FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima i tu istine ahahhahahha ma NATO ..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma bice sigurno jos odlazaka, samo sto nece nasa uprava da zuri sa tim, prvo hoce da dovedu igraca pa onda tek da ove sto netrebamo, da odumma_hz je napisao/la:Jeste al vala brate ne trebamo gomilati igrace..nek idu Stojcev ili Alispahica ako ce ovaj dolaziti a pgt ako jos Guzu imamo u planu..ElCartel11 je napisao/la:Nadam se da ovo za Vukcevica nije jos jedno navlacenje u nizu![]()
Ako stvarno dodje znaci, da uprava i Ibrak znaju sta rade, otisao Bilbija, dovedemo boljeg od njega
Sto se mene tice ako nam niko ne ode samo nam fali neki jaci stoper i to je to..u ovom trenutku bi vise volio tako nekog jaceg stopera nego ovu dvojicu.-.
Odvisno koga cemo to sve uspijeti dovesti ali mislim da sto se tice ofanzive na izlaznim vratima su Puric, Okic, dok mozda i Stojcev ako dodje fina ponuda. Isto tako kontam da cemo mozda najvise igraca dovesti posle 1.7, jer jim tad vecini isticu ugovori/posudbe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne budi miš,potpisujsimon je napisao/la:Pusti me da se malo pohvalimAdo76 je napisao/la:Simone ne rise nego reci jesi stavio parafsimon je napisao/la:Vukcevic je kvalitetan i iskusan igrac jos pri tome reprezentativac Crne Gore ako se ne varam, sigurno da bi bio pojacanje sada jeli ovo jos jedan mahalska ili istina vidjet cemo ali bez sumnje da bi nam donio dodatni kvalitet i da bi bili puno jaci sa igracem ovakvog kalibra.imamo jos oko nekih sitnica da se dogovorimo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja koliko znam, Stojcev ide.. E sad Simon je idealna zamjena za njega, cak i bolja.. Sada, naravno ako je to vec dogovoreno..
Mada dok on ne potpise i ne slika se s dresom, tesko da cu vjerovati u ovo 100%
On je bas previse dobar da bi olako igrao ovde.. Mislim da ce on biti najkvalitetniji igrac ikad koji je igrao ovde, ako potpise naravno
Mada dok on ne potpise i ne slika se s dresom, tesko da cu vjerovati u ovo 100%
On je bas previse dobar da bi olako igrao ovde.. Mislim da ce on biti najkvalitetniji igrac ikad koji je igrao ovde, ako potpise naravno
Treba mi jedan info, brzinski, ako neko zna. Kako se zove firma koja održava teren Koševa. Mislm da joj je sjedište negdje na Barama ? 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
imal šta za delača
Sta ce sada biti s hotelom Holiday? Nasi imaju neki ugovor, tu su znali spavati nasi igraci..
Sta nakon ovog zatvaranja, zan li neko gdje ce biti smjesteni igraci?
Sta nakon ovog zatvaranja, zan li neko gdje ce biti smjesteni igraci?
Nedo Allah da nam Benko ode ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dare me prihvatio na fb-u mora da prelazi kod nas 
edit: @zagor mislim da ne bi trebao
Pyro is not a crime !
Jeko Dare?THEC je napisao/la:Dare me prihvatio na fb-u mora da prelazi kod nas
VelkovskiAdo76 je napisao/la:Jeko Dare?THEC je napisao/la:Dare me prihvatio na fb-u mora da prelazi kod nas
edit: sad cu ga ja smuntati, i uzeti posao Ibrakovicu
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Asocira me na Velkovskog ali mozda nije
a svakako i da jeste taj ide u Vardar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar on nije kod onog Rusa u Vardar otisao?THEC je napisao/la:VelkovskiAdo76 je napisao/la:Jeko Dare?THEC je napisao/la:Dare me prihvatio na fb-u mora da prelazi kod nas
Benko ima ugovor do 2017 godine, njemu se svidza u Sarajevu ima odlicne uslove i ja ne vidim razlog zasto bi nas napustio.Zagor je napisao/la:Nedo Allah da nam Benko ode ...
Ti si opet šampion !
Vidi šta mi je napisao:http://i.imgur.com/L4B9qWI.pngMortemHz je napisao/la:Asocira me na Velkovskog ali mozda nijea svakako i da jeste taj ide u Vardar
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 jun 2015, 17:44, ukupno mijenjano 9 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
iskreno nemam pojma, znam da je bilo te price da ce njima, ali nisam siguran da je to jos zvanicno, mada ako je Vardar u igri mi tu nemamo vise sta traziti,ako smo ikad i pokusavaliAdo76 je napisao/la:Zar on nije kod onog Rusa u Vardar otisao?THEC je napisao/la:
Velkovski
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi postavio sliku finosekac je napisao/la:Vidi šta mi je napisao:MortemHz je napisao/la:Asocira me na Velkovskog ali mozda nijea svakako i da jeste taj ide u Vardar
Joj kako mrzim ovaj komp na posluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio sam ovo : ''Hvala puno,voleo bi to'' ali nisam vidio od ranije sta ste pricali
Žao mi je što se o Bići ovako priča...momak i više nego ok...gnjev BL navuko na sebe...za repku ginuo...a za Sarajevo je dao koliko je mogao...nema potrebe bar za ovim nermine...to nije sigurno zaslužio...al naša posla...sutra će nas opet čuditi da subić grahovac ili neko treći neće u FKS...znam da ga manjina pljuje...al opet...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fanaticoszg, Fouzi1, James1987, KarloIvandic, laznokrilo, Vanja8 i 65 gostiju.