FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma da bacimo sta da ubijemo dosadu do izvlacenja 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
800k eura i nek ide odmahade43 je napisao/la:Krleta trazi PAOK

Pyro is not a crime !
Ma brate nisu slucajno dosli realno ..Said mozda jeste naletio na iftar i to sto da ne , al' ako je Simon tu ,nije dosao da razgleda Baščaršijumacahz je napisao/la:ma nista od ovih napisanih, ja ocekujem stopera i to je to. Kakav Said kakv Simon, al et...
Sam Dzeno je reko da mu treba stoper i tacka.
I ja budala lozim sr na ove informacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ade istog sam misljenja.
Postano kroz sportsport.ba forum app.
Postano kroz sportsport.ba forum app.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Mozda je doso maksuz kod frajera kod sebilja da kupi onu narukvicu ofirnu sa svojim imenom
, al posto nije bilo Simon, kupio je sa imenom Senad 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da cemo moci izdvojiti sljedece godine malo bolju cifru za par igraca..jer ko god da dodje na pregovore a da imalo valja preskup je u ovom trenutku
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa dobra ponudaTHEC je napisao/la:800k eura i nek ide odmahade43 je napisao/la:Krleta trazi PAOK

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
nemam pojma ni koliko je placen niti koliko nude, nemoj me shvatiti pogresno, ja sam onako lupio cifru za koju bih ga ja prodaomuhamedhulk je napisao/la:Pa dobra ponudaTHEC je napisao/la:800k eura i nek ide odmahade43 je napisao/la:Krleta trazi PAOKA za koliko je on dosao u Sa?

ps.mahalska je 750k eura, odsteta za njega,a eto ako ima ko upuceniji neka ovo demantuje ili potvrdi

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 19 jun 2015, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za jedno 70muhamedhulk je napisao/la:Pa dobra ponudaTHEC je napisao/la:800k eura i nek ide odmahade43 je napisao/la:Krleta trazi PAOKA za koliko je on dosao u Sa?

Hiljada eura @mortem
Stos to zagonetan
Stos to zagonetan

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
jest, evropski smo klub, evropski market 150 k maraka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Znam da si bubnuo..THEC je napisao/la:nemam pojma ni koliko je placen niti koliko nude, nemoj me shvatiti pogresno, ja sam onako lupio cifru za koju bih ga ja prodaoa ne znam koliko nasi traze za njega
...
ps.mahalska je 750k eura, odsteta za njega,a eto ako ima ko upuceniji neka ovo demantuje ili potvrdi

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
700 000eura za Velkoskog, i Protica dajemo gratis uz njega. Super postena ponuda od nas.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Dinamo Pjacu za 12 mil eura tusi... jbg, ne bi ja dao Velkoskog za manje od milion eura jbg...
Protic je najbolji bek sto je Meho Kodro vidioAdiFKS je napisao/la:700 000eura za Velkoskog, i Protica dajemo gratis uz njega. Super postena ponuda od nas.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kad napravimo par milionskih transfera onda cemo moci traziti neke vece novce za igrace ko Krle. Trenutno smo nepoznanica evropskim klubovima sto se toga tice. Ne mozemo mi jos dosta godina u istu recenicu sa Dinamom. Oni su provjereni i kreirali su igrace koji sad igraju po Realu i sl. Mi smo jos na pocetku. 1m kad bi uzeli za Gojka ja bih se sutao u pedu od posla do kuce taj dan.macahz je napisao/la:Dinamo Pjacu za 12 mil eura tusi... jbg, ne bi ja dao Velkoskog za manje od milion eura jbg...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
+1joker90 je napisao/la:Kad napravimo par milionskih transfera onda cemo moci traziti neke vece novce za igrace ko Krle. Trenutno smo nepoznanica evropskim klubovima sto se toga tice. Ne mozemo mi jos dosta godina u istu recenicu sa Dinamom. Oni su provjereni i kreirali su igrace koji sad igraju po Realu i sl. Mi smo jos na pocetku. 1m kad bi uzeli za Gojka ja bih se sutao u pedu od posla do kuce taj dan.macahz je napisao/la:Dinamo Pjacu za 12 mil eura tusi... jbg, ne bi ja dao Velkoskog za manje od milion eura jbg...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ma iskreno, ne bi nikog prodo ko je potreban, sta imas amidzi punit dzep na svoju stetu, eto mu evropa i tv prava, igrace treba prodavat samo radi vlastite promidjbe i osvajanja i pokazivanja na trzistu. Mislim da sus vjesni toga nasi, sigurno jesu i da ako neko ponudi milion za Cimirota, ne prihvate odma, vec da cekaju vece ponude, jer onaj ko je ponudio milion dace sigurno i milion ipo. A sto vise cekas, vise zaradis, a mi smo u situaciji da mozemo dosta da cekamo.
Pozdrav svima. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jesi ziv ba 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon