FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 18 jun 2015, 13:48

Ima li defanzivnog veznog na vidiku?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2015, 13:49

FaraonTM je napisao/la:Ima li defanzivnog veznog na vidiku?
Pa dosao je Blagojevic :roll:

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 18 jun 2015, 13:51

Nema
Ceka se jos napadac i to je to

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jun 2015, 13:51

pile87 je napisao/la:Covjek je doveden da bi imali cetri stopera ne treba ga smatrati pojacanjem niti pljuvati po njemu.Momak koji je prosao nasu skolu fudbala i dosao da proba u svom klubu.
Njegova prednost je da može igrati i tri pozicije u timu, lijevog beka, po potrebi i zadnjeg veznog i štopera, tako da mislim da nismo pogriješili sa Hodžurdom, došao je čovjek u svoj klub i treba ga podržati...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jun 2015, 13:53

arelinho je napisao/la:
Blagojević defanzivni vezni? :shock:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2015, 13:54

FaraonTM je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Blagojević defanzivni vezni? :shock:
Jeste ! Doveden je da igra u paru sa Amirom ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 13:55

jok eto nije :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jun 2015, 13:57

Ekipa trenutno ne izgleda nimalo lose. Sledece pojacanje mora biti super kvalitetno da bi u ovom momentu izbacio nekog iz prvih 11. Skripalo je na dmf-u i doveli smo Blagojevica. Ja bih iskreno volio da je on manje majstor, kako ga mnogi opisuju, a vise neki rumpalija koji ce protivnickim veznjacima zgaditi igru. Moja je zelja da dovedu i takvog igraca. Sto se ostalog tice trenutno nam niko nije neophodan ali prelazni rok nije jos ni poceo. Realno je ocekivati da svi nasi omladinci koji su igrali u prvom timu dobiju odredjene ponude a ako te ponude budu dobre vjerovatno ce neko od njih i otici. Ponude bi mogle doci i za Kvesu i Antolovica. Slagalica je poprilicno uredno slozena bar za Europe.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 jun 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jun 2015, 13:58

rmpalija nije, ali mu je nisko težište i umije zadržati loptu :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jun 2015, 13:58

Ma dajte ljudi nemojte me nasmijavati :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2015, 14:01

FaraonTM je napisao/la:Ma dajte ljudi nemojte me nasmijavati :lol:
Dobro ti misli sta hoces. On je doveden da igra sa Amirom u prvih 11.Doci ce jos jedan igrac i to bi bilo to za ovaj prelazni rok osim ako sta ne bude posebno.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jun 2015, 14:01

FaraonTM je napisao/la:Ma dajte ljudi nemojte me nasmijavati :lol:
Ne znam sta ti je smijesno ali covjek je defanzivni vezni.. http://www.transfermarkt.co.uk/jovan-bl ... ler/196944
BUDI ŽELJO !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jun 2015, 14:04

Gledajte jednu stvar, Blagojević je odličan igrač za naše uslove al' on nije defanzivni vezni. On nije igrač koji će kvariti protivničku igru i trčati 90. minuta. On je tehnički odličan igrač i zna lopte nešto slično kao Amir pa vi procijenite da li je to igrač koji treba doći na Hasanovićevo mjesto.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jun 2015, 14:06

FaraonTM je napisao/la:Gledajte jednu stvar, Blagojević je odličan igrač za naše uslove al' on nije defanzivni vezni. On nije igrač koji će kvariti protivničku igru i trčati 90. minuta. On je tehnički odličan igrač i zna lopte nešto slično kao Amir pa vi procijenite da li je to igrač koji treba doći na Hasanovićevo mjesto.
Koliko para toliko muzike ;)

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 18 jun 2015, 14:07

Mi nismo tu da procjenjujemo igrače i postavljamo taktiku. Imaju ljudi koji su se školovali za to i na terenu pokazali da znaju. Mi smo tu da odemo i damo podršku.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jun 2015, 14:08

I Amir a i Blagojevic moraju i kreirati i kvariti protivnicku igu. To je zadatak svih veznjaka. Slazem se da nije klasicni destruktivac tipa Zole ali ce imati puno bitniju ulogu u ekipi od Eldara. Blagojevic je dmf i to je cinjenica a ne nesto oko cega se moze raspravljati. Dakle primarno def. vezni a sporedna pozicija centralni..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 jun 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 18 jun 2015, 14:11

Na mjesto Hasanovica igrat ce D.Sadikovic koji ga je mjenjao u utakmicama kad on nije igrao. Na utakmicama kada zajedno igraju i kada je zamjenjen Hasanovic,Sadikovic je iz ofanzivnog ili centralnog veznog bi prelazio na defanzivca i sasvim dobro bi odradivao taj posao.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jun 2015, 14:11

Dobro vidjet ćemo sve kad krene nova sezona, bojim se da to neće dobro izgledati u defanzivi i da će odbrana biti na još većoj vjetrometini nego do sada al' hajde eto daj Bože da me demantuju :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jun 2015, 14:13

Ne treba nam defanzivni nikako, idemo ofanzivno svima po 4 komada zabit :cool: :cool: :bih: :bih: :njanjanja:

Bravo Oda, bravo uprava... Dobre igraci smo doveli i pojacali konkurenciju, jos da Jankovica ne ispustismo odlicno bi bilo. To bi trebalo izgledati ovako na prvoj pripremnoj:

------------------------------------------Antolovic----------------------------------------------------------
-------Livaja-------------Bogdanovic-------------------Kosoric--------------------Kvesic---------------
---------------------------------Blagojevic---------Hadziahmetovic-------------------------------------
---------Memija----------------------------------------------------------------Kokot/Djelmic-----------
-----------------------------------------------Beganovic-------------------------------------------------
--------------------------------------Bajic-------------------------------------------------------------------

ili

------------------------------------------Antolovic----------------------------------------------------------
-------Memija-------------Bogdanovic-------------------Kosoric--------------------Kvesic---------------
---------------------------------Blagojevic---------Hadziahmetovic-------------------------------------
---------Djelmic----------------------------------------------------------------Kokot---------------------
-----------------------------------------------Beganovic-------------------------------------------------
--------------------------------------Bajic-------------------------------------------------------------------

Mada, gurati Memiju na beka mi se ne svidja nikako, jedan od nasih najboljih igraca definitivno treba igrati krilo koje pomaze odbrani.

Idemo ZELJO!

Izmjene: Kjosevski, Uzelac, Hodzurda, E. Sadikovic, D. Sadikovic, Diatta, Joco :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 18 jun 2015, 14:14

Napad je nabolja odbrana

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.