Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kompletan raspored. Dobar poprilično, ali dok dođu tu kupovi i LP bit će gutavo poprilično. Ipak može proći. Sad čekamo pojačanja
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Onako, na prvu, neloš raspored osim dva perioda:
-januarska back-to-back gostovanja kod Stokea i Liverpoola prije nego što nam dođe portugalski šibicar u goste, i
-prijelaz iz februara u mart - u sedam dana imamo United, Swansea i Tottenham.
U poređenju sa sezonom 2013-14. kad nam je raspored pravio lično Sotona, ovo je kamilica.
-januarska back-to-back gostovanja kod Stokea i Liverpoola prije nego što nam dođe portugalski šibicar u goste, i
-prijelaz iz februara u mart - u sedam dana imamo United, Swansea i Tottenham.
U poređenju sa sezonom 2013-14. kad nam je raspored pravio lično Sotona, ovo je kamilica.
Wilshere dobio 40k kazne zato što je govorio istinu
. FA cirkusu se ne nazire kraj
@Artetitis, ja ipak mislim da ovo nije moguće da je 27. februara jedna utakmica, a 1. marta druga (nedjelja-srijeda najvjerovatnije) pa opet subota. A prije toga 13. februara se igra što nema smisla da bude 2 sedmice pauze.
Al hajde vidjet ćemo već

@Artetitis, ja ipak mislim da ovo nije moguće da je 27. februara jedna utakmica, a 1. marta druga (nedjelja-srijeda najvjerovatnije) pa opet subota. A prije toga 13. februara se igra što nema smisla da bude 2 sedmice pauze.
Al hajde vidjet ćemo već
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mozda ima nekih reprezentativnih utakmica tad pa je otud takav luft? Ili FA Kup vikend? Ili Liga-kup finale?
Jedino neke prijateljske reprezentativne moguće. Mislim da ovaj prvi raspored ne pogađaju buduće kup utakmice i on će se mijenjati vremenom kako te utakmice budu igrane.
Edit: Moguća verzija gostujuće dresa.
Kako mi se sviđa

Edit: Moguća verzija gostujuće dresa.
Kako mi se sviđa

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: $: RE: Re: Arsenal
Odlican posao za Fener.rambo16 je napisao/la:Ospina prekucao. Par vanserijskih odbrana sinoc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne znam zasto, ali i meni se svidja. Onaj crveni sto je neko postavio sto lici na polo majicu, takve verzije dresova su mi bukvalno odbojne.topnik1 je napisao/la: Edit: Moguća verzija gostujuće dresa.
Kako mi se sviđa![]()
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Szczesny on Gabriel's English: "Six months has gone. I say 'Good morning,' and still nothing!' "Good morning Gabby".. he replies 'Hola'

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Zbog ovog ne mogu Južnoamerikanceanell je napisao/la:Szczesny on Gabriel's English: "Six months has gone. I say 'Good morning,' and still nothing!' "Good morning Gabby".. he replies 'Hola'![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ni Ezel nije ništa bolji što se tiče intervjua,jbt život ko da uče kineski pa za godinu dana ne mogu bar osnove naučiti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Lahko je nama ovdje pričati kad u školama učimo engleski, imamo tetke u Njemačkoj Austriji i Švicarskoj, a djetinjstvo proveli gledajući sapunjare, a sad još i filuju nas ovim turskim. 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Stvarno su ovi juznoamerikacni prava drva kad je u pitanju jezik, pa hebote u Francuskoj u skolama ne uce strane jezike nikako pa eno Kosicelny, Giroud i svi francuzi govore engleski a ovi ni dobro jutro ne znaju reci, Belerin je takodjer spanac pa u intervjuima savrseno govori Engleski ovi juznoamerikanci su bas priglupi prvi medju njima mi pada napamet babun Tevez poslije par godina u Engleskoj na proslavi tituel Uniteda ne zna recenicu da sastavi
pa da zivis sa aboridzinima par mjeseci pricao bi nesto njihovog jezika a zivis godinama u Engleskoj a recenice ne znas...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Utrpa ga Sančez. Inače gledam lika i mislim da će umrijeti na terenu. Zamor previše očigledan. Trebat ću mu 2 mjeseca da se oodmori hebala ih kopa amerika
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Momak je malo lud. Ma dati mu do oktobra ko ceoku da se odmori i posle da izdominira ko inace. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sancho sexira i dalje.
Glaj ljepote..

Glaj ljepote..

Izašao na poluvremenu hvala Bogu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koliko je dobar ovaj Alexis, pa to je milina gledati. Pošto prvi put pišem u gostima želim da vam odmah pružim support jel' igrate konstanto pozitivan fudbal, i zato slijedeće sezone bih volio vidjeti titulu na crvenoj strani Londona.
FC Bayern -/- THE Ohio State University
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.