THEC je napisao/la:Reko videoskaut Simon zavrsen, Saida dovodimo na posudbu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
THEC je napisao/la:Reko videoskaut Simon zavrsen, Saida dovodimo na posudbu
Vidi ovo Amre mi hahahahMCMXLVI je napisao/la:vecaveca je napisao/la:Sta radi onaj crnac kod nas ?? Kakav je njegov status
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hm, obojica nisu stoperiTHEC je napisao/la:Reko videoskaut Simon zavrsen, Saida dovodimo na posudbu
Jedino ako ima brata blizancaMortemHz je napisao/la:Pa Vukcevic je stoper koliko ja znam 0.0
Ili desno krilo. Said je vise kao Stojcev, ali moze i na lijevo krilo.MortemHz je napisao/la:A vidi jes' igra iza napadaca...moja greska
Simone ne rise nego reci jesi stavio parafsimon je napisao/la:Vukcevic je kvalitetan i iskusan igrac jos pri tome reprezentativac Crne Gore ako se ne varam, sigurno da bi bio pojacanje sada jeli ovo jos jedan mahalska ili istina vidjet cemo ali bez sumnje da bi nam donio dodatni kvalitet i da bi bili puno jaci sa igracem ovakvog kalibra.
Jeste al vala brate ne trebamo gomilati igrace..nek idu Stojcev ili Alispahica ako ce ovaj dolaziti a pgt ako jos Guzu imamo u planu..ElCartel11 je napisao/la:Nadam se da ovo za Vukcevica nije jos jedno navlacenje u nizu![]()
Ako stvarno dodje znaci, da uprava i Ibrak znaju sta rade, otisao Bilbija, dovedemo boljeg od njega
Pusti me da se malo pohvalimAdo76 je napisao/la:Simone ne rise nego reci jesi stavio parafsimon je napisao/la:Vukcevic je kvalitetan i iskusan igrac jos pri tome reprezentativac Crne Gore ako se ne varam, sigurno da bi bio pojacanje sada jeli ovo jos jedan mahalska ili istina vidjet cemo ali bez sumnje da bi nam donio dodatni kvalitet i da bi bili puno jaci sa igracem ovakvog kalibra.
Brate kada bi ova dvojica dosli,mozemo i Tatka i Dzemu na klupi ostaviti,jer nam i ne treba odbranamma_hz je napisao/la:Jeste al vala brate ne trebamo gomilati igrace..nek idu Stojcev ili Alispahica ako ce ovaj dolaziti a pgt ako jos Guzu imamo u planu..ElCartel11 je napisao/la:Nadam se da ovo za Vukcevica nije jos jedno navlacenje u nizu![]()
Ako stvarno dodje znaci, da uprava i Ibrak znaju sta rade, otisao Bilbija, dovedemo boljeg od njega
Sto se mene tice ako nam niko ne ode samo nam fali neki jaci stoper i to je to..u ovom trenutku bi vise volio tako nekog jaceg stopera nego ovu dvojicu.-.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 13 gostiju.