Ma nece Dzeko nigdje.Svake godina ista prica.Jedino ako bas City zeli da ga proda onda ce otici a i ne vidim kako ce mu Roma dati 100 hiljada sedmicno kad Bacci moze dati duplo manje a jos je u boljoj formi.Ajax je napisao/la:Ma Bacca je zabio 20 golova prosle sezone osvojio je sa Sevillom EL i direktno ucesce u ligi prvaka. Pjanic ce se malo zauzeti za Dzeku i to je nas plus. Odsteta je skoro ista. I onda dolazimo do onog bitnog. Bacca ce se zadovoljit sa 4-5 miliona a Dzeko ni blizu nece. Navodno Bacca bi radije u Romu nego u United,Arsenal i Tottenham. Ne valja ovo nista. Jedino da se povrijedi sada u Copa America. Mada opet nikad neznas sa Dzekom. Covjek je bio na pragu Bayerna prije tri godine pa mu je sve propalo na kraju. Dok se on odluci prodje voz.Manuel je napisao/la:Nije jos.Bacca bi trebao biti novi igrac Rome al Dzeko je jos daleko.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Nerminovic
- Kontakt:
sanji je napisao/la:Edin Dzeko je novi igrac Rome!

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
**** ga sad teska odlika. AC Milan je veci klub i njemu najdrazi a Roma trenutno igra ligu prvaka i igrao bi sa Pjanicem znaci minimalno 20tak golova po sezoni.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nece-bi ... ana/165048
Nerminovicu

Nerminovicu

Izmišljen tekst, ljudi su ciljali na Martineza a Ibrahimović je je bio sam priča za djecu.Ajax je napisao/la:**** ga sad teska odlika. AC Milan je veci klub i njemu najdrazi a Roma trenutno igra ligu prvaka i igrao bi sa Pjanicem znaci minimalno 20tak golova po sezoni.![]()
![]()
Nerminovicu![]()
Cijelo ljeto ćemo čitati ovakve gluposti jer moraju i novinari nešto pisati...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ponasaj se momcino.Nerminovic je napisao/la:sanji je napisao/la:Edin Dzeko je novi igrac Rome!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sretan je u Manchesteru i fokusiran samo na City 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
90% ništa ni od Rome.
Sabatini has met with Bacca's agent twice in the last 48 hours to discuss personal terms. Sevilla wants 25 mil for the striker.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Jedino ako Bacca slomi nogu na Copa Americi znaci. A to je manje od 10% svakako. Nek je on odbio LiverpoolBabayaro je napisao/la:90% ništa ni od Rome.
Sabatini has met with Bacca's agent twice in the last 48 hours to discuss personal terms. Sevilla wants 25 mil for the striker.

Kazem vam ja, sve me vise strah da ce ostat u Cityu. Iako je se malo opametio nakon kardinalne greske protiv Izraela, opet je pokazao koliko mu nedostaje forme. Nakon te greske je barem imao dovoljno obraza i stida da se bori i hrva. Ali primanje lopte, pasovi i opasnost ispred gola je sve vrlo lose trenutno. I bice sve losije ako nastavi grijat klupu.
Usudio bi se rec da uspjeh repke u ostatku kvalifikacija zavisi od moguceg transfera Edina ovog ljeta. Toliko nam je vazan. Alternative nema niti ce je bit.
Usudio bi se rec da uspjeh repke u ostatku kvalifikacija zavisi od moguceg transfera Edina ovog ljeta. Toliko nam je vazan. Alternative nema niti ce je bit.
Dok se on opameti skroz proci ce mu karijera. I ovako je dao najbolje godinu Cityu. Sto se tice forme naravno da igrac koji ne igra ne moze biti u optimalnoj formi a kamoli jedan napadac. Mada ima ovdje ljudi koji su pisali da je dobro sto odmoran dolazi u reprezentaciju
A prave alternative nema jer Pape u 5 GODINA nije proizvao adekvatnu zamjenu i jer mu igraci kao sto su Seferovic nisu bili prioritet. 

Haha, to je ona nasa cuvena.Ajax je napisao/la: Mada ima ovdje ljudi koji su pisali da je dobro sto odmoran dolazi u reprezentaciju![]()

