FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

dzekooooTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dzekooooTz » 18 jun 2015, 16:22

Skver je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:..nece lik vodit pr-a i fotoreportera sa sobom na pregovore oko ugovora
Administracija:
Direktor: Sabahudin Saša Vugdalić
Generalni sekretar: Ekrem Ibrić
Koordinator Omladinskog pogona: Sakib Malkočević
Sekretar Omladinskog pogona: Željko Mitrić
Tehnički sekretar Omladinskog pogona: Nihad Mujezinović
Pravna pitanja: Semir Salihović
PR: Jasenko Jeremić
Marketing: Emir Ribić

Sta ce neko voditi PR-a kad evo imamo....valjda PR ima mobillni aparat sa kamerom....koliko vidim svi klubovi zabiljeze potpisivanje ugovora....mozda nam trebaju volonteri i za ovo.
AL FAKAT CAK I DOSTA LOSI I MANJI PO REPUTACIJI KLUBOVI TO RADE A MI NE RADIMO ZADNJI PUT SE PRAVILNO PREDSTAVLJANJE IGRACA URADILO JOS KAD JE MESANOVIC BIO SPORTSKI DIREKTOR :lol: :lol:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 jun 2015, 16:25

I Bilbija i Mesanovic slobodni, ne znam sta se ceka, na kraju ce obojicu pokupiti drugi timovi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 jun 2015, 16:26

navijaci ili simpatizeri ne traze skrivenu kameru kad Azmir pregovara.......nego najobicniji yebeni foto kad igrac potpisuje ugovor pa makar ga potpisivao u kaficu....kakav ba PR.......@Mramor je ustav za tog PR-a....bolji bi Fucko bio PR.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2015, 16:31

ne bi da ispadne da ja branim sad nekog, jer opet kazem slazem se taj aspekt se mora popraviti i vjerujem da hoce

ali ko kaze da Azmir, vugdalic nebitno i njemu jave kad se potpisuju ti ugovori..mozda samo nazove, kaze "dosao taj i taj, objavi na stranici"..ne vjerujem ba da bi iko radio taj posao za platu, a da ne radi neke osnovne stvari kao sto su ta slikanja i to, jer nije nam ni PR ocigledno neki neobrazovan lik..clanci su pismeni, smisljeni, slike dobre, vijesti se azuriraju redovno..

prostora za napredak ima i vjerujem da ih i pritisce ovaj novi momak da to vise rade..vidjet cemo jbg kad bude prozivka i tako prvih dana pije li to vode
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zoone
Kontakt:

Post Postao/la zoone » 18 jun 2015, 16:38

Kiso nas definitivno napušta. Trenutno se pregovara sa dva igrača a uskoro će se znati jesu li zavrseni. Husref je na kraju sezone dostavio Azmiru spisak igrača na koje ne računa a tu su: Zrnanovic, Radovanović, Music, Halilovic i Mehanovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 jun 2015, 16:55

Skver je napisao/la:@Mramor je ustav za tog PR-a....bolji bi Fucko bio PR.
Pustite vi Mramora. Molim vas. Momci nek' rade svoj posao, pa kako god da ga rade. Mene to ne zanima.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 jun 2015, 17:10

@Mramor, izvini.....hocemo iskorak, o ovome smo govorili prosle godine......marketing, promocija kluba...sto se mene tice ne moraju nikoga ni slikati a niti objavljivati....ljudi nadju nekog sponzora slikaju se odmah.....a mi hocemo da promoviramo klub :)....znaci.....diletatizam = volonterizam.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 jun 2015, 17:17

Sponzori, odmah slikanje. Novi igrač, odmah slikanje sa dresom. Neću proći dobro zbog kritike, to je sigurno, ali je očigledno da postoji određena doza nečega što nas još uvijek vuče unazad. Da li neiskustvo, neznanje ili ku*****lja, nije mi još jasno.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 18 jun 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 18 jun 2015, 17:23

http://sportsport.ba/bh_fudbal/ci-u-slo ... vic/165216
Sta mislite odakle su ove informacije ? :urnebes: :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 jun 2015, 17:26

fukarezv je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ci-u-slo ... vic/165216
Sta mislite odakle su ove informacije ? :urnebes: :urnebes:
Znaci Fejzic osto u Olimpiku, nije bio u Slobodi :rol: :rol: :rol:

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 18 jun 2015, 17:27

sto kiso ode?

