FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema potrebe da se pljuje po bilo kojem igracu pa ni po Hodzurdi, prvenstveno sto nije odigrao niti jednu tekmu za nas. Neko rece da smo imali
vise pozitivnih iskustava sa prinovama nego sa pojacanjima. Uzmimo za primjer tadasnje anonimuse Tomica, Nyemu..sa druge strane imamo Vareu, pa sjetite se Stanceskog. Mozda je Odovic cak zamislio Hodzurdu na tom zadnjem veznom, obzirom na njegovu konstituciju,ko ce ga znat, iako
mislim da je "sergejevic" pogodio u "sridu", mi smo navikli na Amarov defanzivni sistem sa robusnim zadnjim veznim i robusnim napadacem, a kod Odovica je vec druga prica, gaji leprsavu, brzu igru i mozda ne zeli tog pravog "razbijaca". Ja bi licno volio da su ostali Zeljkovic i Stana, i da se dovede jedan pravi napadac, da bude u rotaciji sa Bajom il Dzenisom i to je to, vise nego solidna ekipica. Samo da se bezveze ne gomilaju igraci, vec da imamo okosnicu tima, a ostali da nadopunjuju ekipu. U svakom slucaju mislim da ce to biti sve ok do pocetka prvenstva, samo da prodjemo makar prvo pretkolo u EL.
vise pozitivnih iskustava sa prinovama nego sa pojacanjima. Uzmimo za primjer tadasnje anonimuse Tomica, Nyemu..sa druge strane imamo Vareu, pa sjetite se Stanceskog. Mozda je Odovic cak zamislio Hodzurdu na tom zadnjem veznom, obzirom na njegovu konstituciju,ko ce ga znat, iako
mislim da je "sergejevic" pogodio u "sridu", mi smo navikli na Amarov defanzivni sistem sa robusnim zadnjim veznim i robusnim napadacem, a kod Odovica je vec druga prica, gaji leprsavu, brzu igru i mozda ne zeli tog pravog "razbijaca". Ja bi licno volio da su ostali Zeljkovic i Stana, i da se dovede jedan pravi napadac, da bude u rotaciji sa Bajom il Dzenisom i to je to, vise nego solidna ekipica. Samo da se bezveze ne gomilaju igraci, vec da imamo okosnicu tima, a ostali da nadopunjuju ekipu. U svakom slucaju mislim da ce to biti sve ok do pocetka prvenstva, samo da prodjemo makar prvo pretkolo u EL.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Oda slaže ekipu i dovodi igrače koji se uklapaju u njegovu viziju fudbalske igre. On je taj koji će na kraju krajeva i odgovarati, ja mogu samo reći da mu vjerujem, jer čovjek je u dva navrata pokazao, radeći kao šef stručnog štaba FK Željezničar da je veliki trener.
Dosao je jer su ovi umolili Gacana da se vrati sa probe idali mu ono sto su mu dugovali.DANDY je napisao/la:Znaci jos jedan koji je dosao a nije sa ovog famoznog Odinog spiska:
borac:
1 elvir koljic
2 becelic srdjan
3 subic aleksandar
slavija:
1 mahir karic
2 miljan govedarica
zvijezda:
1 amer ordagic
jagodina:
1 mico kuzmanovic
siroki brijeg:
1 goran zakaric
velez:
1 jankovic dejan
Skoro svi sa spiska su kontaktirani cak i jos jedan siri keug igraca ali nije bilo volje ili mogucnosti da se dovede.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Istina je da Blagojevic nije defanzivni vezni vec centralni vezni. Nuzno ne mora znaciti da na treba takav igrac jer ne znamo sta Oda planira, ali kao sto neko rece ne moramo valjda uvijek igrati Amarovu postavu i igru.
Gledam statistiku igraca koji su otisli :
Čolić je u Plavom dresu odigrao 138 utakmica i postigao jedan gol, Zeljković 59 utakmica, Stanić 200 utakmica i deset golova, Hasanović 67 utakmica i tri gola, Bučan 109 utakmica i 14 golova, Varea 22 utakmice i tri gola te Nuspahić 14 utakmica jedan gol.
Falit ce nam sigurno Stanic i Zeljkovic jer su mogli pokriti vise pozicija. Isto tako mislim da je Zeljkovic puno bolji od Hodzurde a mogao je pokriti isto lijevu stranu, ali sta da se radi.
Gledam statistiku igraca koji su otisli :
Čolić je u Plavom dresu odigrao 138 utakmica i postigao jedan gol, Zeljković 59 utakmica, Stanić 200 utakmica i deset golova, Hasanović 67 utakmica i tri gola, Bučan 109 utakmica i 14 golova, Varea 22 utakmice i tri gola te Nuspahić 14 utakmica jedan gol.
Falit ce nam sigurno Stanic i Zeljkovic jer su mogli pokriti vise pozicija. Isto tako mislim da je Zeljkovic puno bolji od Hodzurde a mogao je pokriti isto lijevu stranu, ali sta da se radi.
KHAJ PRICE
znaci sve sto je FKZ rekao se u potpunosti slazem ni jedan razlog nema za euforiju cak sta vise.