Ma meni nije jasno sta covjek ceka vise. Umjesto da iskoristi sto je Bacca na prvenstvu on ceka. Vecina napadaca na njegovom mjestu bi vec pet puta zamjenila klub. ( Ibrahimovic, Tevez, Negredo, Higuain, Falcao, Balotelli ) svi idu poslje prve losije sezone. Jer ipak se radi o dokazanim igracima. Evo naprimjer Higuain je otisao iz Reala samo jer nije zelio da bude rezerva Benzemi u Napoli ( kojeg su mnogi ovdje ismijavali kada su zeljeli Dzeku ). I taj Higuain je sada uspio za dvije sezone da vrati staru formu i jedan United nudi 50 miliona za njega. Jes se zajebo
A u Napoliju je bio idol navijaca. Na kraju karijere Dzeko ce bit poznat kao onaj vas Ole Gunnar Solskjær. Koji je ulazio sa klupe iz Uniteda i eto bio najbolji napadac sa klupe. A mogao je puno puno vise od toga. To nece nikad postic u Cityu.
1) Jer je igra skrojena prema kvalitetima Aguera ( totalno kontra od Dzekinih prednosti koje se ni ne koriste ). Spora igra kratkih pasova kroz sredinu. A Dzeki treba brza okomita igra po krilima gdje krila igraju na njega i ubacuju mu lopte u 16m. To on u Cityu docekati nece nikada.
2) Svi igraci ( osim mozda Kolarova ) traze Aguera ili sami zakljuce. Dzeko dobije tu i tamo poneku upotrebljivu loptu. A Dzeko bez kvalitetnih asistencija je skoro neupotrebljiv. Nema teorije da on bude starter u Cityu osim ako se teze povrijedi Aguero. Samo tada. Dobit ce opet on i Bony po par utakmica u prvom dijelu sezone gdje ce igrati sa dvojicom napadaca i jako malo upotrebljivih lopti. A onda drugi dio sezone sa samo jednim pravim napadacem Aguerom. Posebno ako jos kupe i Sterlinga tek onda ce biti na klupi.

