FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U vezi ovog povratka Svrake, ja ga iskreno i ne bih volio ako nam bas ne moze pomoci, mislim da je njegovo proslo on je svoje odigrao, cim se on vraca u BiH sve vam je jasno.
A sem toga sigurno bi trazio dobru platu, tako da je bolje traziti druga rjesenja.
A sem toga sigurno bi trazio dobru platu, tako da je bolje traziti druga rjesenja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne kontam svega mi pa frajer korektno odradio sve nije haman ni igrao nikako pola godine a opet seremo po frajeru,ne kontam bgm.@modric i ja sam sinoc bas pomislio da bi to dobar izbor bio ali ima ko da misli o tome.manijakinho je napisao/la:Jaci smo nego prosle godine, jer nemamo Bucana u ekipi.
Daj San Marino,pa West Ham!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sta imas od toga sto ces u drugom pred kolo dobiti West Ham, zar nije bolje da dobijemo neke Litvance i odemo u trece ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Baš bi nam on sad trebao, riješili se ovih remetećih faktora u vidu Bučana, Čolića, pa i donekle Hasanovića i Stanića i sad opet da vrate Svraku da se ovi omladinci imaju u koga ugledatiElegant je napisao/la:U vezi ovog povratka Svrake, ja ga iskreno i ne bih volio ako nam bas ne moze pomoci, mislim da je njegovo proslo on je svoje odigrao, cim se on vraca u BiH sve vam je jasno.

- bistrikboy
- Kontakt:
Zaradices vise od tv prava nego od treceg pretkola...Elegant je napisao/la:Sta imas od toga sto ces u drugom pred kolo dobiti West Ham, zar nije bolje da dobijemo neke Litvance i odemo u trece ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
da ne ojačaju previše timska kohezija i duh.Astren je napisao/la:Baš bi nam on sad trebao, riješili se ovih remetećih faktora u vidu Bučana, Čolića, pa i donekle Hasanovića i Stanića i sad opet da vrate Svraku da se ovi omladinci imaju u koga ugledatiElegant je napisao/la:U vezi ovog povratka Svrake, ja ga iskreno i ne bih volio ako nam bas ne moze pomoci, mislim da je njegovo proslo on je svoje odigrao, cim se on vraca u BiH sve vam je jasno.
niti bih volio da to bude, niti mislim da će biti.
Ma daj,Svraka vise nigdje ne moze igrati,nesportski zivot ga je ubio,vazda su mu drugi bili krivi,nikad on. Ima Olimpi(ck) vazda
Zeljeznicar! 1921 !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
RonaldinhoAsharaK je napisao/la:Kaze Odovic sutra dolazi jos jedan igrac, veoma zvucno ime. Pa cemo da vidimo .

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ibrahimovic, kazu u Milanu ga zahebali, pa dolazi kod nasUnofficialpage je napisao/la:RonaldinhoAsharaK je napisao/la:Kaze Odovic sutra dolazi jos jedan igrac, veoma zvucno ime. Pa cemo da vidimo .

Željezničar živimo !
Pregovori sa Govedaricom su na žalost zvanično propali. Željo nije htio da plati Slaviji naknadu. Šteta, nadao sam se iskreno da će do tog transfera doći. Iako volim Slaviju, i Miljan nam je praktično glavni igrač, volio bih zbog njegove karijere da je prešao. 

Jbg druze.Pokusali smo sve moguce,ali eto nije doslo do transfera.Pappy je napisao/la:Pregovori sa Govedaricom su na žalost zvanično propali. Željo nije htio da plati Slaviji naknadu. Šteta, nadao sam se iskreno da će do tog transfera doći. Iako volim Slaviju, i Miljan nam je praktično glavni igrač, volio bih zbog njegove karijere da je prešao.

- samogrbavica
- Kontakt:
Steta, bas nam je trebalo pravo lijevo krilo.Pappy je napisao/la:Pregovori sa Govedaricom su na žalost zvanično propali. Željo nije htio da plati Slaviji naknadu. Šteta, nadao sam se iskreno da će do tog transfera doći. Iako volim Slaviju, i Miljan nam je praktično glavni igrač, volio bih zbog njegove karijere da je prešao.
KHAJ PRICE
Niste pokušali platiti.arelinho je napisao/la:Jbg druze.Pokusali smo sve moguce,ali eto nije doslo do transfera.Pappy je napisao/la:Pregovori sa Govedaricom su na žalost zvanično propali. Željo nije htio da plati Slaviji naknadu. Šteta, nadao sam se iskreno da će do tog transfera doći. Iako volim Slaviju, i Miljan nam je praktično glavni igrač, volio bih zbog njegove karijere da je prešao.

Šalu na stranu. Mislim da sam i tebi napisao na PP, ali mislim da je ova cifra koju je Slavija tražila mizerna u odnosu na to šta je Miljan mogao donijeti, pa vjerovatno i neku zaradu po odlasku iz Željezničara. Ali jbg, uvijek ima zimski rok.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
'ta će nam on, hoćemo Dinhakatakomba je napisao/la:Ibrahimovic, kazu u Milanu ga zahebali, pa dolazi kod nasUnofficialpage je napisao/la:RonaldinhoAsharaK je napisao/la:Kaze Odovic sutra dolazi jos jedan igrac, veoma zvucno ime. Pa cemo da vidimo .

Kad počinju ove evropske utakmice?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Elvedin Varupa se vraća iz penzije da pokaže svijetu sav svoj raskošni talenat, **** tu dvojicu. A kažu da nemamo para, kažu sve se rastalilokatakomba je napisao/la:Ibrahimovic, kazu u Milanu ga zahebali, pa dolazi kod nasUnofficialpage je napisao/la:RonaldinhoAsharaK je napisao/la:Kaze Odovic sutra dolazi jos jedan igrac, veoma zvucno ime. Pa cemo da vidimo .

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sad pođoh napisati sve osim plaćanja odštete...
Dokaz da u svim dijelovima drzave imamo navijace! Nikad necu zaboraviti gostovanje u Sirokom sezona 2009/2010 kad smo dobili 0:2. Mislim da je to prvo gostovanje nakon ubistva dole. Mi ulazimo na tribinu kad sjedi covjek nekih 60tak godina ima. I raja ga pita ko je, sta je, kaze on na "tecnom hercegovackom jevajuci", ja kad sam iz sirokog isao na gostovanja po bivsoj drzavi vi momci niste ni u planu bili. Ako je neko bio na toj tekmi sjetit ce se sigurno ovog covjeka.miretm je napisao/la:majke mi rasplakalo me ovo,mi smo religijadelinjo je napisao/la:DooVe je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/kad-djec ... lju/165219[/q
Drzava cijela plavo-bijela
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Zajebava se Oda.Unofficialpage je napisao/la:RonaldinhoAsharaK je napisao/la:Kaze Odovic sutra dolazi jos jedan igrac, veoma zvucno ime. Pa cemo da vidimo .
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
JS dogovorio ? hmmm
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Moguce, sutra ce se znati visefedeltafrotta je napisao/la:JS dogovorio ? hmmm
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.