da smo obavili vrlo korektan i konkretan razgovor sa Abdulahom Ibrakovićem", navodi Harbaš.
Dodaje da je Vukčević oduševljen gostoprimstvom i atmosferom u FK Sarajevo, te da smatra da bi dolazak Vukčevića bila velika stvar za Premijer ligu BiH, jer ne pamti da je neko sa sličnom biografijom nastupao u našoj ligi.
"Idući su na potezu odgovorni ljudi iz FK Sarajeva,i uvjeravam vas ako bude postojao dovoljno jak interes kluba, Simon Vukčević će od iduće sezone nositi bordo dres. Sve zavisi koliko će Sarajevo brzo reagirati, jer Simon ima ponude iz Španije, Portugala i Turske", rekao je Harbaš.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde upravo,ljudi su zadovoljni a nema vremena jer ima covjek ponudeMCMXLVI je napisao/la:Crnogorski reprezentativac Simon Vukčevič uskoro na Koševu?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prema Husaricu nama je za Ligu Prvaka potreban Mesanovic koji kvalifikacije za LP i EL ocima vidio nije
Pa gluplji je onaj koji je dozvolio da ga ovaj strucnjak zastupa.

Ti si opet šampion !
Hoces ti bola potpisat vise, sta kenjassimon je napisao/la:Prema Husaricu nama je za Ligu Prvaka potreban Mesanovic koji kvalifikacije za LP i EL ocima vidio nije![]()