1) Jer je igra skrojena prema kvalitetima Aguera ( totalno kontra od Dzekinih prednosti koje se ni ne koriste ). Spora igra kratkih pasova kroz sredinu. A Dzeki treba brza okomita igra po krilima gdje krila igraju na njega i ubacuju mu lopte u 16m. To on u Cityu docekati nece nikada.
2) Svi igraci ( osim mozda Kolarova ) traze Aguera ili sami zakljuce. Dzeko dobije tu i tamo poneku upotrebljivu loptu. A Dzeko bez kvalitetnih asistencija je skoro neupotrebljiv. Nema teorije da on bude starter u Cityu osim ako se teze povrijedi Aguero. Samo tada. Dobit ce opet on i Bony po par utakmica u prvom dijelu sezone gdje ce igrati sa dvojicom napadaca i jako malo upotrebljivih lopti. A onda drugi dio sezone sa samo jednim pravim napadacem Aguerom. Posebno ako jos kupe i Sterlinga tek onda ce biti na klupi.
Potpisujem sve rečeno, mada sam i sam prosle godine u ovo vrijeme mislio da treba ostati, da se može dokazati, ali onaj trenutak kad je trebao napraviti korak više, povrijedi se, dođe bony i s tim mislim da mu je jasno stavljeno do znanja da moze imati max. ulogu kao i do sad, od vece minutaze nema nista..Ajax je napisao/la:Ma meni nije jasno sta covjek ceka vise. Umjesto da iskoristi sto je Bacca na prvenstvu on ceka. Vecina napadaca na njegovom mjestu bi vec pet puta zamjenila klub. ( Ibrahimovic, Tevez, Negredo, Higuain, Falcao, Balotelli ) svi idu poslje prve losije sezone. Jer ipak se radi o dokazanim igracima. Evo naprimjer Higuain je otisao iz Reala samo jer nije zelio da bude rezerva Benzemi u Napoli ( kojeg su mnogi ovdje ismijavali kada su zeljeli Dzeku ). I taj Higuain je sada uspio za dvije sezone da vrati staru formu i jedan United nudi 50 miliona za njega. Jes se zajebo![]()
A u Napoliju je bio idol navijaca. Na kraju karijere Dzeko ce bit poznat kao onaj vas Ole Gunnar Solskjær. Koji je ulazio sa klupe iz Uniteda i eto bio najbolji napadac sa klupe. A mogao je puno puno vise od toga. To nece nikad postic u Cityu.
2) Svi igraci ( osim mozda Kolarova ) traze Aguera ili sami zakljuce. Dzeko dobije tu i tamo poneku upotrebljivu loptu. A Dzeko bez kvalitetnih asistencija je skoro neupotrebljiv. Nema teorije da on bude starter u Cityu osim ako se teze povrijedi Aguero. Samo tada.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Ma dzabe se nalaze opravdanja, razlozi, argumenti za i protiv, covjeku vaznije pare od karijere i sta sad? Nek' sjedi na klupi kad mu je bog dao i kada mu odgovara takav tretman, al' nit' cu ga vise pratiti nit' zaliti nit' kriviti Mancinija/Pelegrinija/Aguera/sitijevu cistacicu i ostale, sam pao sam se ubio.
Mada bi Roma stvarno bila kao skrojena za njega, al' sta ces kad se covjeku ne ide.
Mada bi Roma stvarno bila kao skrojena za njega, al' sta ces kad se covjeku ne ide.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Odbio Dzeko Liverpool, ne zeli da sjedi po klupama u evropa ligi kod nekih Siona, Asterasa, ANderlichta, Dnipro, itd. Samo udobne klupe BAyerna, Juventusa i Barcelone dolaze u obzir. Valja presjedit dva tri puta sedmicno po 2 sata.
Kako ste vi meni simpaticni svi od reda? Svi cir i povisen pritisak dobiste razmisljajuci gdje ce Dzeko, sta ce, s kim ce, jel jeo, pio, jel se naspavo, nijel se naspavo? Dajte ljjudi niko od nas u biti pojma nema sta Dzeko trenutno radi i cime se bavi! Mozda covjek vec ima ugovoren transfer i zavrsava neke sitnice? A mozda doduse ni prstom mrdnuo nije po tom pitanju. Da, ja potpuno razumijem da mi svi kolektivno zelimo da Edin igra sto vise, da se nazabija golova jer kad Edin zabije gol, u Bosni se to proslavi haman pa ko praznik. Al pustite momka malo. Ubjeden sam da apsolutno niko od nas nezna sta je bolje za Edina od njega samoga, i niko nezna sta se tacno desava sa Edinom. Dajte smirite bubice. Kad potpise cuce se!!
Ja samo znam da kad je potpisivao za City iz Wolfa kad je presao, onu prv noc kad je objavljeno i cekalo se samo da Edin stigne u Englesku, oka nisam skopio svunoc. Sjedio evo upravo ovdje na forumu i ko hajvan ceko da neko nesto novo ne pise a u biti sam prove noc buuljeci u onaj tekst sto je neznam sad ko objavio da je Edin krenuo put engleske i slika u onoj jakni za koju smo svi zakljucili ovdje na forumu da mu je omiljena
Bice ovo dobro ako Bog da! Meni je iskreno veci problem Vedad za kojeg neznam ni zna li vise loptu opucati kako Bog zapovjeda. Edin bar u repki zabija, Vedo je kritican. Covjek izgleda kao da je klinicno depresivan. Izgubljen slucaj. Ni ovi ostali se nesto nisu naigrali u zadnje vrijeme, ali svi mi izgledaju nekako "normalnije". Vedo je bas pao psihicki. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma neće on nikud iz Cityja.Čovjek nema ambicije za nesto drugo. Ovi kvazi transferi su isključivo plod novinarskih "senzacija " usljed manjka pravih informacija.
To je generalno problem naših igrača.Većina njih je mogla napraviti mnogo veće karijere da su bili ambiciozniji.I nije samo Dzeko takav, živ primjer je i Pjanic za kojeg ne treba čuditi ako produži ugovor sa Romom a realno njegovi dometi su mnogo veći. Postoji neka psihička blokada da se napravi iskorak u karijeri.
To je generalno problem naših igrača.Većina njih je mogla napraviti mnogo veće karijere da su bili ambiciozniji.I nije samo Dzeko takav, živ primjer je i Pjanic za kojeg ne treba čuditi ako produži ugovor sa Romom a realno njegovi dometi su mnogo veći. Postoji neka psihička blokada da se napravi iskorak u karijeri.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ne bih da se mijesam u njegov život, neka radi sta hoce, samo cu iznijeti svoje neko vidjenje kompletne situacije.
Dzeko kao igrac moze da bira u kojem klubu ce da igra to je 100%, ali imao je sezonu za zaborav iza sebe, izgubio je povjerenje trenera i tesko ce ga povratiti jer cisto sumnjam da ce dobiti neku konstantnu minutazu u narednoj sezoni ako ostane, a 95% ce ostati jer to odgovara i njegovom polumenadzeru kojem ide dobar dio novca od Dzekinog ugovora i koji bi bio najsretniji ako bi Dzeko ostao, a on sam ima najvise uticaja na trenutnu situaciju pored samog Dzeke. Tako da polumenadzeru kakav je Redzepagic nije u interesu da Dzeko mijenja klub i zbog njega ce Dzeko ostati i ovu sezonu u Cityu da truhne na klupi ako ne i na tribinama.
Ja sam vec od polovine prosle sezone prestao da pratim City intenzivno, ne vjerujem da ce sta promijeniti i u narednoj sezoni, jako mi je zao sto je to tako, jer sam nekada jedva cekao utakmicu Citya da gledam naseg dijamanta.
Dzeko neka ti je Bog na pomoći. Sretno!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Dzeko kao igrac moze da bira u kojem klubu ce da igra to je 100%, ali imao je sezonu za zaborav iza sebe, izgubio je povjerenje trenera i tesko ce ga povratiti jer cisto sumnjam da ce dobiti neku konstantnu minutazu u narednoj sezoni ako ostane, a 95% ce ostati jer to odgovara i njegovom polumenadzeru kojem ide dobar dio novca od Dzekinog ugovora i koji bi bio najsretniji ako bi Dzeko ostao, a on sam ima najvise uticaja na trenutnu situaciju pored samog Dzeke. Tako da polumenadzeru kakav je Redzepagic nije u interesu da Dzeko mijenja klub i zbog njega ce Dzeko ostati i ovu sezonu u Cityu da truhne na klupi ako ne i na tribinama.
Ja sam vec od polovine prosle sezone prestao da pratim City intenzivno, ne vjerujem da ce sta promijeniti i u narednoj sezoni, jako mi je zao sto je to tako, jer sam nekada jedva cekao utakmicu Citya da gledam naseg dijamanta.
Dzeko neka ti je Bog na pomoći. Sretno!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mercurial, MostarNeretva i 93 gosta.