FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

YNWA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la YNWA » 18 jun 2015, 21:54

Ordagic nije Husarin, on nema menadzera ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 jun 2015, 21:59

Muamer Svraka je slobodan, sta cekas Azmire :kafa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jun 2015, 22:00

Jbg ljudi koriste situaciju u loše organizovanim klubovima. Dovoljno je reći da su kod nas omladinski pogon i FK svako za sebe. Da klub stipendira svakog talenta, bila bi drugačija priča.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 jun 2015, 22:02

YNWA je napisao/la:Ordagic nije Husarin, on nema menadzera ;)
Ovaj majmun rece da jes, drago mi je ako nije.

Mesanovic jos nije potpiso profi ugovor zbog toga sto bi morali Slobodi odstetu isplatiti

Jos mi jedan bivsi Slobodin fudbaler rece "Iako ne volim ni jednog, Adem je gospodin čojk napsram Husare"
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 jun 2015, 22:18

staragarda je napisao/la: menadzer u dresu sarajeva..ahahaha :urnebes: :urnebes: :rol: ...jel neko odavde zna ovog pokemona da mu objasni KAKO IZGLEDA I KAKO SE PONASA fudbalski menadzer...mislim na profesionalne menadzere ne na ove balkanske sanere :urnebes: :urnebes:
morel se platit tekst ljudino :urnebes: :urnebes: ...usta moja,hvalite me..ahahahaha

Bosanski Mino Raiola :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 jun 2015, 22:32

igraci kao sto je skahic,mesanovic,tako mi rece danas jaran na skajp,pricali malo,uletice u slobodu ako sve drugo propadne,i ako ostalo podje po zlu..
sloboda ima samo jednog husarinog igraca,barem koliko ja znam..a to je piric..jbg mali i vrijedi..
kurci se po fcb,avazu,on ce nesto dovesti.
a isto tako,slazem se sa par starijih forumasa,nismo jos sazreli da **** husaru...nebi pisao esej jbg,ali nismo..
doce i to vrijeme...molice on nas,da nam da igraca,i jos pride da nam popusi..samo sabura. :salut:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 jun 2015, 22:46

Svaka cast Azmiru za novo pojacanje koje ce doci kao zadnji vezni :o Kapa do poda Predjednice nas :tokralju: :tokralju: :tokralju:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 jun 2015, 22:51

fukara87 je napisao/la:Svaka cast Azmiru za novo pojacanje koje ce doci kao zadnji vezni :o Kapa do poda Predjednice nas :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:?:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 jun 2015, 22:53

mi vec imamo sasvim dobru ekipu i sve sto dodje na ovo je OGROMAN plus....sacuvali smo okosnicu ekipe i doveli za sad 2 odlicna pojacanja..misli da bi sa ovom ekipom i da se vise niko od novih imena ne pojavi hladno izborili top 10 i to bez problema ...ne treba pretjerivati sa ekipom i imenima jer do kraja jula nam valja POLA MILIONA izvalit kako znamo i umijemo....zato lakapo i strateski
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 jun 2015, 22:57

Jbte, kako ne dosadite vise sami sebi sa tim bombasticno-zagonetnim izjavama. Mislim, ako ste naculi nesto, onda javite onome s kim ste dobri ovdje, on javi nekoliko svojih havera i tako to, ali jednolicno piskaranje iz dana u dan fakat postaje monotono i neozbiljno. I ja mogu tako reci: "jaooo krilo uskoro dolaziii, vidicete ovih dana..." i to lupiti samo na osnovu cinjenice da smo izgubili glavno krilo i logicno da nam mora doci drugo, barem priblizno dobro. A toliko se nagadja i baulja ovih dana po forumu i mahali da cak i ono sto mozda ima smisla postaje predmet zajebancije i nevjerice.

Kao sto sam za Ordagica rekao da def. dolazi, cim sam saznao od njemu najblizih izvora i to ovdje naveo... tako i trebamo pisati, ako je zaista povjerljiv i provjerljiv izvor, a ne lupati besmislice.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 jun 2015, 22:58

ORDAGIĆ I A. HODŽIĆ SU BOLJI PAR VEZNJAKA OD KISE I SARIĆA.MUSEMIĆ ĆE SA NJIMA I ZEBOM IMATI BRŽI PROTOK LOPTE. PO MENI, MEHIDIĆ IMA PREDNOST U ODNOSU NA PROPALOG IGRAČA MEŠANOVIĆA.MEHIDIĆ NIJE ŠPIC KOJI ČEKA LOPTU I OSTAJE IZA LOPTE KAD JE PROTIVNIK UZME.MEHIDIĆ KAD JE 100% SPREMAN IMA DUPLO VEĆI RADIJUS KRETANJA OD MEŠANOVIĆA.MEHIDIĆ MOŽE DA IGRA BOČNOG ŠTO JE POKAZAO JESENAS I TAD IVETIĆ MOŽE DA KRENE NAPRIJED PO KRILU.MEŠANOVIĆ NIJE KRILO ON JE ŠPIC I MOŽE BITI REZERVA AHMETOVIĆU ILI SA ČOLOVIĆEM I MUJIĆEM KONKURISATI ZA DESNU STRANU . I TOM SLUČAJU ČOLOVIĆ JE U PREDNOSTI NAD MUJIĆEM I MEŠANOVIĆEM JER JE PRAVO KRILO I IMA VEĆI RADIJUS KRETANJA.KAD JE RIJEČ O RADIJUSU KRETANJA, MISLIM NA VRAĆANJE U SVOJU POLOVINU TERENA KAD PROTIVNIK IMA LOPTU.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 jun 2015, 23:07

