FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 18 jun 2015, 22:24

U vezi ovog povratka Svrake, ja ga iskreno i ne bih volio ako nam bas ne moze pomoci, mislim da je njegovo proslo on je svoje odigrao, cim se on vraca u BiH sve vam je jasno.

A sem toga sigurno bi trazio dobru platu, tako da je bolje traziti druga rjesenja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2015, 22:30

manijakinho je napisao/la:Jaci smo nego prosle godine, jer nemamo Bucana u ekipi.
Ne kontam svega mi pa frajer korektno odradio sve nije haman ni igrao nikako pola godine a opet seremo po frajeru,ne kontam bgm.@modric i ja sam sinoc bas pomislio da bi to dobar izbor bio ali ima ko da misli o tome.

Daj San Marino,pa West Ham!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jun 2015, 22:33

Sta imas od toga sto ces u drugom pred kolo dobiti West Ham, zar nije bolje da dobijemo neke Litvance i odemo u trece ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 jun 2015, 22:34

Elegant je napisao/la:U vezi ovog povratka Svrake, ja ga iskreno i ne bih volio ako nam bas ne moze pomoci, mislim da je njegovo proslo on je svoje odigrao, cim se on vraca u BiH sve vam je jasno.

A sem toga sigurno bi trazio dobru platu, tako da je bolje traziti druga rjesenja.
Baš bi nam on sad trebao, riješili se ovih remetećih faktora u vidu Bučana, Čolića, pa i donekle Hasanovića i Stanića i sad opet da vrate Svraku da se ovi omladinci imaju u koga ugledati :stop:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2015, 22:36

Elegant je napisao/la:Sta imas od toga sto ces u drugom pred kolo dobiti West Ham, zar nije bolje da dobijemo neke Litvance i odemo u trece ?
Zaradices vise od tv prava nego od treceg pretkola...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 22:36

Astren je napisao/la:
Elegant je napisao/la:U vezi ovog povratka Svrake, ja ga iskreno i ne bih volio ako nam bas ne moze pomoci, mislim da je njegovo proslo on je svoje odigrao, cim se on vraca u BiH sve vam je jasno.

Baš bi nam on sad trebao, riješili se ovih remetećih faktora u vidu Bučana, Čolića, pa i donekle Hasanovića i Stanića i sad opet da vrate Svraku da se ovi omladinci imaju u koga ugledati :stop:
da ne ojačaju previše timska kohezija i duh.

niti bih volio da to bude, niti mislim da će biti.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 18 jun 2015, 22:40

Ma daj,Svraka vise nigdje ne moze igrati,nesportski zivot ga je ubio,vazda su mu drugi bili krivi,nikad on. Ima Olimpi(ck) vazda
Zeljeznicar! 1921 !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jun 2015, 22:41

AsharaK je napisao/la:Kaze Odovic sutra dolazi jos jedan igrac, veoma zvucno ime. Pa cemo da vidimo . :mrgreen:
Ronaldinho :shock:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 jun 2015, 22:48

Unofficialpage je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Kaze Odovic sutra dolazi jos jedan igrac, veoma zvucno ime. Pa cemo da vidimo . :mrgreen:
Ibrahimovic, kazu u Milanu ga zahebali, pa dolazi kod nas ;)
Željezničar živimo !

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 jun 2015, 22:48

Pregovori sa Govedaricom su na žalost zvanično propali. Željo nije htio da plati Slaviji naknadu. Šteta, nadao sam se iskreno da će do tog transfera doći. Iako volim Slaviju, i Miljan nam je praktično glavni igrač, volio bih zbog njegove karijere da je prešao. :(

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2015, 22:50

Pappy je napisao/la:Pregovori sa Govedaricom su na žalost zvanično propali. Željo nije htio da plati Slaviji naknadu. Šteta, nadao sam se iskreno da će do tog transfera doći. Iako volim Slaviju, i Miljan nam je praktično glavni igrač, volio bih zbog njegove karijere da je prešao. :(
Jbg druze.Pokusali smo sve moguce,ali eto nije doslo do transfera. :cry:

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jun 2015, 22:54

Pappy je napisao/la:Pregovori sa Govedaricom su na žalost zvanično propali. Željo nije htio da plati Slaviji naknadu. Šteta, nadao sam se iskreno da će do tog transfera doći. Iako volim Slaviju, i Miljan nam je praktično glavni igrač, volio bih zbog njegove karijere da je prešao. :(
Steta, bas nam je trebalo pravo lijevo krilo.
KHAJ PRICE

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 jun 2015, 22:54

arelinho je napisao/la:
Jbg druze.Pokusali smo sve moguce,ali eto nije doslo do transfera. :cry:
Niste pokušali platiti. :tralala: :mrgreen:

Šalu na stranu. Mislim da sam i tebi napisao na PP, ali mislim da je ova cifra koju je Slavija tražila mizerna u odnosu na to šta je Miljan mogao donijeti, pa vjerovatno i neku zaradu po odlasku iz Željezničara. Ali jbg, uvijek ima zimski rok. :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jun 2015, 22:55

katakomba je napisao/la:
'ta će nam on, hoćemo Dinha :mrgreen: Ali koje bi to slavlje bilo kad bi on nekad došao kod nas, bio bi praznik. :mrgreen:

Kad počinju ove evropske utakmice?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 jun 2015, 22:56

katakomba je napisao/la:
Elvedin Varupa se vraća iz penzije da pokaže svijetu sav svoj raskošni talenat, **** tu dvojicu. A kažu da nemamo para, kažu sve se rastalilo :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 22:56

sad pođoh napisati sve osim plaćanja odštete...

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 18 jun 2015, 22:57

miretm je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
majke mi rasplakalo me ovo,mi smo religija :D[/q
Drzava cijela plavo-bijela ;)
Dokaz da u svim dijelovima drzave imamo navijace! Nikad necu zaboraviti gostovanje u Sirokom sezona 2009/2010 kad smo dobili 0:2. Mislim da je to prvo gostovanje nakon ubistva dole. Mi ulazimo na tribinu kad sjedi covjek nekih 60tak godina ima. I raja ga pita ko je, sta je, kaze on na "tecnom hercegovackom jevajuci", ja kad sam iz sirokog isao na gostovanja po bivsoj drzavi vi momci niste ni u planu bili. Ako je neko bio na toj tekmi sjetit ce se sigurno ovog covjeka.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jun 2015, 22:58

Zajebava se Oda.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jun 2015, 23:48

JS dogovorio ? hmmm
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 18 jun 2015, 23:53

fedeltafrotta je napisao/la:JS dogovorio ? hmmm
Moguce, sutra ce se znati vise
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa i 61 gost.