Zrinjski i Sarajevo ce biti igracki puno bolji od nas za siroki nisam siguran znaci jos jedna teska sezona.
Moje misljenje je da bi jos volio da nas Antolovic napusti ako je istina da ima najvecu platu ,bolje umjesto njega gurnuti Vecu a njegovui platu dati nekom dobrom zadnjem veznom ili napadacu,.
Zrinjski i Sarajevo ce biti igracki puno bolji od nas za siroki nisam siguran znaci jos jedna teska sezona.
Moje misljenje je da bi jos volio da nas Antolovic napusti ako je istina da ima najvecu platu ,bolje umjesto njega gurnuti Vecu a njegovui platu dati nekom dobrom zadnjem veznom ili napadacu,.
Svih ovih godina oni imaju bolju ekipu evo zadnju godinu i siroki i zrinjski su imali bolju ekipu od nas.Nekad premalo cijenimo svoje evo recimo Memija do nedavno totalni anonimus ja ne znam ni jednog igraca nase lige da bi ga volio vidjeti na njegovoj poziciji. I ima jos primjera.CARSON je napisao/la:znaci sve sto je FKZ rekao se u potpunosti slazem ni jedan razlog nema za euforiju cak sta vise.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja ne vidim nikoga euforičnog. osim par komentara koji su očita šala.
- alan ford 26
- Kontakt:
Potpuno si u pravu pile. mi podcjenjujemo svoje. sto se vidjelo i ove sezone. Ja recimo ne mislim da ce Zrinjski imati bolju ekipu od nas, pa vala ni pitari. To sto oni pumpaju atmosferu i od svakog koga dovedu prave superzvijezde i nekakve vanserijske igrace to je druga stvar. Imaju oni nekoliko dobrih igraca, imamo i mi, a ostalo je sve u pet deka.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- samogrbavica
- Kontakt:
Ni po cemu Sarajevo nema bolju ekipu od nas. I oni dovode igrace iz Veleza kao mi ako se to moze nazvati pojacanje pogotovo za njih je igraju kvalifikacije s najjacim ekipama u evropi.
Jedino mislim da se sad najbolje pojacao Zrinjski i da trenutno imaju najjacu ekipu, ali to najjacu je figurativno jer sve moraju pokazati na terenu. Ali da su doveli kvalitetne igrace, jesu i to se mora priznati.
Mi kad bi doveli lijevo krilo i iskusnog spica tipa Joce bili bi na konju i mogli bi se u evropi nadati dosta toga. Nisam nigdje vidio da je neka euforija, cak sta vise svi ocekuju jos par igraca. Otislo je sedam, a dosla su cetiri..
Jedino mislim da se sad najbolje pojacao Zrinjski i da trenutno imaju najjacu ekipu, ali to najjacu je figurativno jer sve moraju pokazati na terenu. Ali da su doveli kvalitetne igrace, jesu i to se mora priznati.
Mi kad bi doveli lijevo krilo i iskusnog spica tipa Joce bili bi na konju i mogli bi se u evropi nadati dosta toga. Nisam nigdje vidio da je neka euforija, cak sta vise svi ocekuju jos par igraca. Otislo je sedam, a dosla su cetiri..
KHAJ PRICE
https://www.facebook.com/pages/M-97-Sar ... ?pnref=lhc
M-97 agencija novi sponzor
Ado Kaljanac pravi Željovac
M-97 agencija novi sponzor

Ado Kaljanac pravi Željovac

Željeznicar za život cijeli !
tri šiljka mogu stati u adu jebote...
Pitar mrtvi
Ma jasta je ba ko i Durakovic u predsjednistvu kluba
Ugovor na godinu dana, eto i to je nesto za promjenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da niko od ovih što su došli nema mjesta u prvih jedanest al eto mogu na klupu za sada
A majka mu stara, hoces Pirla da ti dovedu ? A ne, on je star, ne bi ni on mjesta imao.. Pa ti si lud covjece. FUJ !bojamora je napisao/la:Mislim da niko od ovih što su došli nema mjesta u prvih jedanest al eto mogu na klupu za sada
Željezničar živimo !
- themaniaks
- Kontakt:
A **** majku ako je iko sa ovog foruma upratio ijednog od ovih igraca tokom sezone a fol oni znaju jesu li pojacanja ili ne,okanite se suplje price od kud vam tolika negativna energija boze sacuvaj.Jedva cekam te godisnje i clanske pa da vidimo dal mi kao navijac zasluzujemo da kritikujemo upravu igrace itd a mi kurci palci ne moze se hiljadu clanova skupititi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Pozdrav svima,
Da li mi netko može reći glavne karakteristike vašeg najboljeg strijelca od sezone koja je upravo završila?
Nažalost ga nikad nisam gledao uživo.
Hvala
Da li mi netko može reći glavne karakteristike vašeg najboljeg strijelca od sezone koja je upravo završila?
Nažalost ga nikad nisam gledao uživo.
Hvala
Zna li se kad ce clanske, godisnje, dresovi...?
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 54 gosta.