Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ovdje nam je jedini evetualni spas Dusko Ivanovic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
teletovic ce (vjerovatno, kako stvari sada stoje) iz opravdanih razloga propustiti eurobasket... ne moze on u istu recenicu sa nekim ko se odrekao drzave koja mu je sve u zivotu dala i nekim ko iz nekih nekosarkaskih razloga ne zeli da igra...nerminh74 je napisao/la:Bogom se kujem da mi u tom slučaju nikada nikakvi Đedovići, Teletovići i Nurkići nebi bili ispred Gordića i Kikanovića koji su uvijek tu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Operacija koljena nije dovoljno opravdan razlog? Sta jos treba operisati?
nerminh74 je napisao/la:Najsmješnije bi bilo da ova postava bez udarne trojke prođe grupu, kakav bi to moralni šamar bio toj trojci od koje se toliko očekivalo, a Bogom se kujem da mi u tom slučaju nikada nikakvi Đedovići, Teletovići i Nurkići nebi bili ispred Gordića i Kikanovića koji su uvijek tu
A mi bi onda plakali godinama i pričali (pisali) eh da nam je bila ta trojka osvojili bi EP)

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovome se nisam nadao od Nihada, mislio sam da je veliki patriota ali izgleda nije. Mijenjaš državljanstvo u godini kad je EP, koja logika. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da li je razlog embolija ili nba angažman, ako je prvo onda apsolutno razumijem ali ako je drugo onda je to u rangu operacije koljenaKK_Bosna je napisao/la:teletovic ce (vjerovatno, kako stvari sada stoje) iz opravdanih razloga propustiti eurobasket... ne moze on u istu recenicu sa nekim ko se odrekao drzave koja mu je sve u zivotu dala i nekim ko iz nekih nekosarkaskih razloga ne zeli da igra...nerminh74 je napisao/la:Bogom se kujem da mi u tom slučaju nikada nikakvi Đedovići, Teletovići i Nurkići nebi bili ispred Gordića i Kikanovića koji su uvijek tu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bez mirze i nihada stvarno tanko , bez jusufa smo ionako igrali... Jedina pozitivna stvar su sezone elemdina i andrije pa eto i naturalozivani nije los daleko od toga da bi bili kanta za nabijanje s obzirom na to ko nas vodi ali eto male sanse da idemo dalje... Steta bas steta ove godine smo trebali napraviti taj iskorak medjutim sve je poslo po zlu...
- sigurnoable
- Kontakt:
Mi smo nevjerovatno baksuzni ali ja mislim da za Djedovica ima jos nade. Nisam bas upoznat sa zakonima u Njemackoj ali momak ne bi bez veze izjavljivao medijima da ce igrati na Eurobasketu, moguce je da postoji sansa za dvojno drzavljanstvo posto je u Njemackoj bio jedno vrijeme kao dijete.grgr je napisao/la:Bez mirze i nihada stvarno tanko , bez jusufa smo ionako igrali... Jedina pozitivna stvar su sezone elemdina i andrije pa eto i naturalozivani nije los daleko od toga da bi bili kanta za nabijanje s obzirom na to ko nas vodi ali eto male sanse da idemo dalje... Steta bas steta ove godine smo trebali napraviti taj iskorak medjutim sve je poslo po zlu...
Za Teletovica vas ne razumijem zasto ne bi igrao? Covjek je trenirao pred kraj sezone sa ostatkom ekipe Brooklyna. Bio je na gostovanju na Face TV i rekao da mu se daje motivacija vise kad mu se govori da nece biti spreman, u jednim novinama sam procitao ne znam ja mislim da je Avaz bio isto je rekao da ce najvjerovatnije nastupati na Eurobasketu. Tako da sam ja siguran da ce biti "spreman" za Eurobasket.
Za Nurkica vas nikako ne mogu skontati. Pisao sam kad je bila aktuelna njegova operacija u cemu je stvar i zasto je opravdano da se operisao sada. Covjek jednostavno hoce da napreduje u svojoj karijeri i da u buducnosti bude nas glavni igrac a za to svakako treba na vrijeme otkloniti neke probleme koje bi ga kostale karijere.
NIJE SVE TAKO SIVO!