Batva je napisao/la:Jbte, kako ne dosadite vise sami sebi sa tim bombasticno-zagonetnim izjavama. Mislim, ako ste naculi nesto, onda javite onome s kim ste dobri ovdje, on javi nekoliko svojih havera i tako to, ali jednolicno piskaranje iz dana u dan fakat postaje monotono i neozbiljno. I ja mogu tako reci: "jaooo krilo uskoro dolaziii, vidicete ovih dana..." i to lupiti samo na osnovu cinjenice da smo izgubili glavno krilo i logicno da nam mora doci drugo, barem priblizno dobro. A toliko se nagadja i baulja ovih dana po forumu i mahali da cak i ono sto mozda ima smisla postaje predmet zajebancije i nevjerice.

Kao sto sam za Ordagica rekao da def. dolazi, cim sam saznao od njemu najblizih izvora i to ovdje naveo... tako i trebamo pisati, ako je zaista povjerljiv i provjerljiv izvor, a ne lupati besmislice.
+1

**** te led sta god sam cuo podijelio sam ovdje,na pp,javno,svejedno je jbt,ko da je bitno,ako se pregovara,neznaci da ce potpisat..
jedno je kada napises pregovara,i potpisao...drasticna razlika...

reko sam doce dobar stoper...dosao je,napisao sam prije kraja sezone da se pregovara sa veznim,vjecito bio predm,et sprdnje ovdje,dodje ordaga..
momci se i boje pisati,jer ako se izjalovi,budu podvrgnuti izrugivanju..i provociranju..
nemojte se bojati momci dijeliti ovdje info o kojima mozemo diskutovati,neka nam popuse ba profesori,treneri,menadjeri forumski,opustite se jbt..
reko sam evo ja,javno,i ponavljam,kontaktiran je zahirovic,a vec dugo se u kontaktu sa ibisevicem....kako zasto,dugovi,picke materine,nije moje da mozgam,ima azmir i njemu bliski ljudi,saradnici,pa nisu blesavi..... :roll:
ali je cinjenica da nama treba marketing igrac i radi se na tome :!:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2015, 23:07

Ne znam sto toliko potenciras Hodzica, i ja bih volio ali ove godine je sjedio na tribinama. Mislim da nece dobiti niti blizu minuta koliko ocekujes

Nadam se da ce ove godine izreklamirati sezonske ulaznice, jos mjesec dana! Treba to odmah poceti :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2015, 23:09

za krila bi se slozio, ne trebaju nam 2 nego jedno ali VRHUNSKO koje ce donositi prevagu na terenu..nesto tip Bilbije karikiram..ne trebaju nam 2 jer imamo Mujica, Colovica i Mehidica da se bore za drugo krilo i vrijeme je da pokazu dal mogu ili ne mogu...

treba nam i dobar desni bek, po mogucnosti Zeljkovic jer bi donio i sirinu na stoperu

oko zadnjeg veznog se ne bi slozio da ne treba pojacanje...tu nam takodjer treba odlican igrac jer osigurati Ordagica i Zebu sa Hodzicem bi bio potez ko i narodski sto se kaze "dzaba ti krava kad da 25 litara mlijeka svaki dan, al ritne se i sve prolije"-...tako bi i ovo bilo, sve sto si dobio sa ordagicem i zebom bez pravog osigraca bi prolio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2015, 23:10

Nisam za Bilbiju, nije Tuzla za njega niti on za Tuzle, a i opao je sa igrama mnogo u odnosu na period od prije par godina..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2015, 23:14

ma onako kazem, mora biti etabliran igrac, dokazan, spreman da napravi prevagu na terenu itd itd

neko ko ce navuc igrace na sebe da bi otvorio prostor Mehdicu, Colovicu ili ko vec bude na drugom krilu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 jun 2015, 23:36

Tri najbolja BH fudbalera na svojim pozicijama
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 jun 2015, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 18 jun 2015, 23:38

fukara87 je napisao/la:Svaka cast Azmiru za novo pojacanje koje ce doci kao zadnji vezni :o Kapa do poda Predjednice nas :tokralju: :tokralju: :tokralju:
A krilo i napadač to ništa jel :D
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 jun 2015, 23:39

S kim cu podijelit kad me niko ne voli ovdje :P :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 jun 2015, 23:42

DoeTz je napisao/la:S kim cu podijelit kad me niko ne voli ovdje :P :lol:
podijeli brate samnom, volim ja tebe :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.