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 18 jun 2015, 17:29

fkslatina1976 je napisao/la:sto kiso ode?
Dolazi bolji zadnji vezni, a Kisi se ne sjedi na klupi :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 jun 2015, 17:53

NKMramor je napisao/la:Sponzori, odmah slikanje. Novi igrač, odmah slikanje sa dresom. Neću proći dobro zbog kritike, to je sigurno, ali je očigledno da postoji određenda doza nečega što nas još uvijek vuče unazad. Da li neiskustvo, neznanje ili ku*****lja, nije mi još jasno.
Pametan covjek nece sigurno pogresno shvatiti tvoju kritiku...."prijatelji" kluba da :).

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 jun 2015, 18:21

iskreno da se ja pitam zadrzao bi i Zrnanovica i Kisu, sto se tice Radovanovica lik je ubica samo je pitanje kakav ce biti nakon povrede ali da sam ja sef struke i njega bih zadrzao! malo je glupo da ostane npr Prses i Salihovic a ovi igraci dobiju slobodne papire:( ali ako je obo dio Husrefovog plana onda podrzavam! kako god hvala im jer su srcem igrali za svetinju :salut:
Sloboda Tuzla

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 jun 2015, 18:23

fukaratz je napisao/la:iskreno da se ja pitam zadrzao bi i Zrnanovica i Kisu, sto se tice Radovanovica lik je ubica samo je pitanje kakav ce biti nakon povrede ali da sam ja sef struke i njega bih zadrzao! malo je glupo da ostane npr Prses i Salihovic a ovi igraci dobiju slobodne papire:( ali ako je obo dio Husrefovog plana onda podrzavam! kako god hvala im jer su srcem igrali za svetinju :salut:
:thumbup: :thumbup:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2015, 18:34

pa za sponzore i bude odmah objavljeno na sluzbenoj :D za igrace je vec frka hehehe

sto se tice Kise, sacekat cu da zvanicno ode pa da iznesem svoj stav po tom pitanju..Kiso mi je zanimljiv od kako je sezona zavrsila

edit: nisam vidio da je Azmir potvrdio za Kisu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 jun 2015, 18:59

Skver je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Sponzori, odmah slikanje. Novi igrač, odmah slikanje sa dresom. Neću proći dobro zbog kritike, to je sigurno, ali je očigledno da postoji određenda doza nečega što nas još uvijek vuče unazad. Da li neiskustvo, neznanje ili ku*****lja, nije mi još jasno.
Pametan covjek nece sigurno pogresno shvatiti tvoju kritiku...."prijatelji" kluba da :).
Odgovor za Mramora, sve troje sto si napisao :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jun 2015, 19:00

fukaratz je napisao/la:iskreno da se ja pitam zadrzao bi i Zrnanovica i Kisu, sto se tice Radovanovica lik je ubica samo je pitanje kakav ce biti nakon povrede ali da sam ja sef struke i njega bih zadrzao! malo je glupo da ostane npr Prses i Salihovic a ovi igraci dobiju slobodne papire:( ali ako je obo dio Husrefovog plana onda podrzavam! kako god hvala im jer su srcem igrali za svetinju :salut:
Da to nismo uradili a otjerali Prsesa i Salihovica bila bi drama sa pojedincima..ali Salihovic treba da bude tu svakako on ne treba nigdje da ide
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 jun 2015, 19:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa za sponzore i bude odmah objavljeno na sluzbenoj :D za igrace je vec frka hehehe
Slikanje potpisa ugovora sa sponzorom...slikanje Ultrasstyle...slikanje.......ljudi se vole slikati i pokazati se......tako kad potencijalni sponzor to vidi...reci ce, hocu i ja da budem sponzor...nek znaju da i ja imam para i da vide kako on daje Slobodi.....slikati.....fotografisati.....ovim iz marketinga obavezno naci literaturu "Za pocetnike u marketingu"
Edit: "Marketing za pocetnike"

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jun 2015, 19:08

Šta fali Azmiru da s igračem baci jedan selfi za fejsa :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Odanideji87, Proximic i 26 gostiju.