FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavanacija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavanacija » 18 jun 2015, 17:25

fcz je napisao/la:Zna li se kad ce clanske, godisnje, dresovi...?
to i ja postavljam pitanje???

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 18 jun 2015, 17:37

CARSON je napisao/la:Samo mi navedite jednu utakmicu u kojoj je Antolovic briljirao
U sirokom.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 18 jun 2015, 17:39

plavanacija je napisao/la:
fcz je napisao/la:Zna li se kad ce clanske, godisnje, dresovi...?
to i ja postavljam pitanje???
I mene ovo interesuje nadam se da ce se ovo pustiti u prodaju barem 10 tak dana prije prve tekme.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 jun 2015, 17:56

barbarez je napisao/la:Ne razumijem neke nase navijace sa ovom pricom oko euforije,bice teze i ostalo.
Dobro hajde necemo pitarske furke,ali zasto da ne vjerujemo ovom timu. Ako sam mu vjerovao u ovoj protekloj sezoni,gdje su nosioci bili djeca,i gdje si imao 5-6 neupotrebljivih igraca,zasto ne bi vjerovao sada. Ne kazem bicemo prvi,ali sto bi se bilo koga plasili. 4 mlada reprezentativca,plus Dzenis i Vedran.Velika mogucnost da jos 1-2 juniora upadnu i kkrenu putem ovih predhodnih.
Imas par iskusnih provjerenih,osvjezit se sa par novih,slabiji necemo bit sigurno.
Imas prvog strijelca lige,21 mu godina. Ima da jede ove sezone.
Beganovic igrace vise,a znamo mu ucinsk pred kraj sezone.
Amir protiv Sarajeva pokazao da je tito. Bice tu padova ali probio led ove sezone,pred kraj dominirao .
Memija vec sad po meni nema boljeg bocnog u ligi. Sadikovic malo da se trzne samo. Kokot da se fino spremi,Dzelmic da bude na nivou iz Borca,ima ovih novih,ima tih par juniora,mozda jos neko dodje. Meni to izgleda sasvim dobro. Treba neka mjesta malo poduplat. Po meni napadac jedan i jos jedan u vezi,i sasvim dobra ekipa.
Niko nas nadigrao nije prosle godine,a mi godinu stariji,ovi mladi iskusniji,sigurniji. Ko ima talentovaniji tim od nas,niko vala.
Nama vise treba neka psihicka stabilnost,da nam nije frka tanka nam klupa,i ako dodje jos neko,vise je bitno da znamo da to izgleda fino popunjeno i da neku sirinu imas,da nije haos cim neko ima kartone ili povrijedi se.
Volio bi i ja da dodje jos neko provjereno ime,ali ako ne dodje ,necu ni malo potcijeniti nas tim. Prosle godine smo im najmanje mozda vjerovali a pokazali su muda,znanje i zelju. Samo naprijed...
Obzirom da sam taj koji dobije ospice kad se raja podje sicati izjavama o tome da je ludilo,da cemo biti prvi,da imamo najbolju ekipu...da to malo i elaboriram.
Da rascistimo,biti protiv bahatih izjava i ne vjerovati u nasu ekipu,nema veze jedno s drugim. Ja potenciram realnost i umjerenost...pa i skromnost. Ja dobro znam da je to nesto sto je uvijek krasilo ovaj klub. Prelistajte malo izjave najveceg zivuceg zeljovca,Ivice Osima.Vidjecete da usvakoj prici o rezultatima i uspjesima potencira realnost i umjerenost.
Uvjeren sam da je to,izmedju ostalog,bilo vrlo vazno i prosle sezone kad smo ostvarili odlican rezultat.
Dakle,vjerujem da nas ceka teza sezona od predhodne. Znaci, vjerujem da ce se puno teze doci do 63 boda nego ove sezone. Obrazlozio sam to cinjenicom da ce biti vise ekipa koje ce biti jace nego predhodne sezone(Celik,Sloboda,Olimpik,Radnik...).Uz vec pomalo etabliranu veliku cetvorku(Zeljo,Sarajevo,Zrinjski,Siroki). Borac ce se sigurno konsolidovati i biti standardno neugodan. I ovi koji ce biti pravi davljenici i boriti se da izbjegnu jednu od sest zadnjih pozicija,nece se tako lako predavati,posebno kuci.
Trebamo znati da u prosloj sezoni nismo pobijedili ni u jednom derbiju(6 utakmica)...A ako gledamo realno,ni jedna od ovih ekipa nije slabija u odnosu na predhodnu sezonu,dapace. Posebno Zrinjski. Recimo da ni mi nismo slabiji,ali to samo znaci da ce ponovo biti vrlo tesko u ovim velikim utakmicama. Ovo ne znaci da ne mozemo i necemo dobiti neke od tih utakmica. Ne! To samo znaci da ce biti tesko. O tome govorim.
Ne radi se ovdje o pesimizmu. Radi se o realnom pristupu...Ja znam da cemo imati dobru ekipu.Rekao bih zajebanu. Niko od konkurenata nije tako dobro izbalansiran kao mi. I po kvaliteti,godinama igraca, po energiji,snazi,osjecaju pripadnosti i lojalnosti...A to je vrlo vazno. Nismo skup dobrih igraca,mi smo dobar tim.
Hercegovci to nisu jer puno mjenjaju i ne mogu tako brzo doci do potrebne kohezije,FKS to nije jer,imaju pojedinacnu kvalitetu ali nemaju potrebnu fizicku snagu, energiju i sinergiju.
Dakle,bicemo mi tu negdje. Ali nikako ne smijemo razmisljati kako ce biti lako,odnosno,kako cemo bez problema ponoviti proslosezonski uspjeh.
Da, ja bih odmah potpisao drugo mjesto i u narednoj sezoni. A da pri tom svoje mjesto u timu izbore Dino hasanovic i Benjo Sehic.