imagehosting
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ja nermine reko tebi da Mirza neće igrati na EB još dok je bio zdrav 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesi, samo sa i dalje nadam da će on i Nihad zaigratilegenda reala je napisao/la:Jel ja nermine reko tebi da Mirza neće igrati na EB još dok je bio zdrav
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- invincible1921
- Kontakt:
I bez mirze sanse su nam ravne cistoj teoriji, a kamol jos bez đedovića...tako da nemas sta zamisljat to se nece ni desit. To sto si napiso je ravno tome da Igokea prodje grupu u Euroligi, a ne moze ni da prismrdi takmicenju.Unofficialpage je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Rekneš biće novih imena pa ja pitah jednog sa kojim sam nekad bio dobar a on bio informiran, a on nešto krije ka zmija noge, ja se ponadah Ratkovici, Todoroviću i sutonu kada ono tresla se gora rodio se plankton
Da je barem ratkovica tu onda bi mogli renforoa ili nemanju gurati na 2 ili još bolje todorović ovako daj bože da se ne osramotimo baš do bola
Ništa opet crne i sušne godine za nas košarkaške fanatike, nestala nam klupska scena, sada i reprezentacija tone, a mi ćemo kao nekada zvezdaši čekati sljedeću sezonu tj. sljedeće kvalifikacijama i aBd EP 2017
Najsmješnije bi bilo da ova postava bez udarne trojke prođe grupu, kakav bi to moralni šamar bio toj trojci od koje se toliko očekivalo, a Bogom se kujem da mi u tom slučaju nikada nikakvi Đedovići, Teletovići i Nurkići nebi bili ispred Gordića i Kikanovića koji su uvijek tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da smo kompletni upitno je hocemol proc i to VEOMA upitno. Ruku na srce izuzev ove austrije koja mi je nepoznanica sve ostale ekipe su makar na papiru kvalitetnije, pa bar malo. Ne znam cemu takva sigurnost u prolazak. Po meni je nas najveci adut Ivanovic, jer dok on nije doso mi smo bili divlja ekipa koja moze dobit Francusku 15 razlike i sutra dan izgubit od islanda 20....
Po meni je nasa najveca boljka vazda bio taj trener, pogotovo za onu generaciju kad su igrali Markovic, Firic i ostali. Mada tad je i Eurobasket bio puno je.beniji. Dobijes tri dobre ekipe i probaj proc. Danas svi sto znaju vodit loptu odu na takmicenje. Recimo koliko nam zanci trener najbolje pokazuje to da prosli Eurobasket i nismo imali istog. Sve sto smo uradili, izvukli su igraci na suhi kvalitet, srce i izolacije i naravno neponovljiv Mirzin nastup. Portiv latvije nam centar kojem je rekord karijere u svim takmicenjima bio 6 poena ubaci 22 (ja mislim, tu je nedje broj) za poluvrijeme iz jedne te iste akcije i to svih 22 polaganjima i zakucavanjima "sam u dvorani". Aco ne moze da skonta i provali
Steta bi bila da ne odemo u najjacem sastavu jer polako prolaze godine...nece ni Mirza vjecno mlad bit
=\_1921_/=
Po tebi onda olimpiyakos nebi nikada osvoji titulu ovih zadnjih godina ili makabi
Kako bi tek makedonija bila 4 na EP
Ovo je košarka i pored znanja treba i volja, a takva ekipa bi imala volju dok u ovoj grupi sem domaćina niko nije bauk
I pored svega rečenog šanse takve ekipe bi bile minimalne, ali ne nemoguće
Kako bi tek makedonija bila 4 na EP
Ovo je košarka i pored znanja treba i volja, a takva ekipa bi imala volju dok u ovoj grupi sem domaćina niko nije bauk
I pored svega rečenog šanse takve ekipe bi bile minimalne, ali ne nemoguće
slabo ovo izgleda,jedina nam je sansa i da protivnici dođu prilicno oslabljeni
Pa Rusi mi ne ulijevaju neki strahfilip13 je napisao/la:slabo ovo izgleda,jedina nam je sansa i da protivnici dođu prilicno oslabljeni
nerminh74 je napisao/la:Pa Rusi mi ne ulijevaju neki strahfilip13 je napisao/la:slabo ovo izgleda,jedina nam je sansa i da protivnici dođu prilicno oslabljeni
mislis da im mozemo parirati bez mirze,nihada i jusufa?
Teško ali nije nemogućefilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Pa Rusi mi ne ulijevaju neki strahfilip13 je napisao/la:slabo ovo izgleda,jedina nam je sansa i da protivnici dođu prilicno oslabljeni
mislis da im mozemo parirati bez mirze,nihada i jusufa?
- sigurnoable
- Kontakt:
Igraju i Mirza i Nihad i Nurkic, friska informacija iz mog sna od jutros. Kako je samo bilo lijepo vidjeti njih trojicu zajedno na parketu ali me alarm probudi pa nisam uspio vidjeti kako to funcionise na parketu. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Duško vjeruje da će Mirza igra, a i nada se i Juki. Za Nihada ništa nije rekao.
http://www.klix.ba/sport/kosarka/dusko- ... /150618062
http://www.klix.ba/sport/kosarka/dusko- ... /150618062
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bjezi ba kad sam ovo vidio srce mi preskoci. Bas si neozbiljan totalnosigurnoable je napisao/la:Igraju i Mirza i Nihad i Nurkic, friska informacija iz mog sna od jutros. Kako je samo bilo lijepo vidjeti njih trojicu zajedno na parketu ali me alarm probudi pa nisam uspio vidjeti kako to funcionise na parketu.

- sigurnoable
- Kontakt:
Haha, evo citam jutros na Klixu interview sa Ivanovicem i kaze da ce Mirza biti spreman a za Nurkica kaze da postoji sansa da zaigra. Jedino se nije izjasnio za Djedovica i njegovu situaciju. Moze biti nesto od mog sna, ima nade!kengur je napisao/la:Bjezi ba kad sam ovo vidio srce mi preskoci. Bas si neozbiljan totalnosigurnoable je napisao/la:Igraju i Mirza i Nihad i Nurkic, friska informacija iz mog sna od jutros. Kako je samo bilo lijepo vidjeti njih trojicu zajedno na parketu ali me alarm probudi pa nisam uspio vidjeti kako to funcionise na parketu.