Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro nam dosao nazad!Sabinho je napisao/la:Pozdrav svima.
joker90 je napisao/la:Dobro nam dosao nazad!Sabinho je napisao/la:Pozdrav svima.
Nije to baah sve tako lahko... Sta odbijemo milku za Cimija i nedo Bog on se povrijedi. Bez nastupa u grupnoj fazi nekog takmicenja bilo koji tranafer preko milke je beton betona...macahz je napisao/la:Ma iskreno, ne bi nikog prodo ko je potreban, sta imas amidzi punit dzep na svoju stetu, eto mu evropa i tv prava, igrace treba prodavat samo radi vlastite promidjbe i osvajanja i pokazivanja na trzistu. Mislim da sus vjesni toga nasi, sigurno jesu i da ako neko ponudi milion za Cimirota, ne prihvate odma, vec da cekaju vece ponude, jer onaj ko je ponudio milion dace sigurno i milion ipo. A sto vise cekas, vise zaradis, a mi smo u situaciji da mozemo dosta da cekamo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko jos ovog klauna ozbiljno shvata? Pa da sam igrac i da me on zastupa rokn'o bih se. Koliko je sam sebe ponizio i ogadio raji na fb pa nije ni svjestan.THEC je napisao/la:jao Husarica majko moja, ko bude citao malo pazljivije skontace da lik pored Alispahica i Benku indirektno naziva polovnjakom, jer u jednom komentaru kaze nesto u fazonu da stranac mora biti klasa a ne neki polovnjak od 31-32 godine![]()
![]()
s tim sto ne konta da ga Jack i Hare furaju maksimalnouNbx je napisao/la:"Jack,Hare,misljenja pravih navijaca koji se razumiju u fudbal su jako bitna,i svi trebaju forsirati ovo jer pametnije je 100-200 ljudi i misljenja od 1-2 covjeka i misnjenja!Nemamo sanse po meni bez 4.igraca prava(spica brza,dva stopera,desni i lijevi i ofanz.vezni)!I ako se to ne angazuje,upitno je da li cemo u prvenstvu bit lideri,jer konkurenti se opasno pojacavaju,pogledajte Zrinski,Olimpik,Siroki,Slobodu i Čelik koji sprema bum(4-5 extra igraca pregovaraju)i to kakvih!?Ova sezona ce biti teza 50.posto nego prosla!Radnik BN se tako pojacava(mirno,šute)al Krstaja opasan,bit ce top ekipica!Mislim da se svi moraju uozbiljit i dobro pazit koga se angazuje pod br.1 jer se nudi sve i svasta(blef igraca)!Sarajevo je to,tu stranac mora bit KLASA a ne polovnjak u 31-32.god!?"
Cirkusu sa njim nikad kraja
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Antikloc, bavaracmujo, BeYaZ, Google Adsense [Bot], Haksss, head88, inzomni, johntravolta123, leo1946, MaroonBjelave, mercurial, miguelramos, rimljanin90, SamoDaKazeem, stokastoka23, ubipara, USB i 238 gostiju.