Enemy00
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Enemy00 » 18 jun 2015, 17:59

DANDY je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Samo mi navedite jednu utakmicu u kojoj je Antolovic briljirao
U sirokom.
Ne mogu da vjerujem sta citam, sad nam ni Antolovic ne valja boze sacuvaj. Koga bi to mi trebali staviti na gol? Mozda nekog juniora jel? Pa kada napravi prvi kiks da mu citav stadion **** od do i da momak odmah moze karijeru zavrsiti

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 18:03

DANDY je napisao/la:
U sirokom.
pa recimo protiv borca ovdje.

mada mislim da je vedran spreman k'o zapeta puška. antolović je puno dao, ulazi u najbolje godine i treba ga pustiti da obezbjedi egzistenciju.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jun 2015, 18:07

Po meni je Vedran nizak za golmana kakav nama treba..Ali je zasluzio da brani jer je tu sve ove godine.
KHAJ PRICE

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 18 jun 2015, 18:10

kakve veze ima visina sa kvalitetom. evo neka svjetska imena Kahn, Iker, Maier, Kepke, De Gea, Ter Stegen. Iz svih doba i svakakvih godina

Ikos

Post Postao/la Ikos » 18 jun 2015, 18:10

Da li neko zna u koliko sutra igramo sa Cibalijom na Otoci?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 18 jun 2015, 18:14

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jun 2015, 18:15

Plavojesrceumeni je napisao/la:kakve veze ima visina sa kvalitetom. evo neka svjetska imena Kahn, Iker, Maier, Kepke, De Gea, Ter Stegen. Iz svih doba i svakakvih godina
Ziv ti meni bio Ter Stegen je visok 1,87. De gea isto 1,85, Iker 1.83 a Vedran mislim da je nizi dosta..
KHAJ PRICE

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 18 jun 2015, 18:17

Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 jun 2015, 18:22

Vedran je visok oko 180 cm. Ako nas napusti Antolovic onda Veci treba pružiti šansu, momak ima sve bar po meni što golman treba da ima jer sam ga gledao par puta ali mu je potrebno iskustvo a ono se skuplja igranjem ..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 18 jun 2015, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 18 jun 2015, 18:22

E ako vam antolovic nije bio dobar ( pricam o drugom dijelu sezone, uz puno puno bolju odbranu) jbg onda, sigurno je medju 2-3 golmana lige.
Ja ne kukam na ekipu, ne hvalimo se tamo nekim makedonskim reprezentativcima, sirijcima, potroseniom srbijancima ili sta vec ne tu su igraci koji su bili vodje prosle godine, dovedeni neki koji mogu biti konkurentni ovima koji su vec tu, klub su napustili igraci koji su igrali malo i eto taj zejlkovic koga svi zalimo ali sigurno nismo losiji u odnosu na proslu sezone nego uigraniji, godinu dana vec skupa plus par tih novih ja mislim ok igraca. Meni nije bitno jel zvucno ime nego da igrama zasluzi aplauz sviju nas na Grbavici.
Svi pricaju o zadnjem veznom, ne moramo ga ni imati takvog kakvog svi zele Oda ocito preferira nesto drugo ali i ja mislim kao neko prije sto je pisao da ce E. Sadikovic bit prijatno iznenadjenje ove sezone.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 18:28

pa nije on nijednu loš bio ni prošle. samo ne treba od njega očekivati da nosi ekipu i kreira preokrete.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2015, 18:29

Ma kakav Antolović, nije dao nijedan gol ove sezone...
DRUG NEBI TI PUNCA

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jun 2015, 18:32

Željeznicar za život cijeli !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 18 jun 2015, 18:36

Za mene je ovo normalna stvar.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jun 2015, 18:37

Vala nam je golman najmanji problem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 jun 2015, 18:38

bagrcavi je napisao/la:Ma kakav Antolović, nije dao nijedan gol ove sezone...
Opcenito u zadnjoj sezoni nije imao ni gola ni asistencije.. Sta ce nama takav igrac ? Ocemo Rogeria Cena na gol !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Redfire16 i 27 gostiju.